Ξεκινά η καινούργια σειρά μετά το «Τατουάζ»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Το ότι έχουν καταφέρει τόσο με το «Τατουάζ» όσο και με το «Μπρούσκο» να κάνουν επιτυχία είναι περιττό να το αναφέρω.

Αν και ο ALPHA ήθελε το «Τατουάζ» να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν η τριάδα των δημιουργών, οι Βάνα Δημητρίου, Ανδρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη σειρά και να κάνουν την επόμενη.

Τι θα είναι αυτή; Πολλά έχουν γραφτεί… και πολλά ακόμα θα γραφτούν αλλά η ιστορία, για να το πω όσο πιο απλά γίνεται είναι αστυνομικο-ερωτική με πολύ… πάρα πολύ… μα πάρα πολύ μυστήριο! Τα πρώτα σενάρια δια χειρός Βάνας Δημητρίου έχουν δοθεί και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου σήμερα οι κάμερες έπιασαν δουλειά κάνοντας το πρώτο γύρισμα για τον «πιλότο» της καινούργιας σειράς. Το γύρισμα γίνεται στην Κύπρο όπου βρίσκεται η Πέμυ Ζούνη αλλά και ο Γιώργος Παρτσαλάκης που θα είναι επίσης στην καινούργια σειρά. Εκτός από τους δύο καταξιωμένους ηθοποιούς στα γυρίσματα συμμετέχουν νέοι ηθοποιοί, όπως συνηθίζει να κάνει η «τριάδα», δίνοντας την ευκαιρία να αναδειχθούν νέα ταλέντα. Χαρακτηριστικό είναι ότι βασική πρωταγωνίστρια θα είναι μία πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός που οι συντελεστές θεωρούν πως θα κερδίσει τους τηλεθεατές.

Τα γυρίσματα στην Κύπρο γίνονται σε κλειστό χώρο, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η ομάδα πριν το Πάσχα θα βρεθεί στην Κέρκυρα για πολλά εξωτερικά πλάνα, καθώς το νησί των Φαιάκων παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Αμέσως μετά ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου θα μπει στο μοντάζ ώστε αμέσως μετά το Πάσχα να είναι έτοιμο το δίωρο επεισόδιο, ο «πιλότος», με το οποίο θα κάνουν συζητήσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους. Και όπως μαθαίνω από τα επιτελεία τηλεοπτικών σταθμών πολλοί, για να μην πω όλοι θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν τη νέα σειρά της αποδεδειγμένα πετυχημένης τριάδας…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !