Ευαγγελία Συριοπούλου: «Όταν έκανα την πρώτη συνάντηση για τη σειρά...»


Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι για 3η σεζόν στο καθημερινό σίριαλ, ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ.
Η ηθοποιός μιλά για το ένστικτό της όταν ξεκίναγε η σειρά, αλλά και για τον ρόλο της.

Διανύοντας την 3η σεζόν επιτυχίας, αισθάνεσαι δικαιωμένη με την επιλογή σου να πρωταγωνιστήσεις στην καθημερινή κωμική σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου»; 
«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά γιατί το ένστικτό μου βγήκε αληθινό. Όταν έκανα την πρώτη συνάντηση πριν από τρία χρόνια με τον σκηνοθέτη μας ,Γιάννη Βασιλειάδη ,και μου είπε δυο λόγια για τη σειρά, ήμουν σίγουρη ότι θα είχε αυτή την επιτυχία και ότι ο κόσμος θα μας αγαπήσει». 

Η Ρενάτα, η ηρωίδα που υποδύεσαι, είναι από τους πιο αγαπημένους ήρωες του κοινού. Τι την κάνει να ξεχωρίζει;  
«Η Ρενάτα είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Είναι ένα πρόσωπο οικείο για εκείνους, είναι το παιδί τους, η αδελφή τους, η φίλη τους. Ένα κορίτσι καλοπροαίρετο, δίκαιο, που βάζει την οικογένειά της πάνω απ' όλα. Εννοείται ότι κανείς δεν είναι τέλειος, έχει και εκείνη ελαττώματα και κάνει λάθη, επειδή όμως δεν έχει δεύτερες σκέψεις, ο θεατής ταυτίζεται μαζί της». 

Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος;  
«Αυτό δεν το γνωρίζω. Είμαστε στα χέρια των σεναριογράφων!»

Είδαμε τον Αντρέα να παίρνει το 60% της Sofο. Αυτό σημαίνει ότι η Ρενάτα χάνει την καρέκλα τής προέδρου και παίρνει τη θέση της ο Αντρέας;  
«Βλέπουμε ότι ο Αντρέας είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Παίζει βρόμικο παιχνίδι και πάντα βρίσκει ένα ανοιχτό παραθυράκι και σε κρατάει στο χέρι. Η Ρενάτα, από την άλλη, έχει και εκείνη ανθρώπους δίπλα της, δυνατούς και έξυπνους, που θα βρουν μαζί τον τρόπο να ξεγλιστρήσουν από αυτόν. Δεν θα μου αρέσει ο Αντρέας να καθίσει στη θέση του προέδρου».

Αυτά δήλωσε στο MYtv.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια