Λεωνίδας Μαράκης: ''Στην αρχή φοβηθήκαμε λίγο τον πρωτότυπο ρόλο μου στο «Πέτα τη φριτέζα»''

0

Ο ηθοποιός, Λεωνίδας Μαράκης, μετά τη σειρά, ''Αστέρας Ραχούλας'', πρωταγωνιστεί στο κωμικό
σίριαλ του Ant ,''Πέτα τη φριτέζα'', ενώ παράλληλα γράφει διαλόγους για το ''Έλα στη θέση μου''.Ο ίδιος μιλά στον Τηλεθεατή τόσο για τον ήρωά του όσο και για το πώς έγινε και γράφει διαλόγους.

Πώς αντιμετωπίσατε την ιδιαιτερότητα του ρόλου;  
«Η αλήθεια είναι ότι στο ισπανικό φορμάτ ο ρόλος είναι παραπληγικού. Στην αρχή το είχαμε φοβηθεί λίγο αυτό και είχαμε αποφασίσει να έχει μόνο στο πόδι ένα ελάττωμα. Την πρώτη μέρα όμως στο γύρισμα, μου λέει ο Ανδρέας Μορφονιός: ''τι λες να βάλουμε και το χέρι;''. Και η αλήθεια είναι ότι έτσι απροετοίμαστος βγήκε. Γιατί αυτό συμβαίνει σε αυτόν τον χαρακτήρα. Είναι κάτι που το έχει από όταν γεννήθηκε και έχει μάθει να ζει μ’ αυτό».

Στην τηλεόραση, εν μέσω κρίσης, έχετε καταφέρει να δουλεύετε σε πολύ καλές δουλειές, αφού παράλληλα με τον ρόλο σας στη σειρά, γράφετε και διαλόγους για το «Έλα στη θέση μου». Τύχη ή επιλογή; 
«Έχω πει και κάποια ''όχι'', αλλά έτσι κι αλλιώς ζούμε σε μια εποχή που πόσα ''όχι'' να πεις; Πρέπει να δουλέψεις. Είναι και θέμα τύχης, αλλά έχει να κάνει και με το γεγονός ότι γράφω διαλόγους σε καθημερινές σειρές. Γράφω για τρίτη χρονιά στο ''Έλα στη θέση μου''».

Πώς προέκυψε αυτό; Και να γράφετε και να παίζετε;  
«Είμαι ηθοποιός, αλλά πάντα ψιλοέγραφα, για τον εαυτό μου. Δεν ήταν κάτι που είχα σκεφτεί ότι μπορώ να το κάνω επαγγελματικά. Συνέβη όταν είδε η Ντίνα Κάσου ένα κείμενο δικό μου, πίστεψε σε εμένα και με πρότεινε σε ένα καθημερινό σίριαλ που γινόταν στο Star, και κάπως έτσι ξεκίνησα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !