Ήταν θέμα χρόνου να τον κόψουν

1

γιατί δεν τους βόλευε


Κάτι τα θέματα εκτός γραμμής (ανομία, άβατο κ.λπ.), κάτι τα καλά λόγια από “Το Βήμα”, ήταν θέμα χρόνου το “κόψιμο” της εκπομπής από τη διοίκηση της ΕΡΤ. Οι παθογένειες της ΕΡΤ που στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από την ανίατη ασθένεια της εξάρτησής της από την εκάστοτε κυβερνητική πλειοψηφία, αποτυπώθηκαν για άλλη μια φορά στην απόφαση της διοίκησης να κόψει την επιτυχημένη πρωινή εκπομπή, “Πρώτη είδηση”, και να εξωθήσει σε παραίτηση τον δημοσιογράφο, Νίκο Παναγιωτόπουλο!

Όλα τα έχουμε δει από την ΕΡΤ και από τις διοικήσεις της… Πρώτη φορά όμως συμβαίνει να κόβεται μια επιτυχημένη εκπομπή (και μάλιστα επιτυχημένη με όρους ιδιωτικής τηλεόρασης που το αναγνωρίζουν “εχθροί” και “φίλοι” του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα) λίγο πριν το τέλος της σεζόν με το πρόσχημα της ανανέωσης του ενημερωτικού περιεχομένου. Κουραφέξαλα! 

Καθαρός συριζαιικός (και των συνιστωσών του συμπεριλαμβανομένων) σχεδιασμός ενόψει πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων. Διότι τι είναι αυτό το ανακάτεμα, αν δεν είναι κατεβάζω το στράτευμα σε θέση μάχης μέχρι τις εκλογές; Ποιος σοβαρός μάνατζερ θα έκοβε την πρώτη εκπομπή σε τηλεθέαση του καναλιού; Μόνο στην ΕΡΤ γίνονται αυτά! 

Άλλωστε, ακουγόταν πολύ καιρό ότι ο Παναγιωτόπουλος τούς είχε μπει στο μάτι… Κάτι τα υψηλά νούμερα της εκπομπής, όταν όλες οι υπόλοιπες βουλιάζουν στο 2 και στο 3 τοις εκατό… Κάτι η ατζέντα της εκπομπής που δεν ακολουθούσε τη “γραμμή”… Κάτι η θεματολογία περί ανομίας και προβλήματα αστυνόμευσης, άβατα κ.λπ… Ήρθε και το δημοσίευμα του “Βήματος” που εξαιρούσε την εκπομπή από το σύνολο του προγράμματος της ΕΡΤ… Τελικά τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου!

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μα αφού ήταν ο ποιο αντικειμενικός και την ζυγαριά την είχε 50-50 η την είχε 40-60 προς την άλλη πλευρά και γι'αυτό μάλλον δεν τους βόλευε και τον έκοψαν...

    Από τις 4 ώρες που είναι η εκπομπή την ζημιά την κάνει εκείνη η καταραμένη ώρα του πολιτικού κομματιού.
    Εκεί πάντα υπάρχουν αντιδράσεις.

    Ένα κανάλι (κρατικό,ιδιωτικό δεν με ενδιαφέρει τι είναι)που να μην λογαριάζει κανέναν,να μην επεμβαίνει κανείς,να μην παίρνει θέσεις κανενός,να μην κάνει προπαγάνδα και να είναι 50-50 δεν θα υπάρξει καμία φορά? η ότι μας συμφέρει και μας βολεύει θα πηγαίνουμε?



    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !