Κούλλης Νικολάου: Η ιδιαίτερη απάντησή του για τον ALPHA...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Το Τατουάζ ρίχνει τίτλους τέλους τον ερχόμενο Ιούνιο και εκτός από το ερωτηματικό που υπάρχει σχετικά με το σίριαλ που θα το διαδεχθεί, αυτό που φαίνεται να ιντριγκάρει περισσότερο είναι η απόφαση που θα πάρουν οι συντελεστές του για το ποιο θα είναι το κανάλι που θα τους φιλοξενήσει από τη νέα σεζόν. Σε συνέντευξη που δίνει ο Κούλλης Νικολάου στον Βασίλη Ανδριτσάνο στο Τηλέραμα, θα λέγαμε ότι αφήνει ένα ακόμα μεγαλύτερο ερωτηματικό…

Το «Τατουάζ» βαδίζει προς το τέλος του. Τι να περιμένουμε να δούμε λίγο πριν από το φινάλε;
«Έχουμε πολλά επεισόδια ακόμα μέχρι το τέλος Ιουνίου που ολοκληρώνεται, αλλά ναι, τι να πω, δεν έχω λόγια να εκτονώσω όλη αυτή την ενέργεια! Νιώθω πως αποχαιρετώ για να μπορώ να καλωσορίσω».

Πώς πήρατε την απόφαση να ρίξετε τίτλους τέλους σε μια σειρά που βρισκόταν στην κορυφή και είχε ακόμα πολλά να δώσει στο κοινό της;
«Τα εν οίκω μη εν δήμω! Είναι θέμα στρατηγικής, φιλοσοφίας και επεξεργασίας της δουλειάς μας. Αν δουλεύουμε σωστά ή όχι, μόνο ο Θεός το ξέρει. Θέλω να πω ότι πήραμε την απόφαση αυτή θεωρώντας ότι κάνουμε το σωστό και αφού μας το επέτρεπε και το συμβόλαιό μας εννοείται».

Είναι ο ALPHA προτεραιότητά σας; 
«Η ερώτησή σας είναι λίγο παγίδα, καθώς με τους τηλεοπτικούς σταθμούς θέλουμε να δουλεύουμε ως επαγγελματίες με ήθος και με τα συμβόλαιά μας. Τον Ιούνιο που μας έρχεται ολοκληρώνεται η σύμβαση με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA Ελλάδος με τον καλύτερο τρόπο και τον ευχαριστούμε γι’ αυτά που μας πρόσφερε και για την άψογη συνεργασία, καθώς μας έχουν στηρίξει στο έπακρο. Από εκεί και πέρα, δεν είμαι σε θέση σήμερα να απαντήσω, πέραν του ότι ναι, γύρω στις 15 Απριλίου θα παρουσιάσουμε στον ALPHA τα “Αστέρια στην άμμο”».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !