After Dark: Τι πάει λάθος με το late night show του ΣΚΑΪ;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Δεν ξέρω αν το μάθατε, αν το είδατε και γενικώς αν ασχοληθήκατε, αλλά ο Θέμης Γεωργαντάς παρουσιάζει ένα late night show στον ΣΚΑΪ που λέγεται After Dark.

 Ξέρω πως σας σοκάρω, αλλά έτσι είναι η ζωή. Όπως το Survivor, το παιχνίδι των ανατροπών.

 Ας σοβαρευτώ όμως, να σας πω δυο αλήθειες τώρα...

 Ο Θέμης Γεωργαντάς κάνει ένα υποδειγματικό late night show. Έχει ένα καταπληκτικό σκηνικό και ένα υπέροχο τρικ με έναν γοητευτικό θα λέγαμε σεφ να κάνει ένα πιάτο που εμπνεύστηκε για τον κάθε καλεσμένο (τον οποίο ποτέ δεν βλέπουμε να αδειάζει το πιάτο του, λες και ντρέπεται να φάει σαν 14χρονη στο πρώτο ραντεβού με το τεκνό από την Α' λυκείου). Και φυσικά έχει τον εαυτό του ως ατού. Γιατί ο Θέμης Γεωργαντάς μπορεί να κρατά ρόλο outsider αλλά σας θυμίζω πως γνωρίζει προσωπικά την ελληνική showbiz μέχρι αριθμού ταυτότητος και πραγματικά μπορεί να κάνει ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που μπορούν να προκαλέσουν αποκαλύψεις.

Μάταια περιμένετε, δεν το κάνει. Ο Θέμης Γεωργαντάς έχει πέσει στην ίδια παγίδα με τη Ναταλία Γερμανού, όταν έκανε το late night στον ΑΝΤ1. Δεν ρωτάει τίποτα που θα βγάλει από τη safe zone τον καλεσμένο της εκπομπής, σα να μην τολμάει να τον στεναχωρήσει. Ακόμα και στο εξομολογητήριο, που είναι το απόλυτο εύρημα της εκπομπής, δε νομίζω πως έχουμε ακούσει καμιά τρελά ενήλικη αποκάλυψη, πέρα από τραγούδια που προορίζονταν για άλλους και τελικά τα πήρε ο Ρέμος ή ότι η Υβόννη ζηλεύει κάθε πιθανή εισβολέα στη ζωή τους.

Όλα αυτά συνθέτουν μια καταπληκτική εκπομπή, που νιώθω ότι βλέπω μόνο εγώ. Και ενδεχομένως αυτό να ισχύει, μιας και με σχεδόν μόνιμα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ δεν νομίζω πως είμαστε και πάρα πολλοί αυτοί που νύχτα Παρασκευής θα κάτσουμε να δούμε τη συγκεκριμένη εκπομπή, ειδικά απέναντι από τη Νικολούλη.

 Αδυνατώ να βρω τον λόγο που μια τόσο καλή εκπομπή περνά στα «ψιλά» κάθε εβδομάδα, ειδικά όταν έχει καλεσμένη τη Φαίη Σκορδά, τη Ναταλία Γερμανού και τον Αντώνη Ρέμο. Για τον Θεό, έχει ονειρεμένους καλεσμένους που μάλλον δεν έμαθε κανείς πως θα μπορούσε να δει συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

 Ο παραλληλισμός με το «Η Γερμανού Ξανάρχεται» δεν είναι τυχαίος, παίζουν και τα δύο αυτή τη μαύρη, σχεδόν κουραστική νύχτα Παρασκευής που ή βγαίνεις ή κοιμάσαι χωρίς αύριο ή βλέπεις μια διασκεδαστική ταινία. Αντί ο ΣΚΑΪ να βάλει το AFTER DARK νύχτα πχ της Τετάρτης ή και της Πέμπτης, που παραδοσιακά είσαι σε μία εγρήγορση αφού βλέπεις και άλλα ομοειδή του προγράμματα, το εξόρισε σε μία ζώνη που αν δεν είσαι φαν του «Τούνελ» δεν βλέπεις καν τηλεόραση.

 Τέλος πάντων, αυτό το κείμενο δεν έχει σκοπό να «σταυρώσει» κανένα για μία κακή εκπομπή. Ίσα ίσα θα έλεγα πως με μία δόση περισσότερων καυστικών συνεντεύξεων στο α' σκέλος, θα έλεγα πως είναι μια πολύ καλή κίνηση. Σκοπός αυτού του κειμένου είναι να σας κάνει να δείτε τον Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ γιατί μιλάμε για μια πολύ έντιμη εκπομπή που δέχεται μια αδιαφορία που δεν της αξίζει.

yupiii.gr-Κωνσταντίνος Αντωνάτος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !