Είναι ο άνθρωπος για τον οποίο δεν θα ακούσεις ποτέ κακό λόγο. Πολύ λογικό, αφού η Μαρία Μπεκατώρου είναι τόσο αυθεντική, τόσο χαμογελαστή, τόσο ζεστή και τόσο easy going που δεν αφήνει κανένα περιθώριο να μην τη συμπαθήσεις.

H οικοδέσποινα του διαχρονικά πιο επιτυχημένου show του ΑΝΤ1 φωτογραφήθηκε για το Celebrity και μίλησε στη Μυρτώ Μήτσιου για όλα!

Τι γεύση σού έχουν αφήσει αυτά τα 25 χρόνια καριέρας;
Όλες οι συνεργασίες μου, από το Τηλεάστυ μέχρι τον ΑΝΤ1, ήταν υπέροχες. Είχα την τύχη να δουλέψω με ανθρώπους που με αγαπούσαν και περνούσα ωραία. Είχα ελευθερία κινήσεων και λόγου, με αντιμετώπιζαν με σεβασμό, μου έδειχναν εμπιστοσύνη και με στήριζαν.

Ξεχωρίζεις κάποια στιγμή;
Το 2013, όταν υπέγραψα αποκλειστικό συμβόλαιο στον ΑΝΤ1, ήταν μια μαγική στιγμή για την καριέρα μου, ένας σταθμός για τη ζωή μου. Τα προηγούμενα χρόνια παρέμενα στο Τηλεάστυ και παράλληλα έκανα κάποιες δουλειές σε άλλα κανάλια, δηλαδή το «Just the Two of Us», το «MasterChef Junior» και το πρώτο «Your Face Sounds Familiar». Όταν πια υπέγραψα συμβόλαιο, όλα έγιναν πιο επίσημα και αυτό μου έδωσε φτερά.


Είσαι πολλά χρόνια με τον άντρα σου. Έχεις πάρει στοιχεία από το χαρακτήρα του;
Εννοείται. Ο Αντώνης δεν υπάρχει περίπτωση να κριτικάρει τους άλλους. Δεν θα σχολιάσει ποτέ ούτε την εμφάνιση ούτε τη συμπεριφορά τους. Πλέον δεν το κάνω ούτε εγώ. Και το βασικότερο, με έβαλε στη διαδικασία να μην ασχολούμαι με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν αξίζουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια: