Αδιαπέραστο τείχος ο ΑΝΤ1 και τον Απρίλιο σε μεσημβρινή-απογευματινή ζώνη

7

Μακρυπούλια- Μπεκατώρου-''Γυναίκα χωρίς όνομα'' στα...ύψη!


Το «ROUK ZOUK» με τη Ζέτα Μακρυπούλια παραμένει πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού και για τον μήνα Απρίλιο καταγράφοντας εκ νέου άνοδο και τερματίζοντας πρώτο με μέσο όρο τηλεθέασης 21,5% στο δυναμικό κοινό «18-54». Ταυτόχρονα, προηγείται με 4,5 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά στη ζώνη μετάδοσής του από το δεύτερο κανάλι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μας υποδέχεται καθημερινά στις 15:00 για να ζήσουμε τις πιο fun και απολαυστικές «ROUK ZOUK» στιγμές με τις πιο ευφάνταστες ομάδες και αντιδράσεις.

Πρωτιές συνεχίζει να καταγράφει το τηλεπαιχνίδι γνώσεων ,«Still Standing», με τη Μαρία Μπεκατώρου. Ειδικότερα, και τον μήνα Απρίλιο κατέγραψε περαιτέρω άνοδο και τερμάτισε και πάλι πρώτο στους πίνακες της τηλεθέασης σημειώνοντας 21,9% στο δυναμικό κοινό «18-54». Το «Still Standing» προηγείται επίσης στη ζώνη μετάδοσής του με 6,4 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Με σήμα την ταχύτητα και σύνθημα τον αιφνιδιασμό το τηλεπαιχνίδι γνώσεων, «Still Standing»,  έρχεται καθημερινά στις 17:30 στον ΑΝΤ1 για παιχνίδι μέχρι τελικής… πτώσης!

Πρώτη τερμάτισε τον μήνα Απρίλιο η καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», με μερίδιο τηλεθέασης 21,8% και ενισχυμένη κατά 1,9 μονάδες σε σχέση με τον Μάρτιο στο δυναμικό κοινό «18-54». Η καθημερινή δραματική σειρά κατέγραψε αύξηση στα περισσότερα κοινά με τη μεγαλύτερη να σημειώνεται στις Γυναίκες «18-24» κατά 6 μονάδες ενώ οι Γυναίκες «45-54» σημείωσαν μερίδιο τηλεθέασης ύψους 30,6%. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» προηγείται στη ζώνη μετάδοσης με δύο μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» επιστρέφει με νέα επεισόδια τη Δευτέρα του Πάσχα, 29 Απριλίου.

Επιστρέφουμε την  Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 με την κανονική ροή αναρτήσεων.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δηλαδη εχετε να ανεβασετε 2 μερες και ανεβαζετε για να πανηγυρίσετε για τον αντ1? ελεος ρε παιδια αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μην έστειλε ο ΑΝΤ1 τυμπανοκρουσίες και για την Σκορδά, κάτι μου λέει ότι είναι δεύτερη
    Τον Απρίλιο. Μπορεί κανείς να ανεβάσει τα συγκριτικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δελτίο Τύπου για απολογισμό Απριλίου ήρθε ΜΟΝΟ απο Αντ1 . Επομένως οταν έρθουν και απο τα άλλα καναλια, θα πανηγυρισουμε και γι' αυτα. Καλη Ανάσταση με λιγότερη καχυποψια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι παράξενο. Κάποιοι σταθμοί το συνηθίζουν. Έχουν συγκεκριμένα θέματα που θέλουν να προβάλλουν μέσα από δελτία τύπου (εκπομπές, πρωτιές, τηλεθεάσεις κτλ) και σε πολλά site πληρώνουν ως προβολή για καταχωρήσεις. Ειδικά ο Αντ1 το κάνει πολύ τακτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω διαβάσει στο παρελθόν εδώ για επιτυχημένα προγράμματα άλλων σταθμών και το tvnea έκανε κανονικά αναρτήσεις. Δεν έβαλαν άλλα θέματα 2 ημέρες προφανώς επειδή δεν υπήρχε κάτι άξιο ανάρτησης (δεν συμβαίνει κάθε μέρα να υπάρχει και κάτι). Θα ήταν καλύτερο να βάζουν ανούσια πράγματα για κλικαρίσματα κοροϊδεύοντας τους αναγνώστες;
    Ο αντ1 φέτος σε γενικές γραμμές έχει κάνει ένα καλό πρόγραμμα το οποίο θεωρώ πως απέδωσε καρπούς. Γιατί να μην το αναφέρει; Κάθε κανάλι θεωρώ πως θα το έκανε αυτό.
    Καλό πάσχα σε όλους και του χρόνου γεροί να υποδεχτούμε την χαρμόσυνη είδηση της ανάστασης του χριστού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως το να πηγαίνει ένα κανάλι τόσο καλά σε δυο ζώνες και να μη καταφέρνει να κλείσει τη χρονιά πρώτο στο δυναμικό ή στο σύνολο δείχνει και τη γύμνια των υπόλοιπων ζωνών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλη Τετάρτη οι κούκου με γραμμένη εκπομπή πέρασαν μπροστά από την Σκόρδα που είχε ζωντανή εκπομπή. Και το κακό είναι ότι η Σκόρδα έκανε μονοψήφια κάτι εξαρια και εφτάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !