Δείτε τα ΚΑΘΑΡΑ νούμερα (18/54) στη μεσημβρινή ζώνη για χθες,9/4/2019

12
%252C.%252C.%252C10202110
Η μεσημβρινή ζώνη είναι πλέον κάτι παραπάνω από γεμάτη. Το κοινό, όμως, τι επιλέγει να δει; Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

Αναλυτικά:


Πρόγραμμα - 18/54  

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 17,7

ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 8,3
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 7,3
OPEN NEWS 3,6
ΕΙΔΗΣΕΙΣ STAR 9,4


ΕΛΕΝΗ 15,3
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ 21,7
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 11,3
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ  22,7
ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ 14,6
SHOPPING STAR 21,7

POWER OF LOVE 17,8
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ 5,5

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ  18,1

*Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άλλη μία ημέρα απολαυστική η Παρέα του Όπεν!
    Το Γκομενικό του Σκάι τώρα ξύπνησε να βγάλει νούμερα?
    Η Μενεγάκη έκανε 18ρια,έκανε 17ρια και πήγαν περίπατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατι τα κουραστικα επαναλαμβανομενα καθε μερα κοινωνικα θεματα που χει η μενεγακη και τα βαρεθηκαν ολοι,κατι το τηλεμαρκετιγκ που η μενεγακη το παρα αυξησε τελευταια,κατι τα νευρα μου χε τον προηγουμενο μηνα η ιδια και τα ξεσπουσε στους συνεργατες της και φαινοταν στον αερα και τα βλεπαν και οι τηλεθεατες,κατι η ειδηση που βγηκε να της σκαψουν το λακο το ποσα λεφτα περνει κι το μαθαν ολοι,κατι που η ζηνα πιο δυνατη πλεον με τα θανατικα της τραβαει το κοινο μια μιξη λοιπον απο ολα αυτα οδηγησαν στη πρωτη απ τα 19αρια να κανει η ελενη 15αρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατι τα κουραστικα επαναλαμβανομενα καθε μερα κοινωνικα θεματα που χει η μενεγακη και τα βαρεθηκαν ολοι,κατι το τηλεμαρκετιγκ που η μενεγακη το παρα αυξησε τελευταια,κατι τα νευρα που χε τον προηγουμενο μηνα η ιδια και τα ξεσπουσε στους συνεργατες της και φαινοταν στον αερα και τα βλεπαν και οι τηλεθεατες,κατι η ειδηση που βγηκε να της σκαψουν το λακο το ποσα λεφτα περνει κι το μαθαν ολοι,κατι που η ζηνα πιο δυνατη πλεον με τα θανατικα της τραβαει το κοινο μια μιξη λοιπον απο ολα αυτα οδηγησαν στη πρωτη απ τα 19αρια να κανει η ελενη 15αρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΛΘΗΚΑΤΕ.....
    ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΤΣΙΝΑ....
    ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ,ΝΥΣΑΦΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα καλα ειστε βληματα εδω μεσα? Ο χριστος κ η μανα του. Μπαινουμε να δουμε τα ποσοστα και καθε μερα μια επεσε ο μουτσινας κατα 1 τα εκατο και χοροπηδανε της ελενης, μια πεφτει η ελενη χοροπηδανε του μουτσινα. Ποσοστα και λεφτα παιρνετε απο τις τηελεθεασεις τους και κανετε σα παλαβα η απλα ειστε βουρλα? ΗΜΑΡΤΟΟΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα που να τους πλήρωναν κιόλας 2:52 μ.μ. & 2:59 μ.μ....
    Τουλάχιστον εγώ χιούμορ κάνω επειδή βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια και ξενερώνω με τους
    δύο τρεις που τους πιάνει να γράφουν μία ξεφούσκωσε ο Νίκος μία η Ελένη και ότι τους κατέβει...
    Για μία η δύο ημέρες αν πέσει κάποιος θέμα το κάνουν.
    ο 1:22 μ.μ είμαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι έχει ο Νίκος δύο σερί απολαυστικές εκπομπές δεν σημαίνει ότι τον υποστηρίζουμε συνέχεια απλά έτυχε...
    Μόνιμα απο web βλέπω από τις 3 και μετά για να μην περιμένω 7-15 λεπτά από το διάλειμμα και βλέπω περισσότερα προγράμματα χωρίς διαφημίσεις...

    Α και ξέχασα με τα τόσα που έγραψα...1)τα πλάνα όταν τραγουδάνε τα έστρωσαν κάπως και τα δείχνουν ποιο γενικά,όπως πρέπει δηλαδή 2) κάτι ψιλοαλαγές έκαναν στα πρόσωπα των ρούχων και μακάρι να φύγουν και οι εμμονές με Κω,Ορεστιάδα κλπ...& 3)ΤΑ ΕΊΔΕ ΌΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΈΛΙ ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αντικειμενική αλήθεια - πέρα από τα τσιτάτα των fanboys και των fangirls - είναι ότι η Μενεγάκη υπήρξε ''βασίλισσα'' πριν πολλά, πολλά χρόνια απο το 1995 ως το 2005 που ήταν στον Ant1 και σαν κερασάκι παρουσίαζε και τα καλλιστεία του μια φορά το χρόνο υπέρλαμπρη.

    Από όταν έφυγε και πήγε στον Alpha όποτε βρεθεί κάποιο δυνατό ανταγωνιστικό πρόγραμμα την αφήνει πίσω και με διαφορά. Την έχουν αφήσει πίσω ο Αρναούτογλου με τον ''Ομορφο κόσμο'', η Ελεωνόρα Μελέτη όταν τη διαδέχτηκε στον ''Πρωινό καφέ'', ο Καραμέρος με τον Χαριτάτο όταν έκαναν συνδυασμό ενημέρωσης-ψυχαγωγίας στον Ant1, ο Λιαγκας με τη Σκορδά μέχρι που μετέφερε ο Alpha το πρωινό της το μεσημέρι και της έδωσε παράταση ζωής. Που κι αυτή η παράταση έληξε λίγα χρόνια πριν όταν ήρθαν τα μονοψήφια το μεσημέρι. Φέτος ο μόνος λόγος που τσιμπάει νουμεράκια είναι το κλείσιμο του Mega. Αν υπήρχαν οι σειρές του Mega ακόμη το 11% και το 12% θα ήταν η μέση τηλεθέαση της.

    Πλέον η Μενεγάκη εδώ και χρόνια δεν είναι καν παρουσιάστρια - με την ουσιαστική έννοια του όρου - είναι ένα brand name καλοζωίας που απευθύνεται σε νοικοκυρές κάθε ηλικίας που έχουν όνειρο να ζήσουν τη ζωή της. Όσο μπορεί να διατηρεί αυτό το brand name τόσο θα υπάρχει στην επικαιρότητα. Και όσο την αφήνουν να παίζει μόνη της φυσικά χωρίς κάποιο δυνατό ψυχαγωγικό αντίπαλο πρόγραμμα απέναντι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Μενεγάκη ερχεται πρωτη στο σύνολο.....απο 18-70.....Ειναι παντα μια σταθερή αξία κ αν ληψη δεν θα υπαρχει αντικαταστατρια της γιατι ειναι μοναφικη. Την ζηλευετε ολοι.....Καθιστε στην σκονη της.....Εξαιρετικα τα νουμερα του Αντ1 ανοδος σε ολη την μεσημεριανοαπογευματινη ζώνη. Το κατι ψηνεται σπαει ρρεκόρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μιας που πιασετε εδω μεσα την κουβεντα για την μενεγακη εχω να πω οτι πρεπει να αποσυρθει απο την τηλεοραση.η εποχη της εχει περασει.δεν αμφισβητω λεγοντας οτι δεν ειναι λαμπερη και σπουδαια που με την αξια και με το ταλεντο,καταφερε με την ιδιοτητα της παρουσιαστριας και ενος προσωπου της showbiz να γραψει ιστορια στην τηλεοραση αφηνωντας το στιγμα της.Για να μην υπαρξει το ενδεχομενο παρεξηγησης τα λεω αυτα ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ,επειδη δεν γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις οτιδηποτε καλο να κραταει σε διαχρονικο επιπεδο.αυτο ισχυει για τον οποιοδηποτε star της τηλεορασης(χαρακτηριστικο παραδειγμα η κορομηλα).ολα τα καλα κρατανε παροδικα δηλαδη οπως ερχονται ετσι φευγουν.
    απλα το alpha βαζει την μενεγακη ξεροντας οτι αν εβαζε αλλη εκπομπη η σηριαλ στην θεση της θα επιανε μονοψηφια οποτε για το καναλι συμφερει το δοκιμασμενο και ορθως πραττει.ακομα τραβαει επειδη εκεινη την ωρα δεν εχει κατι αξιολογο απεναντι της αλλα και επειδη η εκπομπη της ειναι για να περασεις την ωρα σου οταν δεν εχεις κατι να κανεις στο σπιτι σου, η εστω απο συνηθεια οπως συμβαινει και σε ολα τα κοτσομπολιστικα.αυτο ομως δεν αναιρει απο οσα εγραψα στην 1η παραγραφο,παραπανω ουτε απο την αλλη πλευρα μειωνεται η αξια της πρωσοπικοτητας της.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσοι υποστηρίζετε ότι η Μενεγάκη πρέπει να σταματήσει, έχετε σκεφτεί πως η γυναίκα δεν είναι ούτε 50 χρονών και πως μπορεί να της αρέσει η δουλειά της; Εάν δεν μας αρέσει το προϊόν της ας μην το βλέπουμε, αλλά δεν θα πούμε εμείς σε κάποιον τι θα κάνει με την ζώη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !