Δείτε τα νούμερα(18/54) στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες,15/4/2019

18
%252C.%252C.%252C.%252C.%252C.%252C.%252C1021021051054545
Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.


Αναλυτικά:

Πρόγραμμα- 18/54 

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 17,7
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 19,8

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 21,0
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ  11,6
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 10,8
ΜΑΖΙ ΣΟΥ 11,5
ALPHA ΡΕΠΟΡΤΑΖ 11,9

*Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.


ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όταν η Φαίη δεν μπορεί να πάρει τη πρωτιά ακόμα κι με υλικό απ' το your face sounds familiar καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει σοβαρό θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα για τον αντένα. Μπράβο στους κούκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Master chef είναι πιο πετυχημένο από το YFSF. Επίσης το επεισόδιο της Παρασκευής είχε μεγάλη ίντριγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚατΚεν θα κάνει καμία μέρα όλη την εκπομπή με τηλέφωνα και θα κλαίνε όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Σκόρδα παίζει Μπεκατωρου, παίζει μάστερ σεφ έφερε καλεσμένο τον Σταροβα και πάλι δεύτερη. Αλλά αυτό που παρατήρησα στη συνέντευξη με τον Σταροβα της έδινε υλικό ο καλεσμένος και η Σκόρδα απλώς χαζό χαμογελούσε. Και το στημένο με το μακιγιάζ του Σταροβ τα είχε κάνει η Μενεγακη. Είπαμε αντιγραφή αλλά η Σκόρδα το έχει ψιλό ξεφτιλίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν το πάνελ γίνει πιο σοβαρό ο ουγγαρεζος κι ο καβατζικης δε κανουν τα 5χρονα κι η Φαίη συνηδητοποιησει ότι είναι παρουσιάστρια ίσως ξαναπάρει πρωτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα και η Κουτσελινη την πέρασε την Σκόρδα και στο γενικό και στο νεανικό από τις 12 μέχρι τη 1 που παίζουν απέναντι. Τι μάστερ σεφ και τι Μπεκατωρου. Θα συμφωνήσω για το χαζό χαμόγελο της Σκόρδα. Έχει κουράσει τόσο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαλαρα παιδια. Οι Κουκου ειναι πρώτοι μονο την πρωτη ωρα τους, οταν αρχιζει η Σκορδά δεν ειναι στην πρωτη θέση. Προβλημα μάλλον εχει η Σταματινα κι οχι η Φαίη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι κουκου δεν βοηθούνται μόνο από το μαστερ, έχουν καλύτερη εκπομπή συνολικά. Έχουν θέματα και πληροφορία. Επίσης η Καραβάτου δεν την έχει ψωνίσει και δεν συμπεριφέρεται ως παρουσιάστρια, γι αυτό και είναι αποδεχτή από τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Καραβατου είναι πιο σεμνή όταν κάνει επιτυχία όχι σαν την Κουτσελινη που συμπεριφερεταισαν σταρ. Επίσης τι κοτσάνα πέταξε η Γραμμελη σχετικά με τις μαμάδες της σόου μπιζ. Θα σταματήσουν να κράζουν όλο τον κόσμο το πάνελ της Σκόρδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Σκόρδα για αρχή ας σταματήσει να αντιγράφει την Μενεγακη να σταματάει να χαζογελαει χωρίς λόγο και ας σταμάτησε το πάνελ της να την γλείφει τόσο πολύ. Αύριο μπορεί να βγει πρώτη η Σκόρδα. Πότε δεν ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν δεν ξέρεις τα βασικά ρε Φαίη πως να κάνεις σωστό παιχνίδιέτσι όπως είναι η κατάστσαση με τον ανταγωνισμό δεν πάει να έχεις το κορυφαίο πρόγραμμα δεν υπάρχει περίπτωση να μην χάσεις.
    Φταίει και η Αρχισυντάκτρια για την κατάσταση και όχι μόνο η μικρή Φαιούλα.

    Οι κούκου είναι έξυπνοι το δουλεύουν καλά και γι'αυτό έκαναν μικρούλα την Φαίη...

    Η Ζήνα πρωτιά σε όλα και όλα τα υπόλοιπα τα γνωστά.

    Στο γενικό είναι άλη ιστορία εκεί ο Σκάι 22τόσα έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Κουτσελινη πρώτη και στο γενικό. Τι να πεις!!!! Και στο νεανικό έσκισε. Κοίτα να δεις νικήτρια η Κουτσελινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου αρέσει που κάποιοι πίστευαν ότι η Κουτσελίνη θα είχε πρόβλημα γιατί της είχε κόψει την εκπομπή το ΕΣΡ και θα έχανε κοινό γιατί θα απαξιώνονταν από το κόψιμο. Τελικά ή εξέλιξη φαίνεται ότι είναι τελείως διαφορετική. Θα δούμε τους υπόλοιπους να παρακαλάνε να τους κόψει το ΕΣΡ. Τελικά αποδεικνύεται παράσημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρε παιδιά ποιο your face? Εχθές ετυχε να είμαι σπίτι το πρωί και να χαζεψω κάνοντας παράλληλα κάποια πράγματα. Μόνο αναπαραγωγή έκανε στο επεισόδιο το οποίο δεν πρέπει κανείς από τους τέσσερις να το είδε . Η Σκορδά ρωτούσε συνέχεια ποιος είναι αυτός και ποιος είναι αυτος. Αφήστε που είπε το Βαγγέλη Παναγόπουλο Παπαδόπουλο. Συν ότι και στα backstage έβαζε τους παίκτες να φουσκώσουν μπαλόνια. Τι ενδιαφέρον έχει να τη δει ο κόσμος ? Έχει ένα προϊόν στο κανάλι που το παίζει στην εκπομπή της και δεν ξέρει τίποτα. Πραγματικά και μαρεσει που το δείχνει με τόση άνεση ότι δεν ξέρει τίποτα για την εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδώ η Σκορδά δεν εκμεταλλευεται τους παίκτες του Ρουκ Ζουκ. Όλοι παίζουν αναπαραγωγή το παιχνίδι εκτός του ΑΝΤ1. Θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί ακόμα και το Κάτι ψήνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Σκόρδα είναι ψεύτικη, όταν έλεγε σήμερα στην Αργυράκη ότι και καλά δεν καταλαβαίνει ότι είναι θυληκο.Τοτε γιατί Κυρία Σκόρδα φοράς όλο μίνι και όλο έξω το στήθος. Μας κοροϊδεύει και η Σκόρδα που κάνει καριέρα με το να μας δείχνει τα πόδια της κάθε πρωί ο σκηνοθέτης. Για αυτό αυτά τα ψεύτικα δεν τα τρώνε οι τηλεθεατές και θέλουν πιο αληθινούς ανθρώπους κάτι το οποίο δεν είναι η Σκόρδα γιατί υποκρίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η εκπομπή του Αντέννα είναι copy των 90's. Ατόπημα, η ζωή συνεχίζεται, εσείς στον Αντέννα έχετε μείνει αλλού. Κυρίως όμως υστερεί σε παρουσίαση. Πού πάτε βρε όταν στο τιμόνι της εκπομπής βρίσκεται ένα άτομο με ωραιοπάθεια, ανικανότητα στις συνεντεύξεις, και όχι μόνο, και με παρουσία κραυγαλέα ψεύτικη (όλες έτσι είναι, αλλά αυτή "φωνάζει")!! Και στο τέλος, μόνο δημόσιες σχέσεις (και χρήμα!! τα πελατάκια να είναι καλά και κυρίως το κανάλι που το έβριζε κιόλας κάπου στη μέση της σεζόν και κυρίως στον αέρα της εκπομπής για την οποία πληρώνεται!!) . Ντροπή για τον τηλεθεατή. Αλλάξτε τους, σεβαστείτε τον κόσμο που βλέπει τις πρωινές ώρες τηλεόραση. Μην τους υποτιμάτε με άτομα σαν τη Σκορδά (διεκπαιρεώνω και κάνω πασαρέλα κάθε μέρα!)..... Και σας τη λένε κιόλας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !