Ένα ακόμα σόου του Your Face Sounds Familiar προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου και συγκίνησης.

Απόψε οι εμφανίσεις όλων των διαγωνιζόμενων ήταν πράγματι ξεχωριστές και πολύ ενδιαφέρουσες. Όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στον φετινό κύκλο του σόου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εντυπωσίασαν τόσο με τις μεταμορφώσεις τους όσο και με τη σκηνική τους παρουσία.

Γι' αυτό και η Μιμή Ντενίση σε κάποια στιγμή της βραδιάς, θέλησε να κάνει μία πρόταση σε όλους δημόσια, προκαλώντας την έκπληξη των περισσότερων.

Πιο συγκεκριμένα η αγαπημένη ηθοποιός και μέλος της κριτικής επιτροπής του σόου, απευθυνόμενη προς όλους τούς είπε πως θα ήθελε πάρα πολύ κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστεί μαζί τους στο θέατρο, κάτι που φυσικά έξέπληξε και χαροποίησε τους πάντες. Μάλιστα είπε πως θα ήθελε πολύ όλα τα ταλαντούχα παιδιά του YFSF που κάνουν μιμήσεις, να πρωταγωνιστήσουν σε ένα μιούζικαλ.

Δείτε παρακάτω τι ακριβώς είπε η Μιμή Ντενίση... 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι καλύτερες μεταμορφώσεις ήταν χτες εκτός από καναδύο.
Μπράβο στην Μιμή στην θέση της κι εγώ την ίδια πρόταση θα έκανα!

Steve 13 είπε...

Πάρα πολύ ωραίο επεισόδιο εχθές αλλά θεωρώ ότι η παραγωγή πρέπει να προσέξει λίγο γιατί έχω την εντύπωση πως δεν προσέχουν στο τι θα βάλουν τους παίκτες να υποδυθουν. Χθες είχαμε έξι μεταμορφώσεις που είχαν ξαναγίνει και μάλιστα με το ίδιο τραγούδι. Και δεν έχουν περάσει και τόσα χρόνια ώστε να ξεχαστούν. Βέβαια εμένα δε με χάλασε ίσως το κοινό όμως να το επηρεάζει για αυτό και η μικρή πτώση χθες αν και πρώτο. Πολύ ωραία βραδιά εχθές και ωραίες μεταμφιέσεις.