Η δημοφιλής και ταλαντούχα ηθοποιός, Ελένη Φιλίνη, μιλά τόσο για την πρόταση για το YFSF,αποκαλύπτοντας πώς της έγινε, όσο και για τους υπόλοιπους παίκτες...


Πώς ήρθε η πρόταση από το YFSF και πώς αποφάσισες να πεις το «ναι»;  
«Με μήνυμα στο Facebook. Μου είπαν πως ενδιαφέρονται να συμμετάσχω στο σόου. Πήγα στο ραντεβού και ήμουν σίγουρη πως θα με ήθελαν για την επιτροπή. Μου λένε ''όχι δεν σας θέλουμε για την επιτροπή. Εσείς τραγουδάτε, χορεύετε, παίζετε, θέλουμε να είστε στην ομάδα των συμμετεχόντων''. Είπα ναι γιατί με ιντίγκαρε όλο αυτό. Να αλλάζεις τόσα πρόσωπα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Θα προτιμούσες δηλαδή να ήσουν στην επιτροπή;  
«Θα μπορούσα να είμαι κάλλιστα στην επιτροπή. Δεν θα μπορούσα να είμαι για παράδειγμα στην επιτροπή του ''The Voice''. Επίσης δεν θα πήγαινα σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Δεν μ' ενδιαφέρει. Στο ''Familiar''', μου έκανε μεγάλο κλικ το γεγονός πως έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα».

Από τους συναδέλφους στο «Familiar» έχεις ξεχωρίσει κάποιον μέχρι στιγμής;  
«Είναι όλοι αξιόλογοι. Έξι τραγουδιστές είναι και είμαστε τέσσερις ηθοποιοί. Όλοι ταλαντούχοι και αξιόλογοι. Κάθε φορά είναι και κάποιος πιο ξεχωριστός. Αυτό είναι το δύσκολο μέρος της επιτροπής. Όλοι αγωνιζόμαστε πολύ. Οι βαθμοί δεν μπορούν να είναι σε όλους 10. Για μένα θα έπρεπε η βαθμολογία να ξεκινά από 10. Κανείς δεν είναι κάτω του 10. Αλλιώς δεν θα του είχε γίνει πρόταση για το παιχνίδι».

Tv Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...