Τέλος το Survivor Ελλάδα-Τουρκία

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Παρά τις συνεχείς προσπάθειες για να τονωθεί το ενδιαφέρον με εισόδους διάσημων παικτών και υποσχέσεις για πολύ πλούσια δώρα το Survivor δεν τα κατάφερε, γι’ αυτό και η παραγωγή πήρε την απόφαση να αλλάξει εντελώς το περιεχόμενο, καταργώντας τη θεματική που θέλει την Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία και στα αγωνίσματα και στην επιβίωση.

Έτσι, λοιπόν, αυτή την Κυριακή ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει πως δεν θα υπάρχουν πλέον ελληνική και τουρκική ομάδα, αλλά οι ομάδες θα είναι ανάμεικτες και στα αγωνίσματα και στις παραλίες.

Ένας Έλληνας και ένας Τούρκος θα κληθούν την επόμενη εβδομάδα να επιλέξουν τους παίκτες των νέων ομάδων που θα προέρχονται και από τις δύο χώρες. Επίσης, μετά από αυτή την αλλαγή, το Survivor θα προβάλεται και κάθε Πέμπτη βράδυ, καθώς η παραγωγή πιστεύει πως θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

newspistol.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και οι αποχωρησεις απο την ψηφοφορια του κοινου πως θα γινονται; Δεν ειναι προφανες πως αν για παραδειγμα σε μια ψηφοφορια ειναι προτεινομενοι ενας Ελληνας και ενας Τουρκος απο την ιδια μικτη ομαδα, οι Ελληνες τηλεθεατες θα ψηφισουν (οσοι εχουν λεφτα για ξοδεμα) τον Ελληνα και οι Τουρκοι τηλεθεατες τον Τουρκο; Αντιστοιχα το ιδιο προβλημα θα προκυψει και με την ψηφοφορια των παιχτων αφου το αποτελεσμα θα ειναι παντα αναμενομενο με βαση την αναλογια τουρκων-Ελληνων σε καθε ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή θα γίνει ακόμα χειρότερο απ' ότι ήταν. Θα γίνει πολύ κουραστικό να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι που εκεί που μιλάνε Ελληνικά, θα ακούμε Τουρκικά και μετά Αγγλικά. Όχι ότι αυτό δεν γινόταν μέχρι σήμερα, αλλά θα γίνεται σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου. Και δεν βλέπω καλύτερα το Αμερικανικό που εκεί τουλάχιστον οι παίκτες μιλούν μία γλώσσα και χρησιμοποιούν το μυαλό τους και λιγότερο το σώμα τους;
    Ελπίζω κάποτε να κάνουν ένα Survivor με χοντρούς, αδύνατους, αγύμναστους, έξυπνους, βλάκες, ψηλούς, κοντούς και όχι με ανθρώπους που ο μόνος τους στόχος είναι να γίνουν γνωστοί και παρουσιαστές. Θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα δέσαμε...
    Αν με αυτόν τον τρόπο πάνε να πάρουν νούμερα είναι βαθειά νυχτωμένοι.

    Κάνε ένα σαρβάιβορ με 20 άτομα της διπλανής πόρτας και οι πρώτοι 5 να πάρουν βραβείο στο τέλος και μετά για χαρά και όχι να τους πολιορκείς και να τους κάνεις με το έτσι θέλω παρουσιαστές η κάτι άλλο όταν τελειώνει το ριάλιτι.Όπως επίσης να τους βλέπουμε στα κανάλια μήνες μέσω των ρεπορτάζ η καλεσμένων των μεσημεριανάδικων η στα πρωινάδικα.
    Ε δεν θα ήταν καλύτερα?
    Ξεφτύλα το έχουν κάνει τα κανάλια πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !