Τίνα Μεσσαροπούλου: Είτε το κανάλι λέγεται ΕPSILON, είτε λέγεται OPEN θα βασιλεύει ο Βρυώνης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Εχουν συμβεί τόσα στο OPEN και στην εκπομπή της και η Αννα Μαρία Βέλλη συνεχίζει να επιμένει ότι ΟΛΑ ΚΑΛΑ με τον Πετρο Κωστόπουλο. Μωρέ κάτι ήξερε η Σάσα Σταμάτη που έριξε το μπουρλότο της και αποχώρησε αφήνοντάς τους παρακαταθήκη τον τίτλο “Ολα λάθος” – δικής της εμπνεύσεως – να τους καταδιώκει. Πάντως, αν και δεν συμβαίνει τίποτα, όπως σπεύδει να μας καθησυχάσει η Αννα Μαρία Βέλλη, η Νάνσυ Νικολαϊδου ήδη τοποθετήθηκε στο “Ευτυχείτε”,όπως πρώτο σας ενημέρωσε το tvnea.com (δες εδώ), ενώ τη θέση της πήρε τελικά η εκλεκτή του Κωστόπουλου, η οποία και δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση και το αντικείμενο γενικότερα. Ευτυχώς, πάντως, που από τα τεκταινόμενα μπροστά από τις κάμερες υπάρχουν και βίντεο από την εκπομπή να επιβεβαιώνουν την κάθε ατάκα των όσων υποστήριξα..

Αλλωστε, δεν είπα εγώ τη φράση “κάτσε να είμαστε εδώ την ερχόμενη εβδομάδα”… αλλά η προλαλήσασα. Επίσης, ποια ήταν αυτή που στο πρώτο break του Σαββάτου όταν πήγαν να της τοποθετήσουν την καρέκλα δίπλα στη Μαντώ Γαστεράτου, είπε ότι αν τη βγάλετε από εκεί που είναι θα φύγω; Οχι, πάντως, εγώ. Τέλος, θέλω να υπογραμμίσω ότι “το χιούμορ δεν είναι ποτέ ειρωνικό” όπως δήλωσε η Αννα Μαρία σε δηλώσεις της το πρωί. Μαύρο μπορεί… Γιατί στο τέλος θα ξεχάσουμε κι αυτά που ήδη ξέρουμε στη γραμματική, το συντακτικό και όχι μόνο.

PING Πολύ κλάμα… Μεσημεριάτικα τόσο δηλαδή που μια σύγχυση την έπαθα για το ποια εκπομπή βλέπω τελικά. Η Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα, η Τσαβαλιά συρτάρια και κλάμα ο Μάρκος. Οσο για τη συνέχεια, τα τηγάνια και τα γάντια για την κουζίνα πήγαν σύννεφο. Αλλωστε, μην σας γελάει ο τίτλος, μην σας γελάει το κανάλι, τελικά ο Βρυώνης είτε το κανάλι λέγεται ΕPSILON, είτε λέγεται OPEN θα ζει και θα βασιλεύει και την τηλεόραση θα κυριεύει.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χαχαχαχα ξυπνάει και κοιμάται η κυρια και το open εχει εμμονή...αληθεια γιατι? Τι εχει παιχτεί? Καταντάει γελοίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To open κατά τα ψέματα με το καλημέρα να μην περιμένει να έρθει στις πρώτες 3 θέσεις. Γιατί όλοι αυτοί είναι δημοσιογράφοι του Μεγκα που αν θυμηθούμε και ψάξουμε οι ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία πριν κλείσει δεν έκαναν νούμερα με τα τότε δεδομένα γιατί τώρα και το 15 θεωρείται επιτυχία.
    Καταλαβαίνω ότι από τις κρέμες και τις σόμπες βγάζει λεφτά το κανάλι για να πληρώνει τους εργαζόμενους του. Αλλά μήπως να βγάλουν εντελώς την ρετσινιά του έψιλον από πάνω τους;
    Ας ξανά φτιάξουν το πρόγραμμα τους από του χρόνου με δημοσιογράφους και παρουσιαστές που να τραβάνε και όχι επειδή έχουν χτίσει το όνομα του και κάνουν 5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το βασικό πρόβλημα του Open (πέραν της ανύπαρκτης οργάνωσης του) είναι ότι ακριβώς για να αποτινάξει το Epsilon από πάνω του, έδιωξε παρουσιαστές και παρουσιάστριες που καλώς ή κακώς έκαναν νούμερα (Ευαγγελάτος, Τατιάνα, Γερμανού, Πάνια, Φουρθιώτης). Και αντί η "ποιοτική" μεταστροφή να γίνει σταδιακά και να μείνουν κάποιοι (π.χ Γερμανού), τους έδιωξαν όλους για να φέρουν τον Κοκλώνη, την Ζαρίφη, την Νέγκα, τους αντιπαθείς σε πολύ κόσμο Στάση και Κωστόπουλο, την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάριο του survivor... Η δε επένδυση στην μυθοπλασία ήταν ένα τύπου Βέρα στο δεξί με αισθητική 2004 και δύο βαρετές κωμωδίες με διασκευασμένο σενάριο εξωτερικού. Καμία έμπνευση, απολύτως τίποτα. Ίσα ίσα να βολέψουμε κολλητούς και να γλιτώσουμε λεφτά. Μόνο ο Μουτσινάς τους βγήκε (καθώς Καινούργιου που ανεβαίνει και Μαυραγάνη που σκίζει ήταν επιλογές προηγούμενης διοίκησης). Με αυτά είναι προφανές ότι θα παρακαλάνε να πουλήσουνε καμια κρέμα ή σόμπα του προηγούμενου ιδιοκτήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν αγοράστηκε το κανάλι το πήρε ο Ιβάν με όρο που να λέει ότι του Βρυώνη θα του ανήκουν κάποιες ώρες?
    Με τόσα τηγάνια,γάντια,κρέμες που βάζουν εκεί πάει το μυαλό.
    Αν και κάπου είδα ότι του ανήκουν οι ώρες του Βρυώνη.
    Αν αυτό ισχύει θα είναι για πάντα έτσι και δεν θα ξεκολλήσει η ρετσινιά από το όπεν.
    Λυπάμαι αλλά είναι μεγάλη χαζομάρα αυτό που έγινε.
    Καλά και για τις εκπομπές,σειρές ο Καλημέρης φταίει και οι επιλογές που έχει κάνει να μην τα ξαναλέμε.
    Αν είναι να ξαναγυρίσει Ανίτα και Μένιος πίσω μας αρέσει δεν μας αρέσει...
    Τα ποιο ψηλά νούμερα τα έβγαζαν στο Σ/Κ μαζί με Φαίη και Γερμανού και μία Κατ Καιν καθημερινή.
    Κανάλι Σ/Κ ήταν κυρίως το παλιό Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !