Τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time..

36
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών...
Αναλυτικά για χθες 2/3/2019:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ


IT'S SHOW TIME ΠΡΕΜΙΕΡΑ 6,9
SURVIVOR  14,2

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 18,9
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 15,6
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 9,0
ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ   13,3
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA  13,7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 16,2
ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ (ΕΡΤ1) 1,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 7,5

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

36Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το πακετο χαμηλά στα νεανικά οπως διαχρονικα παντα δηλαδη. Στο συνολο βεβαια σταθερα παντα πανω απο 20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα το Στην υγεια μας βρηκε ξανα την υγεια του με τη μεταφορα του ξανα στα Σαββατα. Εκει στο open beyond περιμεναν με καλεσμενες τις Pamela και Εφη Σαρρη και παρουσιαστη τον Κοκλωνη να πιασουν εστω και τη βαση; Ο Κοκλωνης δυστυχως δεν το εχει, μπορει σαν φυσιογνωμια να φαινεται καλος χαρακτηρας κτλ, αλλα τι να κανουμε, δεν κανουν ολοι για παρουσιαστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στον κοκλωνη,εκανε σοου😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά το show βγαίνει τσάμπα στο OPEN. Οπότε δεν τους νοιάζει και πολύ. Μονο κέρδος έχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιωργο δεν ειναι μονο θεμα κερδους ή οχι.ειναι και θεμα πρεστιζ ενος καναλιου που θελει να κανει πρωταθλητισμο υποτιθεται,οχι απλα να υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πεταμενα λεφτα για το ΟPEN...
    Σπυρος comeback...
    Ελληνικη ταινια αξια σταθερη και ανεξοδη...
    Σκα(ε)ι ο τούρκος σκα(ε)ι και ο Αλαφουζος...
    Τρωμε Πακετο,φτανει! Απο το ALPHA εχει πιασει ωμεγα...
    Και χωρις master sef χανονται τα STAR(S)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το show δεν ήταν κακό. Ο Παρουσιαστής είναι ανύπαρκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι και τόσο τσάμπα αν σκεφτείς τι κακό σου κάνει μια τόσο αναχρονιστική, παλιακή και πεθαμένη τηλεόραση. Επομένως ποιο το όφελος; Ότι γέμισαν ώρες τηλεοπτικού χρόνου με ένα προϊόν που θα ήταν καλύτερα να μην το είχες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το show???? του Κοκλώνη δεν μου άρεσε. Δεν το έχει. Αλλά μη λέμε κι ότι θέλουμε, 7% έκανε, μια χαρά νουμεράκι είναι για το open, ούτε πάτωσε ούτε άλλα τέτοια στέκουν, σιγά μην έκανε ξαφνικά το open 20%. Από το 4% που είχε το προηγούμενο Σάββατο πολύ καλύτερα. Το θέμα είναι αν το κρατήσει το 7 το επόμενο Σάββατο, πολύ αμφιβάλλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την ύπαρξη του Κοκλώνη στην τιβι. Χθες ήταν λες και βλέπαμε το μπράβο Ρούλα του έψιλον. Ωραίο στούντιο αν και θύμιζε fame story. Ο παρουσιαστής άνευρος χωρίς κάτι ιδιαίτερο με το βλέμμα πολλές φορές άδειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Steve σου απάντησε ο Μανώλης. Δίνει τσάμπα πρόγραμμα = μόνο κέρδος για το κανάλι. Αν δεν τραβήξει το βράδυ θα το πάνε το απόγευμα. Ξέρεις πολλούς που μπορούν να δώσουν σε κανάλια δωρεάν πρόγραμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγά τον Κοκλώνη τώρα...Με πχ Μουτσινά τα τριπλά θα έβγαζε.
    Ε Δεν κάνουν όλοι για όλα πως να το κάνουμε.
    Το σόου μία χαρά ήταν και προκαλώωωωωωω να αλλαχτεί ο Παρουσιαστής για να μην κλαίνε τα λεφτά τους άδικα.
    Η Φουρέιρα τρελό γέλιο και σέξυ,η Πάμελα έτσι κι έτσι...
    Ας θυμίζει και λίγο Μπράβο εκείνης της εποχής δεν πειράζει,τα χρόνια περάσανε η Ρούλα δεν είναι μικρούλα πλέον να ξανακάνει ένα λαμπερότατο σόου,Απλά θα υπάρχει μία ανάμνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ (ΕΡΤ1) Τόσο χάλια? Καλή εκπομπούλα δεν λέεω αλλά γιατί τόσο χαμηλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επίσης παιδιά έπαιξε χθες survivor? Λίγο που είδα είχε στην υγεια μας.12 και 48 ναι το διάβασα αλλά πως δίνει ρε συ τσάμπα πρόγραμμα ? Τρελάθηκαν οι χορηγοί και τα δίνουν σε έναν ατάλαντο η έχει λεφτά ο ίδιος? Ναι είδα το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολυ έξυπνη και γρήγορη κίνηση του Σκάι να γυρίσει τον Παπαδόπουλο το Σάββατο!

    Ο κοκλωνης είναι πολύ αντιτηλεοπτικος! Το 7% είναι το ταβάνι του! Και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μην κοστίζει τίποτα το σόου στο κανάλι!
    Όσο για την εικόνα του καναλιού, είναι πλήγμα αυτή η εκπομπή, όπως ήταν και ο Φουρθιώτης κι ευτυχώς τον έδιωξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Κοκλώνης δεν μου αρέσει καθόλου. Ωστόσο διαφωνώ με τα περισσότερα σχόλια, θεωρώ ότι το σόου είχε πολύ καλή σκηνοθεσία (ειδικά στο τραγουδιστικό κομμάτι της Φουρέιρα θύμιζε παραγωγή εξωτερικού), και ήταν μια καλή πρόταση απέναντι στα μπουζούκια του Παπαδόπουλου, το αδιάφορο σερβάιβορ και το τρασοριάλιτυ της Χατζηβασιλείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πώς γίνεται να μην κοστίζει τίποτα; Δηλαδή ο Κοκλώνης τα ανέλαβε όλα μόνο κ μόνο για κάνει σόου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η εκπομπη της ερτ ειναι υπερβολικα καλυτερη απο τον Παπαδοπουλο. Κριμα για το 1,9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. STEVE13 ναι ειχε χτες survivor αλλα μονο μια ωρα (20:45-22:00). Ειχε μονο το αγωνισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δηλαδη για να καταλαβω ο Κοκλωνης κανει την παραγωγη και τα εξοδα μονος του επειδη εχει το ψωνιο να γινει παρουσιαστης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Steve, γίνεται, αν κρίνουμε και από την άλλη εκπομπή του που είναι κι αυτή δωρεάν. Και στον Σκαι και στον Ant1 δωρεάν έπαιζε. Πρέπει να έχει άκρες. Για να το λέει ο Γιώργος κάτι θα ξέρει, μέσα στα πράγματα είναι.
    Το Survivor ήταν μόνο 1 ώρα; Μάλλον για αυτό έκανε μόνο 14 αντί για 19 που έκανε τα Σάββατα.
    Το Star καλά πήγε, 16 έκανε με τη ταινία, πρέπει να είναι δεύτερος. Πέρασε τον Alpha που είχε 13, τον Ant1 που είχε 15 και 9. Μάλλον ο Σκαι ήταν 1ος με το 14 και το 18.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Παπαδόπουλος αν δεν είχε Πάολα δεν θα έκανε 18.9.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έκοψαν 2 ώρες απο το Survivor 2019 και έπεσε 3 με 4 μονάδες, γιατί τα Σάββατα δεν έχει τα ίδια νούμερα με τις καθημερινές. Όσο για το "It's show time του Open ποιά Ρουλα? Ο σιχαμενιος μου ήρθε στο μυαλό. Δεν ήταν άσχημο αλλά ούτε πολυ καλό. Θέλει πολύ δουλειά το πρόγραμμα για να πάει καλά και ο Κοκλωνης δεν βοηθάει τόσο. Δηλαδή αν το 6% που το έβλεπε ήταν απο περιέργεια απο την επόμενη εβδομάδα τι θα κάνει? Το μόνο ενδιαφέρον σε όλη την εκπομπή ήταν η παρουσία της Φουρειρα. Τελικα its boring time..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φρίκη το it's show time, απαράδεκτη παραγωγή, αρχαίοι καλεσμένοι...Με το ζόρι παρουσιαστής ο ''παρουσιαστής''.
    Οσο για το προγραμμα της ΕΡΤ, που να το δει κάποιος; Η εικόνα είναι μια SD λάσπη, δεν διακρίνεις ούτε πρόσωπα απ την χαμηλή ευκρίνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ας τα πάρουμε με τη σειρά...

    Πρωτον...Ο Κοκλώνης υπάρχει τόσα χρόνια απλά για να κάνει το ψώνιο του. Το έπαιξε για μερικά χρόνια επιχειρηματίας με την Airfast tickets και φωτογραφιζόταν δίπλα σε Βίσση, Μενεγάκη ή στα πρώτα τραπέζια των νυχτερινών κέντρων κτλ μέχρι που λίγα χρόνια μετά τη φαλίρισε και άφησε χρέη εκατομμυρίων.

    Τώρα επανήλθε για να κάνει το ψώνιο του ως παρουσιαστής από το πουθενά και φτιάχνει έτοιμες πληρωμένες εκπομπές οπου 'ζει το μεγαλείο του''. Με λίγα λόγια αρχικά ήθελε να ζήσει κάτι απο Πετρο Κωστοπουλο και τωρα θελει να ζήσει κάτι απο Ρουλα Κορομηλα! Το αν έχει το ταλέντο δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Ο ορισμός του ''ότι δηλώσεις είσαι''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προσπάθησα να δω το show του Κοκλώνη. 'Αντεξα ούτε ένα τέταρτο. Αδιάφορο στον τηλεθεατή το κόστος της παραγωγής και ποιος πληρώνει τι. Σαν προιόν είναι τελείως ξεπερασμένο, θυμίζει 90ς, trash φτήνια, σάχλα και εντελώς αντιτηλεοπτικός παρουσιαστής. Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνουν εκεί στο Open.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεύτερον... Αυτό το είδος του κλασικού προσωποκεντρικού show είναι το πιο δύσκολο για τον εκάστοτε παρουσιαστή που θα το επιχειρήσει. Γιατί σε αντίθεση με τα ριάλιτι show ή τα talent show που βασίζονται στους παίκτες ή στις κριτικές επιτροπές στο κλασικό προσωποκεντρικό show όλο το project βασίζεται στον παρουσιαστή και στην χημεία του με τους καλεσμένους του και το κοινό.

    Οι μόνοι που κατάφεραν να κάνουν επιτυχημένα αυτό το είδος show στην Ελλάδα ήταν με διαφορά η Ρούλα Κορομηλα για 8 χρόνια (''Ciao Ant1'' 1992-94, ''Μπραβο'' 1994-2000), ο Γιωργος Μαρίνος (''Ciao Ant1'' 1994-96), o Βλάσσης Μπονάτσος (''Άλλα Κόλπα'' 1994-96) και τελευταίος ο Γρηγορης Αρναούτογλου (''Πολύ την Κυριακη'' 2005-07) ο καθένας εκ τον οποίων είχε τη δική του ξεχωριστή - και εκρηκτική - προσωπικότητα που έκανε γκελ στο κοινό.

    Μπορείτε να θυμηθείτε ΠΟΣΟΙ προσπάθησαν να κάνουν στη συνέχεια αυτού του είδους το show και απέτυχαν???? Η Βίσση (''Με αγάπη Αννα'' Ant1, 1995), ο Σπυρος Παπαδόπουλος με η Βικυ Κουλιανου (''Fantastico'' Ant1, 1995), η Αννα Δρουζα (''Καταλληλο για όλους'' Alpha, 2001), o Φωτης με τη Μαρια (''Απο στομα σε στόμα'' Mega, 2004), o Τακης Ζαχαρατος (''Ζω ενα δραμα'' Mega, 2005), o Μαρκος Σεφερλης (''One Mark show'' Mega, 2015), η Μακρυπουλια με τον Μουτσινα (''Sunday Live'' Ant1, 2018) και τωρα ...ο Κοκλώνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τρίτον και...τελευταίον...! :P

    Όταν λοιπόν απέτυχαν όλοι αυτοί θα πετύχει ο Κοκλώνης που είναι εξ ορισμού αντιτηλεοπτικός και χωρίς καμία ιδιαίτερη εμπειρία??? Και ειδικά σε μια εποχή απόλυτης απομυθοποίησης των πάντων που μεγάλοι stars και μεγάλες προσωπικότητες ΔΕΝ υπάρχουν πια, τις πάτησε το τρένο..?

    Το ψώνιο του θα κάνει κι αυτός για λίγο να νιώσει κάτι απο Ρούλα στα στουντιο υπερπαραγωγή του Mega, στο Λυκαβηττό και στη Σύρο και μετά θα περάσει κι αυτή η προσπάθεια στο χρονοντούλαπο όπως οι υπόλοιπες.

    Όπως έγραφε και ενα απο τα πιο viral σχόλια στο twitter χθες... :-) :-) :-)

    Φυσικός Μπλε@kafring
    Αν η Ελλάδα καταστραφεί θα μείνει ένας τραγουδιστής ένας μάγειρας και ένας που θέλει να γίνει Κορομηλά είναι αρκετά για να ξαναχτιστεί #ItsShowTimeGR

    344 επισημάνσεις "μου αρέσει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πληρώνει από την τσέπη του δηλαδή για να βγει το πρόγραμμα και δεν τους κοστίζει τίποτα;; Τέλος πάντων συμφωνώ με όλους ότι δεν έλεγε τίποτα. Ο Κοκλώνης εμφανίστηκε από το πουθενά ξαφνικά στην τηλεόραση και για κάποιο λόγο τα κανάλια θέλουν να μας πείσουν ότι είναι καλός στην παρουσίαση. Είδα μισή ώρα και το γύρισα στην ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λογικά σας πληρώνουν οι εκπομπές που υπερασπίζεστε με τόσο πάθος...δεν δίνω άλλη εξήγηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Για το πρεστιζ του καναλιου μια χαρα προγραμμα ηταν, πιο φρεσκο απο της κορομηλα. Οσο για τον σκαι, χαμενος βγαινει κατα τη γνωμη που απο την αλλαγη. Το 19% σαββατο δε λεει κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στο πρόγραμμα του star πάντως, αναφέρει πως στις 22:50 χθες είχε σε επανάληψη το masterchef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @2:25 τέλεια τοποθέτηση συμφωνώ σε ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 3:30:Γιατι ειπε κανεις πως δεν ειχε χτες master chef επαναληψη; Πραγματι 21:00 η ωρα ειχε την ταινια κινουμενων σχεδιων Ice age και στις 22:50 επαναληψη master chef.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η ελληνικη ταινια,πολύ καλά τα πηγε.Γενικα πάντα οι ελληνικες ταινιες εχουν το κοινο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !