Η μάχη στο Prime time...

18
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών...
Αναλυτικά για χθες 16/3/2019:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

IT'S SHOW TIME 8,5
SURVIVOR  15,5

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 12,6
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 17,2
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ (Ε) 14,2
ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ 14,1   

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA  9,3
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 12,1
ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ (ΕΡΤ1) 1,9
ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ (Ε) 12,5


*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

  1. IT'S SHOW TIME Γιατί πανηγυρίζουν ορισμένοι με 10,1 που έχει κάνει σε ένα δύο μισάωρα λες και έβγαλε 20%? Τρέλα μας πουλάνε?

    Λίγο καλύτερο ήταν χτες Σαν εικόνα και τίποτα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αντ1 εχει παρει τα πανω του, με καλες ελληνικες ταινιες κερδιζει κ το στην υγεια μας και το πακετο τα οποια κουρασαν πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είναι η Χατζηβασιλείου να βγει να πει πως είναι στρατιώτης και ότι παρά το κακό που της κάνουν αυτή υπακούει και βγαίνει πρώτη ? ΧΑ ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο σύνολο είναι πρώτη η Χατζηβασιλείου με 21,8% και δεύτερος ο Παπαδόπουλος με 19,6%.

    Όπως και να το κάνουμε, κάποιες εκπομπές είναι φτιαγμένες για να έχουν σαν κοινό τους το σύνολο και ένα πλούσιο και πολυμορφικό πρόγραμμα πρέπει να έχει προγράμματα που να καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Το πρόγραμμα ενός καναλιού είναι ένας πολύπλοκος μηχανισμός που πρέπει να καλύπτει περισσότερες ανάγκες και η καραμέλα ότι τα κανάλια κοιτάνε πλέον μόνο το νεανικό κοινό και ότι αυτό προτείνουν να κοιτάμε πλέον οι διαφημιστικές εταιρείες είναι μια βλακεία και μισή!

    Το προτείνουν οι διαφημιστές αυτό...οι διαφημιστές που βγάζουν στον αέρα τόσες χαζές διαφημίσεις...οι διαφημιστές που δεν έχουν προσαρμοστεί καν στην γρήγορη εποχή μας και συνεχίζουν να βγάζουν στον αέρα μεγάλης διάρκειας χαζές διαφημίσεις (ειδικά σε web πλατφόρμες). Μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοβαρά μιλάς Cake net 2:58 ; Όλοι μα όλοι κοιτάζουν το νεανικό κοινό και συ πας και ξεθάβεις το σύνολο; Βέβαια έτσι σε συμφέρει γιατί υποστηρίζεις τον ΑΛΦΑ και το ΣΚΑΙ από ότι βλέπω. Αν ήταν όμως το αντίστροφο αν οι εκπομπές που θες εσυ βγαίνανε πρώτες τότε είμαι σίγουρος ότι θα σε ενδιέφερε και σένα το νεανικό κοινό. Δηλαδή όλοι από τη μεριά σου γιατί δεν υποστηρίζουμε αυτό που θέλεις δεν έχουμε προσαρμοστεί ακόμη και οι διαφημιστές που ξοδεύουν εκατοντάδες ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρει τη διαφήμιση το εμπορικό κοινό και να στρέφεται εκεί ? Τι είναι αυτά που λες ? Σαφώς και θα υπάρχουν και διαφημίσεις για τους μεγαλύτερους αλλά κυρίως τα κανάλια και τις διαφημιστικές τις ενδιαφέρει το εμπορικό κοινό. Για αυτό και ονομάζεται και εμπορικο. Πχ ο Μουτσινάς στο γενικό κάνει 12 και στο νεανικό είκοσι και βάλε κανείς δε λέει για τα μικρά νούμερα του γενικού γιατί εστιάζουν στο νεανικό. Δε σου είπε κανείς ότι δεν ενδιαφέρει και αυτό αλλά βλεπεις και μόνος σου που εστιάζουν τα κανάλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα μετράνε...και γι' αυτό πρέπει να είναι πολυμορφικό το πρόγραμμα και να καλύπτει όλα τα κοινά! Διαβάστε αυτά που έγραψα, όχι αυτό που θέλετε να καταλάβετε!

    Μετάφραση: Υπάρχουν εκπομπές και ζώνες που απευθύνονται κυρίως στο νεανικό κοινό και υπάρχουν και εκπομπές και ζώνες που απευθύνονται κυρίως στο σύνολο! Μετρήστε την κάθε λέξη όπως απέδωσα την κάθε πρόταση, για να μην γράφουμε ολόκληρα κατεβατά! Είναι αρκετά περιεκτικές!

    Όσο για το ότι στηρίζω Άλφα και ΣΚΑΙ....κούνια που σας κούναγε!

    Και στην τελική...τι πρόγραμμα καναλιών είναι αυτό που απευθύνεται στο νεανικό κοινό και στην τελική δεν τολμά να δοκιμαστεί σε νέες φρέσκες ιδέες; Κι αυτό (όπως και τα προηγούμενα) αφορούν όλα τα κανάλια, όχι κάποια συγκεκριμένα όπως ψάχνετε να βρείτε! Ας δουλέψουν επιτέλους λίγο πιο σοβαρά και δημιουργικά οι διευθυντές προγραμμάτων και οι ομάδες τους προς αυτή την κατεύθυνση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ κατάλαβα τι γράφεις αλλά είναι δυνατόν η prime time ενος καναλιού να μη θέλει το εμπορικό κοινό και να είναι ευχαριστημένοι με το 14 ? Ακόμα και αν κάνει είκοσι στο γενικό . εκεί διαφωνώ μαζί σου . Και δε νομίζω ότι είναι πλέον μόνο για το γενικό σύνολο η εκπομπή γιατί και έχει εμπλουτιστεί με πολύ ριάλιτι και τρας και φέρνει και επώνυμους και πιο χαρούμενες ιστορίες ώρες ώρες δηλαδή κάνει προσπάθειες. Για αυτό και ο Βερύκιος την κράζει πιστεύω γιατί δεν του αρέσουν τα νούμερα της. Έχουμε κάθε δικαίωμα όμως να έχουμε διαφορετικές γνώμες και σέβομαι αυτό που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με το 14% στο νεανικό κοινό αλλά έχουν παράλληλα ένα 22% στο σύνολο που τους καλύπτει μια χαρά γιατί δεν θα το έβρισκαν και εύκολα στο ίδιο κόστος!

    Πόσες φορές δεν έκοψαν εκπομπές που έκαναν μέτρια νούμερα τα κανάλια και πήγαν σε κάκιστα με τις επόμενες επιλογές τους; Πολλές φορές τα ονειρεύονται ακόμη και για χρόνια ολόκληρα τα μέτρια τα νούμερά τους!

    Το πάμε πακέτο είναι ένα φθηνό πρόγραμμα...για ποιον λόγο να ΜΗΝ είναι ευχαριστημένος ο Άλφα με τα νούμερα;

    Και μου κοτσάρεις στο τέλος και τον Βερύκιο μαζί με όλη του την προβληματική συμπεριφορά! Τι να σχολιάσω εδώ; Αν σχολιάσω θα διαγραφεί το σχόλιο οπότε ας μην γράψω τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος 4.41:
    «Μαθήματα τηλεοπτικής Προπαγάνδας των Media “
    Πιασάρικο εε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ σωστός ο Cakenet... Και θα σας πω και το άλλο. Έχετε δει ποιά διαφήμιση είναι χορηγός του Πακέτου εδώ και χρόνια; Δεν απευθύνεται σε κανένα νεανικό κοινό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @perastikos ...αυτό ακριβώς είναι που λέω! Και φαντάσου ότι δεν παρακολουθώ την εκπομπή της Χατζηβασιλείου και δεν γνώριζα τον χορηγό, αλλά ήμουν σίγουρος! Αυτό και μόνο σημαίνει ότι προσπαθώ πάντα να τοποθετούμαι αντικειμενικά..κι όχι για να στηρίξω τα συμφέροντα του ενός ή του άλλου όπως θέλησαν κάποιοι να μου καταλογίσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άνοδος του Κοκλώνη και για 3η εβδομάδα. Εγώ περίμενα να πέφτει κι αυτό ανεβαίνει κάθε εβδομάδα. Ο Παπαδόπουλος δυστυχώς σακατεύτηκε από τον Σκαι και τις αλλοπρόσαλλες επιλογές του. Μπράβο στον Αnt1 που με ελληνική ταινία κατάφερε να τους περάσει όλους. Και η επανάληψη της Φριτέζας πολύ καλά. Ενδιαφέρον και το ποσοστό της επανάληψης του Λαζόπουλου. 12αρι σε επανάληψη κοντά στα νούμερα της πρώτης προβολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το δυναμικό κοινό είναι αυτό που ενδιαφέρει. Γιατί εκεί είναι τα ΜΕΓΑΛΑ διαφημιστικά πακέτα. Φυσικά υπάρχουν και πακέτα για την ηλικιακή ομάδα 55-75+ αλλά είναι πολύ μικρότερα. Τώρα γιατί είναι μικρότερα. Για πολλούς λόγους, πχ ένας από τους σημαντικότερους διαφημιζόμενους κάδους είναι η κινητή τηλεφωνία. Φυσικά και είναι πακέτο που αφορά το δυναμικό κοινό, οι μεγαλύτερες ηλικίες έχουν κινητά 20 ετών με μεγάλα κουμπιά για να βλέπουν τους αριθμούς καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διόρθωση, διαφημιζόμενους κλάδους όχι κάδους χαχα.
    Και κάτι άλλο, λίγα χρόνια πριν το κοινό ήταν χωρισμένο σε νεανικό (15-45) και αυτό αντικαταστάθηκε με απόφαση των καναλιών από το δυναμικό (18-55). Γιατί κάποια πράγματα άλλαξαν και τα διαφημιστικά πακέτα μετακινήθηκαν και στις ηλικίες 45-55. Το δυναμικό κοινό δεν είναι το νεανικό, ένας πενηντάρης είναι στο δυναμικό. Δυναμικό = ΜΕΓΑΛΑ πακέτα διαφημίσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κανένας μα κανένας δεν βλέπει το σύνολο. Ακόμα και στα ιδια τα καναλια το σύνολο είναι ανύπαρκτο με ελάχιστες περιπτώσεις. Άλλωστε τα ιδια τα καναλια αποφάσισαν το 18-54 και με αυτο πορευόμαστε κι εμείς. Μην λέμε τα ιδια και τα ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανυπόστατες δηλώσεις όπως «τα κανάλια αποφάσισαν το 18-54» είναι καθαρά για λόγους εντυπωσιασμού σε πρώτο βαθμό
    Λόγος του αέρα με λίγα λόγια
    Απαιτώ λοιπόν με στοιχεία Ποτε τα κανάλια αποφάσισαν κάτι τέτοιο
    Είναι πασιφανές εδώ και πολυυυυυυ καιρό τι προσπαθεί να επιτευχθεί αλλά ....
    Αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αλλά;;;
    Κοιτά να δεις.
    Δεν είμαι υποχρεωμένος, αλλά και ούτε θα δώσω σε κανέναν απαντήσεις για το τι θα δημοσιεύει το SITE όπου μου ανήκει. Δημοσιεύω ότι θέλω χωρίς να ρωτήσω κανέναν. Ωστόσο μιας και θέλεις αποδείξεις στον παρακάτω σύνδεσμο θα δεις ένα email από την NILSEN https://1.bp.blogspot.com/-9I0flGIw8jE/XJChigzIZaI/AAAAAAAA9Ak/iHNhYf0-uFg_-CVPr73LjBUKH7J355-FACLcBGAs/s1600/%252C.%252C.%252C010.jpg

    Αν είσαι τόσο μέσα όσο θέλεις να δείξεις, ψάξε τα email σου 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 7:01 το πρωί. Θα σου ήρθε το email αυτό απο την NILSEN όπου το γράφει ξεκάθαρα.
    Τα λόγια του αέρα από ανωνύμους και τα ανυπόστατα ταιριάζουν μάλλον σε εσένα (ίσως το email άλλα και η ημερομηνία που ήρθε, να σου θυμίσουν πράγματα). Αν όχι μάλλον θα πρέπει να ψάξει πολύ κοντά σου...

    Επίσης μπορείς, από το να μην μπεις καθόλου στο TVNEA, μέχρι και να μην σχολιάσεις τίποτα. Δεν σε αναγκάζει κανείς μα κανείς.
    Όπως είπες κι εσύ, αλλααααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν επιτρέπονται νέα σχόλια.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !