Δείτε τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης σε Prime time και Late night...

16
.%252C.%252C.%252C.%252C.%252C.%252C451052
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT... Αναλυτικά για χθες, 6/3/2019:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
  
MASTER CHEF 28,3
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  18,3

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 19,7
SURVIVOR 15,8

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 19,6
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ 14,5


SHOOTER 6,3

THE 2NIGHT SHOW  13,4
META TA ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ  13,3
ΡΟΥΑ ΜΑΤ 11,0
CRIMINAL MINDS  8,4
CRIMINAL MINDS 7,5

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μπραβο στον γρηγορη για την πρωτια στη ζωνη του..σπανιο να βγαινει πρωτος..και αν υπολογισουμε και το lead in που περνει..ο μουτσινας ειναι χοτ προσωπο φετος, βοηθησε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά να πάθει ο αντ1! Έβγαλε το "μια ζωή" και έβαλε το "shooter" και κάνει τα ίδια και χειρότερα νούμερα. Αυτά παθαίνει όποιος δεν σέβεται τους τηλεθεατές του. Τώρα ας κόψει και το "shooter", ας μη σεβαστεί ούτε αυτούς τους τηλεθεατές του. Δεν θα είναι η πρώτη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μια ζωή δεν το έκοψε απλώς το μετακίνησε το σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανέβηκε το Survivor. Για πρώτη φορά πέρασε και το Μην ψαρώνεις. Το Master chef άπιαστο. Αγαπώ τους κριτές. Και τους τρεις. Οι παίχτες δεν με ενδιαφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ειναι λαθος να συνεχισει το μη ψαρωνεις.η σειρα δεν έχει καμια δυναμικη και ειναι και προβλεψιμη εντελως.και ειδικα με νεο ανταγωνισμο στο α μισο του 19...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οποτε συμφερει παιζει ρολο το λιντιν οποτε δεν μας συμφερει δεν παιζει.Το μη ψαρωνεις κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαμηλα το μην ψαρωνεις. Το survivor το περασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κριμα για το μην ψαρώνεις αλλά λογικό. Προβλέψιμη ιστορία που την έχουμε ξαναδεί, άοσμοι και μουντοί χαρακτήρες κακά αντίγραφα και αυτοί. Βέβαια πολύ καλύτερη επιλογή από την προηγούμενη σειρά που έκοψε ο αντ1 για χάρη της. Μπράβο στον Γρηγόρη! Το καλύτερο που έχει να κάνει ο σταθμός είναι να τον βάζει αμέσως μετά τις σειρές. Το master chef πολύ δυνατό φέτος. Η επιστροφή αρχίζει και ξεχειλώνει επικίνδυνα. Η μουρμουρα εντυπωσιακή για 6 χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς το survivor βλέπω να ανεβαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κρίμα για το μην ψαρωνεις . Πολύ χαμηλά νούμερα για το επίπεδο της σειρας. Η επιστροφή γύρισε στα φυσιολογικά επίπεδα ίσως γιατί τα επεισόδια που προηγήθηκαν ήταν το αποκορύφωμα της ιστορίας. Έσκισε το μάστερ σεφ. Το survivor ανέβηκε μια μονάδα αλλά το μάστερ σεφ δεν το φτάνει όσα μπουνιδια και να παίξουν οι παίκτες. Λίγο είδα χθες ντράπηκα για αυτά που ακούστηκαν. Τραγικοί παίκτες αμόρφωτοι και ψωνάρες εκ του μη όντος. Και στο μάστερ σεφ υπήρχαν σκηνικά τραγικά αλλά αυτό που είδα χθες ήταν απαίσιο. Συγχαρητήρια στο Σκάι για την σκα...α των προγραμμάτων του. Είναι δυνατόν να λέει παίκτης σε άλλον "δαλακα δώσε τα στριγκακια σου στον τάδε " κοροϊδεύοντας τις σεξουαλικές προτιμήσεις του παίκτη και αυτό να το δείχνει ? Και ο παρουσιαστής να μην επεμβαίνει και να κάθεται αμέτοχη γλάστρα και να γκαριζει μόνο στα αγωνίσματα ? Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά έτυχε να το δω και ήθελα να σας το γράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντικειμενικά μέτρια πορεία για το ''Μην ψαρώνεις''. Ξεκίνησε δυνατά και ξεφουσκώνει στην πορεία. Κρίμα γιατι ειναι αξιοπρεπής δουλειά.

    Να πω την αλήθεια βεβαια τον Αθερίδη πολύ περισσότερο θα τον ήθελα σε ενα reunion του ''Σ'αγαπω Μ'αγαπας'' με την Παπαδοπούλου. Αυτά τα ολιγόλεπτα σκετσάκια που κάνουν διαδικτυακά για την Cosmote δείχνουν ότι η χημεία τους είναι ακόμα εκεί και γίνονται και viral με εκατομμύρια views και χιλιάδες σχόλια. Τι ωραίο να έκαναν 10 - 15 επεισόδια κανονικής διάρκειας σχολιάζοντας τη σημερινή - άθλια - εποχή των σχέσεων μέσω social media.

    Λέμε, λέμε για τις σειρές που επανέρχονται ή μια μετά την άλλη αλλά πως να το κάνουμε, σαν τα παλιά σήριαλ...τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 15,8 το Σαρβαιβορ που πιάστηκαν στα χέρια! Δεν έχει καμία ελπίδα τελικά!

    (Αν είχε γίνει το ίδιο σκηνικό στο μαστερ, θα χτύπαγε 40αρια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. nikolios

    Συγνώμη, μήπως βλέπεις άλλα νούμερα; 15,8 στο νεανικό και λες ότι ανεβαίνει; Ζήτημα να ανέβηκε μια μονάδα χθες που πιάστηκαν στα χέρια και βρίζονταν επί 10 λεπτά; Ο Σκαι θα περίμενε τουλάχιστον κανά 25αρι... Με αυτά τα νούμερα δεν το βλέπω ούτε Μάιο να πηγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. άμα γίνει σαν το Power of love? βρε μακάρι να πάρουν την κατιούσα. Να κυριαρχεί η μυθοπλασία σε ant1 Και alpha να ανεβάσουν περισσότερο οι σειρές τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με βάση τα νούμερα που βλέπω πρέπει να είναι 1ο το Star και με διαφορά, 2ος ο Alpha, 3ος ο Ant1 και 4ος ο Skai. Είναι η πρώτη φορά που ο Αρναούτογλου περνάει τη Μελέτη, αλλά.. είχε καλεσμένο τον Μουτσινά. Μακάρι να συνεχιστεί και αύριο αλλά δεν το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περαστικέ, φυσικά και περίμεναν 25%. Αλλά πες ότι θα συμβεί αυτό που λες και κόβουν το Survivor το Μάιο. Μετά; Τι θα έχουν για να βάλουν; Τούρκικο σήριαλ; Έχουν να βάλουν κάτι που στο τέλος της χρονιάς, Μάιο και Ιούνιο να κάνει έστω 15%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !