UPDATE- Τα νούμερα τηλεθέασης σε Prime time και Late night...

28
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT... 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ


Αναλυτικά για χθες 12/3/2019:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTER CHEF 29,3
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 17,8
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ 14,0

ΑΛ ΤΣΑΝΙΤΙ ΝΙΟΥΖ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 14,1
SURVIVOR 14,6

ΠEΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ  15,3
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 18,0


ΑΛ ΣΙΧΤΙΡΙ  ΠΡΕΜΙΕΡΑ 10,5
ΒΙΝΥΛΙΟ 20,5
ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (Ε) 13,4

PASSENGER 7,2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 12,1

CRIMINAL MINDS 12,3

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

28Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ μεγάλα ποσοστά για το Βινύλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί μου όλα φαίνονται πεσμένα; Ακόμη και το Master Chef, έκανε 30αρια. Μάλλον θα είναι γιατί είναι από τις πρώτες φορές που η πίτα μοιράστηκε κυριολεκτικά στα 5. Το 12αρι του Λαζόπουλου μια χαρά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστή η Μαρία, στη late night κυριάρχησε το Βινύλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κάποτε συμπαθής και ευρηματικός Λαζόπουλος, έχει καταντήσει απλά θλιβερός. Το κοινό που κάποτε είχε, του έχει δικαιολογημένα, γυρίσει την πλάτη. Ούτε Μικρούς Μήτσους, ούτε Αλ Τσαντίρι, ούτε τίποτα. Απασχολεί την δημοσιότητα με μαλλιοτραβήγματα και κατινιές. Κρίμα, για τον ίδιο και περισσότερο κρίμα για το Open που αντί για κάτι νέο μας παρουσιάζει το παλιό στην χειρότερη εκδοχή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως ο αντ1 δεν έχασε και πολλά από την επιστροφή του Λαζόπουλου που επέστρεψε πεσμένος σε νούμερα πολύ. Περίμενα ο αντ1 να είναι σαν πέρυσι που ήταν στο 10. Άρα μια χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @unknown, ο Λαζόπουλος είναι πεσμένος σε σχέση με τι; Σε σχέση με τη προηγούμενη τηλεοπτική παρουσία του στον Ant1 είναι ανεβασμένος. Σε σύγκριση με το τσαντίρι πριν 10 χρόνια ναι είναι. Αλλά μάλλον στο open ανοίγουν σαμπάνιες σήμερα με τα διψήφια. Έχουν πει ότι περιμένουν 10% από το Λαζόπουλο και 15% από το X-Factor για να συνεχιστούν και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιοπρεπή τα νούμερα του Λαζόπουλου σε ένα κανάλι με μονοψήφιο μέσο όρο τηλεθέασης και σε μια ΤΟΣΟ ανταγωνιστική prime time με τα υπόλοιπα προγράμματα να έχουν χτίσει το κοινό τους εδώ και καιρό.

    Το πρώτο βραδινό πρόγραμμα του Open που χτύπησε διψήφιο νούμερο σε δυναμικό κοινό και σύνολο.

    Αν καταφέρει να κρατήσει τα διψήφια και στις επόμενες εκπομπές θα είναι μια χαρά. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το passenger ποτε θα το διχνει? την αλλη εβδομαδα εκεινη την ωρα θα εχει πειρατες του αιγαιου.
    μεγαλη χαζομαρα θα κανουν ειναι ωραια εκπομπη που ανεβαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @10:51 Φαντάζομαι θα αστειεύεσαι. Τι ωραίο εκεί η εκπομπή? Το concept που το χουμε ξαναδεί? Τον παρουσιαστή που είναι ότι πιο αντιτηλεοπτικο και αντιαισθητικο μπορούσε να βάλει ένας σταθμός? Έχει κάποιο γκελ στον κόσμο και δεν το πήραμε χαμπάρι? Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Όπεν δεν μπορεί να το κατηγορήσει κανείς γιατί ξεκίνησε αργά να βγει στον Αέρα και σιγά σιγά ανοίγει τα φτερά του.
    Το όπεν μία χαρα νούμερα έκανε με τον Λάκη για τα δεδομένα του Σταθμού και δεν έκανε νούμερα για τον ίδιο τον Λάκη.
    Το passenger μία χαρά είναι και πάω πολύ τα ταξίδια και αυτά που κάνει ο Παρουσιαστής .
    Ας περνάω εγώ καλά με τέτοιες εκπομπές και Δεκάρα δεν δίνω αν το κατηγορείτε.
    Γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε.
    Πάντε κάντε τα εσείς αυτά που κάνει ο παρουσιαστής και ύστερα ελάτε πέστε ότι είναι κακό Το passenger...
    Το Βινύλιο μας φυλούσε εκπληξάρα.
    Το Σεξουλιάρικο και ερωτιάρικο Μάστερ λίγο πεσμένο,οι Σειρές κι εκείνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν λέμε ότι το Σόι που μεσουρανούσε με τον Αγγελίπουλο έχει πάρει την κατηφόρα σε όλα τα επίπεδα, μας λέτε εμπαθείς. Μια χαρά τα 13άρια για τον Alpha φαντάζομαι απόψε. Στην τύχη της η σειρά και το 9-10 του σταθμού κυριολεκτικά, ότι κι αν λέτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @11:41 Το concept ας θυμίζει 100 concept τα μέρη τα συγκεκριμένα θυμίζουν τίποτα? εμένα όχι!
    Αν είναι να ξαναδούμε όλες τις εκπομπές και να δούμε σε ποια μέρη έχουν γυριστεί και τι κάνανε.
    Διαφορές θα υπάρχουν αρκετές και μέρη επίσης διαφορετικά.
    Όσο για τον παρουσιαστή ποιον να βάζανε να τα κάνει αυτά? τον Σόμερ όπως παλιά που δεν πήγε και πολύ καλά? Το τέλειο πρέπει να είναι 15+ για όλους σας.
    Αυτά τα συγκεκριμένα concept νούμερα όπως τα φαντάζεστε δεν βγάζουν και δεν βγάζανε και δεν μιλάμε για Όπεν και δεν είναι σόου η άλλου τύπου εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την επόμενη εβδομάδα θα φανεί αν ανοίξουν σαμπάνιες στο Οπεν.. Προσωπικά μια από τα ίδια.. Το δε σκετς με Χαικαλη κλπ. Το βαρέθηκα πολύ κρύο.. Άσε που είχε και πολλά προβλήματα τεχνικά.. Θα δειξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Λάκης μια χαρά τα πήγε αν σκεφτούμε οτι 1)είναι σε ένα νέο κανάλι με πολύ χαμηλό μέσο όρο, 2)πήρε πολύ χαμηλό λιντ ιν από το δελτίο, 3)τον πόλεμο που δέχεται, 4)την απουσία του-ως τσαντίρι-για 3 χρόνια και 4)οτι είναι η 10η(;) σεζόν του τσαντιριού. Εμένα μου άρεσε, θα ήθελα όμως κάποια εξέλιξη, κάτι διαφορετικό, κάτι νέο, όχι να αλλάξει όλη την εκπομπή απλά λίγο να την εξελίξει. Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν το μέλλον της. Πάντως τα προγράμματα που φαίνεται να επηρεάστηκαν περισσότερο είναι το σόι και η φριτέζα που σημείωσαν από τα χαμηλότερα νούμερά τους. Επιστροφή και τατουάζ επηρεάστηκαν λίγο, survivor kai master chef ελάχιστα έως καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Λαζόπουλος έπαιξε την πιο δύσκολη μέρα που όλα τα κανάλια έχουν πετυχημένα προγράμματα και σχεδόν τριπλασίασε τα ποσοστά prime time του Οπεν. Πήγε μια χαρά. Όσοι κράζετε, δείτε απλά ότι έκανε το μέσο όρο του καναλιού Χ2 τη στιγμή που 2-3 εκπομπές το καταφέρουν αυτό στο Οπεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ χαμηλά ποσοστά για τη φριτεζα κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει τόσο χαμηλά . Σκίζει το μάστερ σεφ. Και το βινύλιο χθες πήγε τελεια αλλά η μελέτη ήταν επανάληψη . Αξιοπρεπώς ο Λαζόπουλος απέναντι από στρωμένα προγράμματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατι τοσο χαμηλα η φριτεζα?Δεν αξιζει τετοια νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αληθεια τωρα σας φαινεται μια χαρα ο Λαζοπουλος;Ο Μουτσινας που δεν εκανε ποτέ τρελά νουμερα(τύπου 50%) τα παει πολύ καλύτερα.Ο Λαζοπουλος τετοια νουμερα δεν θα ξαναδει ουτε με το κυαλι.Απο το λίγο που ειδα στα video σημερα το κοινο του,γιαγιαδες τυπου "Ανθουλες" παραμενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και αν σας φαινονται αξιοπρεπη τα 12% και 13% του Λαζοπουλου, ειναι γιατι όλα ηταν πεσμενα,Σοι(που εχει πεσει πολυ φετος και ισως θα ειναι φαουλ να το συνεχισουν του χρόνου),Φριτεζα,Επιστροφη.Νομιζω πως ο κοσμος την ψιλοσιχαθηκε την τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κανενα ανταγωνισμο δεν ειχε ολα ηταν πεσμενα χθες,αν ηθελε ο κοσμος θα τον εβλεπε τον Λαζοπουλο,αλλά πολυ απλα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ.Επισης για κάποιον παραπανω,ο Αγγελοπουλος εχει την επιμελεια παλι,απλα ηρθε άλλος σκηνοθετης.Παντως το "Σοι" εχει πεσει φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φαντάσου να μην την είχε κιόλας 4:36 την επιμέλεια ο άνθρωπος. Η ουσία είναι ότι η σειρά εδώ και πολύ καιρό έχει χάσει το ενδιαφέρον και τη σπιρτάδα που είχε και πλέον χάνει διαρκώς κοινό. Από πρώτη στη ζώνη της με τρομερά νούμερα, τελευταία και καταϊδρωμένη. Δεν έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό ούτε με το πόσο καιρό προβάλλεται αυτό το γεγονός. Πχ η Μουρμούρα κρατάει γερά γιατί ανανεώθηκε έξυπνα και δουλεύεται σωστά από επαγγελματίες. Καμία έμπνευση και κανένα κέφι στο Σόι. Φωνές, υστερία και χαζομάρα κατά κύριο λόγο. Κρίμα για τους καλούς ηθοποιούς. Στοπ εδώ. Δεν θα επανέλθω στο θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδιά το Σόι και η Φριτέζα δεν έπεσαν από μόνα τους. Έπεσαν γιατί ένα ποσοστό επέλεξε να δει τον Λαζόπουλο. Και μπορεί να μην κρατήσει αυτά τα νούμερα για μετά, αλλά σαν πρώτη εκπομπή μια χαρά τα πήγε σε ένα κανάλι που δεν έχει γίνει ακόμα συνήθεια για τον τηλεθεατή στην prime time.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. maria13,6.23
    Καμια σχεση με πολλα σκαμπανεβασματα μεν αλλά "Σοι" και "Φριτεζα" στο 15%,18% αντε και 20% κυμαινονται φετος.Ο Λαζοπουλος δεν εχει καμια σχεση,απλα τον ειδε το γραφικο και λαικιστικο κοινο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οσο για το καναλι δεν θα απαντησω,συμφωνω με τα παραπανω,αν ο κοσμος θελει να σε δει,θα σε δει.Δικαιολογιες ολα τα άλλα....Δηλαδη σε καμια 20ετια θα παρει φορα ενα καναλι;Μην τρελαθουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όπως τα λέει η Μαρία είναι. Ο Ant1 δεν επηρεάστηκε τόσο από το Λαζόπουλο και μπράβο του που δείχνει πολύ σταθερό το πρόγραμμα του. Από τις σειρές του Alpha τράβηξε κόσμο για αυτό έχουν τέτοια πτώση. Για αυτό και έβαλαν τη Μεσσαροπούλου σε διατεταγμένη υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ ανώνυμος 10:13
    Ναι παίρνει χρόνια.
    Ο Άλφα έκανε 10 χρόνια να δει ικανοποιητικά νούμερα στις σειρές του. Στα 00s έβγαζε υπερπαραγωγές σαν τα Κόκκινα Χώματα και το 10 και πήγαιναν άπατες. Στα 10w κατάφερε να στρέψει το κοινό στις σειρές του.
    Ο Σκαι για 11 χρόνια από το 2006 μέχρι το 2017 βολόδερνε στα μονοψήφια ότι και να έβγαζε, μέχρι που σώθηκε με το Survivor.
    Η τηλεόραση θέλει χρόνο και υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. το βινυλιο ανεβηκε λογω επαναληψης Μελετη.
    Να τα λεμε αυτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !