Η Έλενα Τσαβαλιά στη μεσημεριανή ζώνη του Open...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3
Η συμφωνία είναι οριστική και σύντομα... πολύ σύντομα θα βρεθεί ξανά μπροστά από τις κάμερες.
Μόνο που αυτή τη φορά θα είναι… μόνη της, χωρίς να έχει δίπλα της το «στήριγμά» της και μάλιστα η εκπομπή της θα είναι καθημερινή, προσπαθώντας κάθε μεσημέρι να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά,  το OPEN θα ξεκινήσει να προβάλλει μία καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή με παρουσιάστρια την Έλενα Τσαβαλιά. Και όμως ναι! Η ηθοποιός που έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια στο MEGA μαζί με το σύζυγό της, τον Μάρκο Σεφερλή, θα είναι η καινούργια οικοδέσποινα της καθημερινής εκπομπής που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το σταθμό της Παιανίας.

Έτσι λοιπόν η Έλενα Τσαβαλιά αναλαμβάνει σύντομα μία εκπομπή με θέματα που θα αφορούν την καθημερινότητα ενώ καθημερινά θα έχει μαζί της και κάποιον καλεσμένο για να συζητούν αλλά και να σχολιάζουν παρέα. Βέβαια στο «καθημερινά»… αφαιρέστε μία ημέρα αφού η εκπομπή με τίτλο «Μεσημεριάτικα» που θα παρουσιάζει η Έλενα Τσαβαλιά θα προβάλλεται από Τρίτη έως και Παρασκευή, από τη μία έως τις δύο το μεσημέρι.

Τώρα, όσον αφορά τι θα γίνεται τις Δευτέρες να αναφέρω ότι το OPEN θα ξεκινήσει να προβάλλει μία ακόμα καινούργια εκπομπή διαφορετική αφού δεν θα είναι ψυχαγωγική αλλά ενημερωτική και μάλιστα σε οικονομικά θέματα. Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου κάθε Δευτέρα, από τη μία έως τις δύο θα προβάλλεται από το OPEN η εκπομπή «Με το Νι και με το Σίγμα» που θα παρουσιάζει ο Νίκος Σαμοϊλης, δίνοντας χρηστικές οικονομικές συμβουλές αλλά και πληροφορίες… με το νι και με το σίγμα.

Οι δύο καινούργιες εκπομπές, η «Μεσημεριάτικα» με την Έλενα Τσαβαλιά και η «Με το Νι και με το Σίγμα» με τον Νίκο Σαμοϊλη θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα… πριν αλλάξει ο μήνας, αφού επιθυμία των στελεχών του OPEN είναι να βγουν στον αέρα την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου με σκοπό να κρατούν «Μεσημεριάτικα» τους τηλεθεατές δίνοντας πληροφορίες «Με το Νι και με το Σίγμα» σε πολλά θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας…!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !