Η Κατερίνα Καινούργιου έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες της πλέον στο Open, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Ευτυχείτε». Σήμερα όμως έκανε τις δικές της αποκαλύψεις σχετικά με το συμβόλαιό της με τον σταθμό.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την συνέντευξη της Ξανθούλας Τζερεφού, αποκάλυψε τον όρο του συμβολαίου της, τον οποίο δεν έχει τηρήσει.

«Θα αλλάξει το συμβόλαιό μου του χρόνου. Το συμβόλαιό μου λέει να μην μακρύνω τα μαλλιά…Αλλά εγώ τα μακραίνω, τι νομίζεις ότι θα γίνει Θέμη, θα μου σπάσεις το συμβόλαιο; Και ποιον θα φέρεις εδώ;» είπε μιλώντας στον αρχισυντάκτη της, Θέμη Μάλλη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

3 σχόλια:

Steve 13 είπε...

Κοινώς η καινούργιου μόνο με τρίχες μπορεί να ασχολείται .

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα @Steve 13 Φταίει και λίγο και ο Νικόλας που όλο έλεγε για το μήκος της....

Πέρα από το χιούμορ Βλακώδες όροι είναι αυτοί στα συμβόλαια.
Ε δεν θα μου πουν αυτοί πως να έχω το μαλλί.
Με τρίχες δεν ασχολούμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Οι όροι αυτοί είναι πονηροί. Και επειδή έχουν να κάνουν με τη ΚατΚεν που ήξεραν εκ των προτέρων ότι δεν θα καταφέρει να το τηρήσει, έχουν βρει τρόπο να τη διώξουν αν το θέλουν. Πάντως μια συμβουλή για τη ΚατΚεν γιατί αυτό το ποιόν θα πάρουν το έχει ξαναπεί και στη συνέντευξη της στο Μουτσινά. Κατερινιώ αν έχεις μεγάλη ιδέα για τον ευατό σου, κακώς την έχεις. όχι μόνο εσύ όλοι μας. Ουδείς αναντικατάστατος. Δεν είσαι πια στο Espilon, είσαι στο Open με ιδιοκτήτη με λεφτά. Ο νοών νοείτω.