Αναστάτωση ξανά στο OPEN - Tι συμβαίνει με τις σειρές


Eκτός προγράμματος για τουλάχιστον δυο εβδομάδες – και έχει ο Θεός-  ο “Πρίγκιπας της φωτιάς”
στο ΟPEN, μετά την “Ελεύθερη σχέση”, και ελπίζουμε να είναι προσωρινό κι όχι μόνιμο όπως συνέβη με τη δεύτερη σειρά, η οποία τελικά δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί . Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, οι συντελεστές της καθημερινής σειράς του Γιώργου Κυρίτση αποφάσισαν να σταματήσουν τα γυρίσματα λόγω των γνωστών πλέον οικονομικών προβλημάτων του παραγωγού ,Κώστα Λαμπρόπουλου. Τεχνικοί και ηθοποιοί παραμένουν απλήρωτοι παρά το γεγονός ότι το κανάλι έχει φροντίσει να καταβάλλει τα χρήματα κι έτσι αποφάσισαν να σταματήσουν τα γυρίσματα με αποτέλεσμα το κανάλι να έχει πλέον ξεμείνει από επεισόδια.

Και παρά το γεγονός ότι η σειρά, “Για πάντα παιδιά”, συνεχίζει κανονικά και τα γυρίσματα και την προβολή της, κι εκεί φαίνεται ότι υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις. Ήδη είναι απλήρωτοι δυο μήνες, δηλαδή Φεβρουάριο και Μάρτιο, και αν από Δευτέρα δεν δοθούν τα χρήματα από τον παραγωγό, σκοπεύουν και αυτοί να σταματήσουν τα γυρίσματα.


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ιπτάμενο πλυντήριο είπε…
Ακομα δεν ξεκινησε το καναλι και εχει τα "καλα" του mega(απληρωτοι τεχνικοι,ανολοκληρωτες σειρες).Μονο που το mega ειχε τηλεθεαση,ενω αυτοι μονιμως μονοψηφια.Δεν το βλεπω καθολου καλα αυτο το καναλι....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάλι τα παραμύθια της άχρηστης. Το κανάλι έχει πληρώσει, το παραδέχεται κι η ίδια. Ο παραγωγός φαίνεται να είναι.. μην τον χαρακτηρίσω, το ίδιο κάνει και στη ζωή εν τάφω. Η κυρία ας κοιτάξει και τα χάλια του καναλιού της, που ενώ πάει καλά σε τηλεθέαση έχει ζημιές και αναγκάστηκαν να βγάλουν στο σφυρί το κανάλι. Κι έρχονται και μειώσεις μισθών και απολύσεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το κανάλι έπρεπε να είχε ανοίξει από το περσινό καλοκαίρι και λόγο προβλημάτων είχε ανοίξει αργά.
1ο Λάθος Τις σειρές δεν έπρεπε να τις βάλει αμέσως αν δεν βρισκόταν σε μία ισορροπία.
2ο Λάθος με Πήρε καλημέρη που δεν του βγαίνει τίποτα από τις επιλογές που κάνει.
3ο Λάθος βάση συμβολαίου ανήκουν κάποιες ώρες τους Βρυώνη και πουλάνε τηγάνια.
4ο Λάθος ριάλιτι/σοου και εκπομπές ψυχαγωγικές που δεν του βγήκαν
5ο Λάθος στον προγραμματισμό

Βασικά είναι το 80% Όλα λάθος στήσιμο καναλιού και γι'αυτό τα έχει πάρει ο Ιβάν που δεν γνωρίζει που πάνε τα τέσσερα.

Ένας Λάτσιος μαζί με Μαραγκουδάκη θα έκαναν σωστή εκτόξευση του καναλιού και όχι με τον Καλημέρη που αντί να πάει στον Ουρανό πηγαίνει κάτω από την γη.

Το Ποφάντη του Αντ1 Λέγαμε κι εκείνος μια χαρά πηγαίνει ενώ ο Άλλος του Όπεν Από το ξεκίνημα μέχρι αυτόν τον μήνα που τελειώνει σε μία ημέρα ποιο χειρότερα πάει.

Πότε έγινε σωστή δουλειά με Καλημέρη για να γίνει και τώρα?
Πρώτα να φύγει αυτός και όσοι έχουν κάνει λάθη να ακουλουθήσουν.

Αν με ρωτάτε η πηγή του κακού Μπαμ κάνει!


Καλά οι συντελεστές δεν πληρώθηκαν τα συνεργεία? η και αυτοί όχι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Τίνα τι αλλο θα έλεγε...πιστεύω εκει στο open θα διαβάζουν το μπλογκ της (που κακώς ασκεί τηλεκριτικη ενω πληρώνεται απο τον άλφα για να ειναι μέλος σε εκπομπη) για να δουν τι προβλήματα εχουν...