Έγινε on air η ανακοίνωση για το τέλος...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Πρόωρους τίτλους τέλους έριξε πρόγραμμα του Open.
Οι ιθύνοντες του καναλιού, πραγματοποίησαν αλλαγές στον προγραμματισμό του σταθμού, δίνοντας έτσι οριστικό τέλος στην εκπομπή. 
Ο λόγος για την εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» της Τζωρτζέλας Κόσιαβα, η οποία αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της το μεσημέρι της Κυριακής.
«Ευχαριστώ όλα τα παιδιά, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ευχαριστώ όμως και όλους εσάς που μας στηρίξατε και ξέρουμε ποιοι μας στηρίξατε πραγματικά. Σας στέλνω πάρα πολλά φιλιά. Θα φιλήσω όμως την ομάδα μου γιατί ήμουν τέσσερις μήνες εδώ βιδωμένη, που είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μπορώ ούτε δευτερόλεπτο να σταθώ», είπε η παρουσιάστρια.
«Όλα στη ζωή είναι εμπειρίες. Για εμένα όλο αυτό ήταν μια εμπειρία ζωής. Μια εμπειρία επαγγελματική, αλλά και προσωπική», συμπλήρωσε.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!
    Θαύμα έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειπε όμως "εις το ειπανιδειν" που σημαίνει ότι θα παραμείνει στο OPEN γιατί άλλο κανάλι σίγουρα δεν θα την πάρει, και μάλιστα με καθημερινή εκπομπή απο οπως ακούγεται για να καλύψουν τα κενά στο πρόγραμμα, οπως στο διάστημα 13:00 :14:00. Το επόμενο σαββατοκύριακο λογικά θα βάλουν ταινία . Αν ξεκινήσει νέα εκπομπή απο τώρα ενώ δεν έχει κλείσει ακόμα ο καταλληλος παρουσιαστής και με σκηνικα περιφεριακου σταθμού, τηλεθεαση δεν θα δουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να ειπωθεί ευρέως (και όχι στην εκπομπή του Φουρθιώτη, που είναι σε περιφερειακό) ότι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα όφειλε να ενημερώσει την ΕΣΗΕΑ για τις απολύσεις δημοσιογράφων που γίνονται εδώ και πολύ καιρό στον σταθμό καθότι είναι "εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ" και γι' αυτόν τον λόγο κιόλας δε χάνει και η ίδια τη δουλειά της.

    "Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, ωστόσο, δεν φεύγει από το κανάλι καθώς είναι και εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ" (tinasmess.gr)

    ΥΓ Ας πρόσεχαν κάποιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !