''Κάτι Ψήνεται'': Nέα επεισόδια ξανά!

3

Ποιοι θα είναι οι οικοδεσπότες των πέντε νέων επεισοδίων που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 2.000 ευρώ;

Δευτέρα 18 Μαρτίου 
Κωνσταντίνα, 49 ετών  
Η Κωνσταντίνα είναι παντρεμένη με τον Γιάννη και έχει δυο παιδιά. Εργάζεται σε μια εταιρία catering. Είναι ειλικρινής, αυθόρμητη, νευρική και αρκετά… «γλωσσού». Δεν της αρέσει να μαγειρεύει και το κάνει αναγκαστικά για τα παιδιά της. Παρ’ όλα αυτά η ιδία δηλώνει ότι είναι μαγείρισσα-έκπληξη αφού ποτέ δεν έχει καταφέρει να φτιάξει δεύτερη φορά το ίδιο φαγητό. Διαθέτει μεγάλη φαντασία και μπορεί να ετοιμάσει ένα νόστιμο πιάτο με ό,τι υλικά έχει στο σπίτι. Της αρέσει να περνά τον ελεύθερο χρόνο της διαβάζοντας βιβλία μεταφυσικού περιεχομένου, να ζωγραφίζει διαφορά αντικείμενα και να τα μετατρέπει σε κολλάζ.

Τρίτη 19 Μαρτίου  
Ιωσήφ, 21 ετών  
Ο Ιωσήφ είναι ένας καλοδιάθετος και εμφανίσιμος νέος με κέφι και μόνιμη διάθεση για χιούμορ. Αστειεύεται με κάθε τι και δεν αφήνει τίποτα να του χαλάσει τη διάθεση. Του αρέσει το ωραίο ντύσιμο και προσέχει επιμελώς το προσωπικό του στυλ. Εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά, τόσο στο μπαρ όσο και στις δημόσιες σχέσεις.

Τετάρτη 20 Μαρτίου  
Ευαγγελία, 42 ετών  
Η Ευαγγέλια είναι παντρεμένη με τρία παιδία. Της αρέσει πολύ η μαγειρική και σπαταλά ώρες στην κουζίνα. Μαγειρεύει δύο φορές την ημέρα γιατί όλοι στην οικογένεια είναι καλοφαγάδες. Είναι οργανωτική και δημιουργική, δίνεται πολύ στους ανθρώπους αλλά πάντα με επιφύλαξη. Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο σκύλος της, ο Ρεξ. Παλαιότερα ασχολούνταν ερασιτεχνικά με την φωτογραφία και με την επεξεργασία εικόνας και ήχου.

Πέμπτη 21 Μαρτίου  
Μάριος, 38 ετών  
Ο Μάριος κατάγεται από τη Μάνη και τη Νάξο. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι 4 χρόνια παντρεμένος. Ο ίδιος είναι η ψυχή της παρέας, διαθέτει χιούμορ και είναι ρομαντικός. Ανάμεσα στα ελαττώματά του είναι η αναβλητικότητα και ότι εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους. Παίζει μπάσκετ και αγαπά τα extreme sports. Με την μαγειρική δεν έχει πολύ καλή σχέση, αλλά είναι πρόθυμος να μαθαίνει συνέχεια καινούργιες συνταγές. Σπεσιαλιτέ του η κοτόσουπα και η γαριδομακαρονάδα.

Παρασκευή 22 Μαρτίου  
Μαρία, 40 ετών
Η Μαρία είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο 20 ετών. Εργάζεται στο τμήμα μηχανογράφησης μίας εταιρείας αυτοκινήτων και κατοικεί στο Μενίδι. Της αρέσει πολύ η μαγειρική και τον περισσότερο χρόνο της ζωής της τον περνά στη κουζίνα. Της αρέσει να κάνει συνεχώς καινούρια πράγματα. Είναι αφοσιωμένη σύζυγος, στοργική μαμά, σωστή επαγγελματίας και καλή νοικοκυρά. Πάντα ήρεμη και καλότροπη της αρέσει να μαγειρεύει και να καλεί φίλους στο σπίτι της. Εάν κερδίσει το έπαθλο θα πάει ταξίδι στο Παρίσι με το σύζυγό της.

#KatiPsinetai: Καθημερινά στις 16.00 στον ΑΝΤ1

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. O ant1 θελει κ την νεα σεζον το συγκεκριμενο φορματ, γιατί ειναι φθηνό και πολλες φορες ξεπερνα σε τηλεθεαση το shopping star. Ο αντ1 φετος παιζει έξυπνα και αυτο φαινεται αφου ειναι πρωτος σε ολες τις ζωνες μεταδοσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "και πολλες φορες ξεπερνα σε τηλεθεαση το shopping star."

    ??? Σίγουρα βλέπεις τα νούμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια εβδομάδα επανάληψη,μία καινούργια επεισόδια μέχρι να κοπεί οριστικά....
    Χειρότερα και από Α πάει που το είχε...
    Ε πήγαν να το κάνουν λίγο ριάλιτι αλλά δεν τους βγήκε.
    Αυτά είναι αν λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο.
    Μου την δίνουν τα πειράγματα σε εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !