Σκορδά-Τσιμτσιλή: Nέος γύρος...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

Η Φαίη Σκορδά ενοχλήθηκε με ένα σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day και απάντησε μέσα από το Πρωινό!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε μέσα από την εκπομπή της: «Ήθελα να μπω γιατί σέρφαρα χθες και είδα αποσπάσματα από άλλες εκπομπές που έπαιξαν απόσπασμα από το προχθεσινό Masterchef διαφώνησαν πολύ έντονα με το περιεχόμενο και μου έκανε εντύπωση γιατί και εμείς είμαστε χρόνια που παρουσιάζουμε και στήνουμε εκπομπές. Όταν κάτι δεν σου αρέσει, δεν ταιριάζει με την αισθητική σου, το αποδοκιμάζεις, σε θυμώνει, σε εξοργίζει, σε εκνευρίζει… Ε, δεν το προβάλεις. Πρώτα το προβάλεις και μετά λες ότι είναι ότι πιο τραγικό υπάρχει στην τηλεόραση;» και δεν ανέφερε το όνομα της Φαίης.

Η Φαίη όμως ενημερώθηκε για τα όσα είπε η Σταματίνα και μέσα από το Πρωινό, χωρίς και εκείνη να πει το όνομά της, είπε σε έντονο ύφος:

«Τους συνεργάτες που έχω στην εκπομπή τους επιλέγω πάντα με ένα κριτήριο, ότι θέλω να είναι οι καλύτεροι. Σε έναν άνθρωπο που είναι ο καλύτερος (σ.σ Νίκος Παρτσώλης) δεν μπορώ να επέμβω και να έρθω από τις πέντε η ώρα και να δω το βιντεάκι του. Ξέρω ότι έχουμε ένα βίντεο και η αρχισυντάκτριά μας που βεβαίως τα βλέπει όλα, το οποίο ήξερα ότι είναι από το Master chef. Εννοώ εκείνο το βιντεάκι που σταμάτησα στον αέρα… Εγώ αυτό αγαπητή μου πώς μπορώ να το ελέγξω και να κόψω τον ερωτισμό…».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θιχτηκε η Σκορδα μια χαρα τα ειπε η Τσιμτσιλη.Εσκουζε η Σκορδα οτι δεν θα ξανα παιξει μαστερ σεφ και σημερα επαιξε μιας και φερνει τηλεθεαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Φαιη κανεναν δεν επεισες. Απλα δεν ασχολεισαι με την εκπομπη χα χα. Μηπως αυτη η κοντριτσα με την τσιμτσιλη ειναι καραστημενη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Σκορδα το μονο που ξερει να κανει ειναι να κραζει.Μολις αρχισει το κραξιμο ανεβαινει και η τηλεθεαση.Ειναι δυνατον να μην παιξει μαστερ σεφ που κανει τριανταρια!.Παιζει μαστερ σεφ, μετα το κεαζει για να μας πεισει οτι ειναι ηθικη και δεν της αρεσουν αυτα τα πραγματα.Τωρα αλλο ειναι που η ιδια εχει πει χειροτερα και σαν εκπομπη θιγουν ανθρωπους.Απλως δεν πειθει η Σκορδα για "αγια".Και η Τσιμτσιλη καλα της τα ειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !