Mediatown: Τα προβλήματα στον Κωστόπουλο, πεσμένη η Φριτέζα, η απουσία του Βερύκιου, ανατροπές στην τηλεθέαση, διαδικτυακές ανηθικότητες

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11

Παρασκευή σήμερα και το "Mediatown" είναι εδώ για την καθιερωμένη του βόλτα στις πολιτείες των media και της τηλεόρασης. Για πάμε...




Τα προβλήματα στον Κωστόπουλο...

Δύσκολα τα πράγματα για το "Όλα λάθος" του Πέτρου Κωστόπουλου. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι αγνοείται το χιούμορ του παρουσιαστή, που μάταια προσπαθεί να το προβάλλει. Ήταν τεράστιο λάθος του Open να τον αξιοποιήσει σε κάτι τέτοιο όταν τις καθημερινές υπάρχει ο Νίκος Μουτσινάς να κάνει ακριβώς το ίδιο με τεράστια επιτυχία.

Ακόμη, ο  Πέτρος Κωστόπουλος δεν νιώθει άνετα να ασχολείται με το "My style rocks" και τον Ντάνο. Θα ήθελε να είναι τηλεστάρ της Αμερικής και όχι να πρέπει να βρίσκει "ατάκες" και έξυπνα σχόλια για αυτά που εκείνος τα θεωρεί κατώτερά του. Το gossip για να σου πάει καλά πρέπει να σου αρέσει και να το απολαμβάνεις.

Τέλος, άγνωστο παραμένει για ποιο λόγο βρίσκεται στο πλευρό του η Ιωάννα Τούνη. Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει αντιληπτό πως στις θέσεις αυτές χρειάζονται δημοσιογράφοι. Δεν έμαθε από τα λάθη του ο παρουσιαστής όταν στο "Πρωινό Μου", στο Mega, είχε επιλέξει να είναι στο πάνελ του η Ελισσάβετ Σπανού;



Πεσμένη η Φριτέζα...

Πεσμένη είναι η σειρά ,"Πέτα τη Φριτέζα", τις τελευταίες εβδομάδες, και είναι λογικό διότι ο ανταγωνισμός ζόρισε πολύ. Το σήριαλ παραμένει πολύ δυνατό και άρτιο σε πολλά σημεία, αλλά ίσως θα έπρεπε να τρέξει σιγά σιγά η πλοκή. Δεν είναι σαν το "Σόι Σου" και τη "Μουρμούρα" που η εξέλιξη δεν μας αφορά, και γι' αυτό πριν δώσει ο ΑΝΤ1 100% οριστικό πράσινο φως για τη νέα σεζόν θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι υπάρχει εκείνο το σεναριογραφικό πλάνο που μπορεί να εξασφαλίσει τηλεθέαση.Πάντως, ενδεχομένως η απευθείας σύγκρουση με τις κωμωδίες του ALPHA να μην είναι κακή ιδέα.


Η απουσία του Βερύκιου και οι συνέπειες...

Το "Master chef" έχει απογειώσει το "Happy Day", αφού όλοι οι φαν του παιχνιδιού συντονίζονται κάθε πρωί στη συχνότητα του ALPHA. Το μαγειρικό ριάλιτι θα καταριέται σίγουρα ο Δήμος Βερύκιος, που εξαιτίας του δεν μπορεί να αποδείξει ότι ο περιορισμός της παρουσίας του στην εκπομπή ρίχνει τα νούμερα.

Αφενός μία εκπομπή δεν μπορεί να στηρίζεται σε ένα μόνο project. Είναι πολύ εφήμερο στοιχείο της επιτυχίας και αφετέρου ο Δήμος Βερύκιος (μας αρέσει, δεν μας αρέσει) προκαλούσε ένα σούσουρο στο "Happy Day", που το χρειαζόταν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχε κουράσει. Το άσχημο είναι πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή χάνει την ευκαιρία να εντρυφήσει ακόμη περισσότερο στην ενημέρωση, κάτι που το έχτιζε μεθοδικά και έξυπνα όλα αυτά τα χρόνια.

Όσο για τον Δήμο Βερύκιο, είναι αστείο να διαδίδει από εδώ και από εκεί πως με τον ALPHA είναι όλα καλά. Η κατάσταση είναι πολύ συγκεκριμένη και πολλοί αμφιβάλλουν αν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην πρωινή ζώνη του σταθμού έστω και για 15 λεπτά. Το σίγουρο είναι πως μαζί με εκείνον ανησυχούν και όλοι όσοι ανήκουν στο παρεάκι του...



Λίγο πριν φύγει ο Μάρτιος...

Σίγουρα το STAR θα τερματίσει πρώτο τον Μάρτιο, ενώ απομακρύνεται η πιθανότητα να βρεθεί ο ΑΝΤ1 στη δεύτερη. Οι τελευταίες μέρες δεν είναι και οι καλύτερες για το κανάλι του Αμαρουσίου, που έχει κολλήσει στην τρίτη θέση.

Το βασικό πρόβλημα παραμένει η ζώνη μετά τις 22.45, ενώ μεγάλη "κοιλιά" στο πρόγραμμα κάνει και το "Κάτι ψήνεται". Αυτές οι δύο ζώνες θα πρέπει και να εξεταστούν πολύ σοβαρά για το πώς θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν. Το επιχείρημα πως το "Κάτι ψήνεται" είναι φθηνό και πως η τηλεθέασή του είναι επαρκής καταρρέει όταν κάθε κανάλι δίνει τεράστιο αγώνα για την πρωτιά.

Από την άλλη, ο ALPHΑ δείχνει να κρατά σταθερά στην prime time, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μετριούνται απώλειες σε όλες τις ζώνες. Τα μεγάλα στοιχήματα για τη νέα σεζόν είναι να αναστηθεί η μεσημβρινοαπογευματινή ζώνη 3-6, αλλά και να βρεθούν άξιοι αντικαταστάτες των "Έλα στη θέση μου" και "Τατουάζ".


Ανηθικότητες...

Θα κλείσουμε σήμερα με κάτι που το θεωρώ ανήθικο. Πολύ γνωστό site με αρκετά υψηλή επισκεψιμότητα έχει "ξεφύγει" αρκετά στο θέμα των τίτλων που χρησιμοποιεί. Χθες, κυκλοφόρησε η είδηση με τον εξής τίτλο: Γιώργος Παρτσαλάκης - αποκλειστικό: "Έφυγε από ανακοπή καρδιάς!"

Όταν το διάβασα σοκαρίστηκα διότι κατάλαβα πως ο γνωστός ηθοποιός απεβίωσε. Πατώντας την ανάρτηση διαπίστωσα πως γίνεται λόγος για ένα τραγικό συμβάν που συνέβη σε συγγενικό του πρόσωπο!

Είναι ανήκουστο να χρησιμοποιούνται τέτοια φθηνά μέσα για τα κλικς και να παίζουμε έτσι εύκολα με τις ανθρώπινες ζωές. Το πιο εύκολα πράγμα του κόσμου είναι να ανεβαίνουν καθημερινά κείμενα που θα σαρώνουν, αλλά που θα έχουν απολέσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας.

Αυτά για σήμερα! Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να προσέχετε τους εαυτούς σας...

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ....ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙΣ...ΕΛΕΟΣ...Ο ΑΝΤ1 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΝΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον Αλφα υπάρχει και η ζώνη μετά την Σταματίνα που πρέπει να επανεξεταστεί. Και εάν ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρεται να βγει πρώτο κανάλι καλό θα ήταν να κοιτάξει και το σου Κου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Τούνη για γλάστρα και για να αλείφετε με τις κρέμες την έχει.....
    Ο Πέτρος μόνο σε βραδινό είναι πολύ καλός.
    Και ποιον να έβαζαν στην θέση του? για τρολαρίσμτα δεν κάνει.


    Η Μαρία καλά τα λέει.....
    Τα είχαμε γράψει και αυτά.....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ σε όλα. Δεν ξέρω πως συμφωνώ πάντα με τη στήλη αυτή τι να πω. Για τον Κωστόπουλο έχει επίσης δίκιο. Για μένα ίσως θα έπρεπε να μην έχουν καθόλου τέτοιου είδους εκπομπές, gossip κλπ σε αυτή τη ζώνη. Ούτε Τζορτζέλες, ούτε Μένιους ούτε Κωστόπουλους. Δεν έχω καταλάβει γιατί σε όλες τις ζώνες εκτός prime time πρέπει να υπάρχουν τέτοιες εκπομπές όλη την ώρα και γιατί να θεωρούμε απενεργοποιημένη;;; ζώνη μια ζώνη αν δεν υπάρχουν τέτοιες εκπομπές σε αυτή. Το Mega, στις καλές του εποχές, δεν μιλάω για τότε που βάρεσε διάλυση και είχε μόνο επαναλήψεις, είχε gossip - πρωινάδικο μόνο τις καθημερινές το πρωί. Και ήταν πάντα πρώτο. Δεν χρειάζονται αυτού του είδους οι εκπομπές για να πας καλά, καλό πρόγραμμα χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ σε όλα με τον άγγελο. Θέλουμε να βγάζεις στήλη κάθε Παρασκευή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτός από τα ποσοστά, υπάρχει και μια άλλη παράμετρος που δεν ξέρω κατά πόσο την λαμβάνουν υπόψιν εκεί στο Open. Πρόσωπα όπως ο Κωστόπουλος και ο Λαζόπουλος είναι από τα πλεον αμφιλεγόμενα έως και αντιπαθή για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν νομίζω ότι βγαίνει κερδισμένος ο σταθμός με τέτοιες κινήσεις, τουλάχιστον επικοινωνιακά, με τα περισσότερα σχόλια στα σόσιαλ να είναι τουλάχιστον αρνητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις. Αλλά και η Μαντώ γαστερατου άχρωμη και άοσμη είναι. Όσον αφορά το Βερύκιο δεν τον λυπάμαι καθόλου είχε καταντήσει αποκρουστικός. Δε μπορούσα να τον ακουω. Μεγάλο λάθος του Αντ1 να μην ενεργοποιησει το δέκα μισή δώδεκα με το big brother. Ένα κανάλι που έχει μέσα ριαλιτι δε σημαίνει ότι του χαλάει την εικόνα αν το κάνει καλά (δες σταρ). Πρόβλημα υπάρχει και με το your face θεωρώ ότι το 20 που έκανε είναι καμπανάκι και από ότι είδα το θέμα όλων είναι ότι βλέπουν τις ίδιες και τις ίδιες μεταμφιεσεις. Ιδια τραγούδια κτλ. Τόσα βιντεοκλίπ υπάρχουν. Εμένα δε με ενοχλεί και πολύ αλλά εντάξει κάπου στο προηγούμενο live το ξεφτυλισαν. 6 από τις δέκα μεταμορφωσεις είχαν γίνει οι ίδιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρε steve ηταν 3ημερο καθαρας Δευτερας ποιος εβλεπε τηλεοραση και 20 που εκανε πολυ καλα τα πηγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δε λέω το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας εκεί νομιζω πήγε πολύ καλά. Μιλάω για αυτή την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το αξιοσημείωτο δεν είναι οι ανηθικότητες του site που φωτογραφίζεις, αλλά ότι διαβάζεις αυτό το site, Άγγελε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδια η φριτεζα δεν παει με τιποτα.Το σεναριο δεν υπαρχει και απλως ολοι οι η ηθοποιοι με το ταλεντο τους επαναλαμβανονται συνεχως. Θα καουνε στο τελος .Ειδικα το επεισοδειο της περασμενης δευτερας δεν βλεποτανε. Δεν γινεται να παει για δευτερη χρονια εται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !