Ο Μέμος Μπεγνής επέστρεψε φέτος μέσα από το καθημερινό σίριαλ ,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ. Ο ηθοποιός μιλά για τους λόγους που είπε το ''ναι'' στο κανάλι.


Επιστρέψατε φέτος τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα». Τι ήταν αυτό που σας έκανε να δεχτείτε αυτή την πρόταση;  
«Κατ' αρχάς, το γεγονός ότι έχω αρκετό καιρό να κάνω στην Ελλάδα τηλεόραση, γιατί στην Κύπρο έκανα επί τέσσερα χρόνια. Φέτος ήθελα να κάνω τηλεόραση και είχα δεχτεί ξανά πρόταση για το συγκεκριμένο σίριαλ τα Χριστούγεννα, αλλά δεν μπορούσα λόγω φόρτου εργασίας με τις θεατρικές παραστάσεις. Όταν, λοιπόν, έγινε ξανά νύξη, επειδή είχα τελειώσει τις ''Μάγισσες της Σμύρνης''. που κάναμε τον χειμώνα, είχα πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο και είπα να το κάνω. Επίσης, είναι μία σειρά αξιοπρεπέστατη, πάρα πολύ καλή ,και σημειώνει μεγάλη τηλεθέαση. Είναι φανταστικοί οι πρωταγωνιστές, είναι πολύ καλός ο παραγωγός, είναι ΑΝΤ1, οπότε είπα ''γιατί όχι;''». 

Σας είχε λείψει η τηλεόραση;  
«Πολύ, αν και σας είπα δεν μου έλειψε τόσο πολύ γιατί έκανα σίριαλ στην Κύπρο, αλλά μια σειρά στην Ελλάδα, ναι, μου έλειψε...».

Εκτός από τα παραπάνω κριτήρια που αναφέρατε, παίζει ρόλο για εσάς και το καστ σε μια σειρά;  
«Η δουλειά μας είναι ομαδική δουλειά ούτως ή άλλως. Αυτοί που σκέφτονται ατομικά κάνουν μεγάλο λάθος, γιατί την τηλεθέαση δεν τη φέρνει ένα άτομο ούτε ένας πρωταγωνιστής. Την τηλεθέαση τη φέρνουν πολλά άτομα και πρωτίστως η ιστορία. Πάντα μια ιστορία ιντριγκαδόρικη, καλή, με πλοκή και καλογραμμένη, θα κάνει επιτυχία ανεξάρτητα από τους πρωταγωνιστές. Μετά, βέβαια, είναι και το καστ, γιατί ο καθένας από εμάς έχει και το κοινό του, αλλά είναι μία ομαδική δουλειά. Εγώ ομαδικά το κοιτάω. Ποιος είναι ο σκηνοθέτης, αν ο παραγωγός πληρώνει, αν το κανάλι πληρώνει, αν οι πρωταγωνιστές είναι καλοί. Είναι ένα σύνολο πραγμάτων που κάποιος πρέπει να κοιτάξει σε μια δουλειά ούτως ή άλλως».

Αυτά είπε μιλώντας στο Mytv και τη Μάρα Σαρρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...