Μένιος Φουρθιώτης: «Κρίμα για την ζώνη του Σαββατοκύριακου του πρώην Epsilon που 6 χρόνια ο κόσμος την αγάπησε...»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
17

Γράφει ο Μένιος Φουρθιώτης στο tvapokaliptika.gr:

Οι επιλογές που εμπεριέχουν προσωπικά θέλω μεταξύ των άλλων «μίσος» «κακία» και άκρως αντιεπαγγελματισμό που είναι κόντρα στα εταιρικά συμφέροντα ενός σταθμού και ενός επιχειρηματία , ο κόσμος επιλέγει να γυρίσει στην πλάτη σε αυτούς που πράττουν ενάντια στις επιλογές του τηλεοπτικού κοινού και ενάντια στα εταιρικά συμφέροντα ενός σταθμού και ενός επιχειρηματία , 1η απόπειρα η Τζωρτζέλα 3% , 2η απόπειρα με τον Κωστόπουλο ως 2% , για τις επιλογές των  στελεχών το τηλεοπτικό κοινό μίλησε …. Όσα λεφτά και αν έχεις , όποιος και όποια νομίζεις ότι είσαι ο κόσμος απλά σου λέει πήγαινε σπίτι σου….ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ, εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι τα συγκεκριμένα στελέχη εκδιώκθηκαν από τον ΑΝΤ1 , τον ALPHA , το STAR , το SKAI και παλαιότερα το MEGA και την EΡΤ …. λέτε ότι όλοι οι επιχειρηματίες των ως άνω σταθμών να έκαναν λάθος που τα συγκεκριμένα στελέχη του OPEN τους έδιωξαν κλωτσιζών σε μία νύχτα???? Πολλά τα λεφτά που έφυγαν και συνεχίζουν να φεύγουν …. με αποτέλεσμα αποτυχίας….. Εμείς κρινόμαστε και μας επιλέγει ο κόσμος , το κοινό πρέπει να το σέβεσαι και να το ακούς και όχι να του επιβάλεις τις προσωπικές σου φιλίες… Κρίμα για την ζώνη του Σαββατοκύριακου του OPEN (ΠΡΩΗΝ EPSILON TV) που 6 χρόνια ο κόσμος την αγάπησε και την στήριξε και τα αποτελέσματα είναι καταγεγραμμένα στη AGB-NIELSEN, όπως βεβαίως και οι φετινές αποτυχίες των στελεχών που θα μείνουν στην ΙΣΤΟΡΙΑ για την Αρνητική τηλεθέαση, γιατί «ότι λάμπει…δεν είναι χρυσός»…

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν και είναι ανεβασμένο το κείμενο εδώ και κάποιες ημέρες 100% Σωστός σε αυτά που γράφει.
    Είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ σε αυτά που λέει.
    Δεν έχει άδικο που κατέστρεψαν το Σ/Κ.
    Μόνο η Φαίη έμεινε σταθερή άντε και η Χρηστίδου που κάπως ελαφρά σώζει την ζώνη αλλά μέχρι εκεί και μετά το χάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι θα πρεπε να γίνει διαφορετικό ; Να αφήσουν τον περούκα να το κάνει τσίρκο ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Unknown μα αυτοί δεν κράτησαν ούτε την Γερμανού (που σκίζει τώρα στον alpha) ούτε την Πάνια (που έκανε πολύ καλύτερα νούμερα από Λίλη, Κοκλώνη και επαναλήψεις). Το διέλυσαν το ΣΚ. Και αν ήταν να αντικατασταθεί ο Φουρθιώτης από κάτι αξιόλογο και ποιοτικό, εκεί οκ, χαλάλι τα νούμερα. Αλλά δεν νομίζω ότι η Τζωρτζέλα ή ο Κωστόπουλος είναι καλύτεροι... Καλώς ή κακώς έχει δίκιο σε ότι λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεματικη αδεια θα παρει τελικα ο Βρυωνης για το Epsilon?Για να λεμε την αληθεια το Ε ειχε τους καλυτερους παρουσιαστες στο δυναμικο του γι'αυτο εκαναν καλα νουμερα,ασχετως αν η μιση εκπομπη τους ηταν τηλεμαρκετινγκ,ενω το Open αντι να κρατησει την Τατιανα,την Ναταλια,την Αννιτα που εφερναν νουμερα τους εδιωξαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά έκαναν και τους έδιωξαν. Θα πάρει χρόνια να φύγει η ρετσινιά του παλιού έψιλον και θα ταλαιπωρηθούν αλλά άξιζε το κόπο. Όσον αφορά τη τηλεθέαση Αννίτας και Φουρθιώτη, όντως έσκιζαν στα ΚΑΠΗ, στο δυναμικό είχαν δραματική τηλεθέαση. Για αυτό και δεν είχαν κανονικές διαφημίσεις, αλλά κρέμες αντιγήρανσης, τσοκοσλιμ για τα παχάκια, σόμπες για τα ρευματικά και κέντρα εμφύτευσης μαλλιών για τις φαλάκρες. Μακάρι να απαγκιστρωθεί η νέα ιδιοκτησία κάποια στιγμή από τις τοποθετήσεις προϊόντων προηγουμένων συμβολαίων. Πάντως τη Γερμανού έπρεπε να κρατήσουν αλλά νομίζω ότι της είχαν τάξει εκπομπή στον Aplha και θα έφευγε ότι και να γινόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά συνέλθετε. τι γράφετε. Στο πρόσωπο του Μένιου δε διώξανε απλά το παλιό, διώξανε τη χυδαιότητα, τη φτήνια, τον κωλοπαιδισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχτω έκανε στο δυναμικό δεν είναι δα και τραγική απώλεια. Αλλά είναι και ότι ο σταθμός δε θέλει το συγκεκριμένο πρόσωπο στο δυναμικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μένιος καλώς η κακώς μαζί με Πάνια και τα άλλα παιδιά ήταν πολύ ψηλά το Σ/Κ και δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε.Εγώ δεν το κάνω από την στιγμή που ένα μικρό κανάλι στο Σ/Κ ήτανε ψηλά και με μία δύο εκπομπές την καθημερινή με Τατιάνα και Κατ Καιν που σωζόταν κάπως.
    Οι Μόνες που έμειναν από το παλιό Έψιλον είναι η Κατ Καιν και η Φαίη.Άντε ο Γιακουμής και η Αμαλία που από τα πάνελ και τα δελτία κάνουν την ώρα Ελλάδας 5:30.
    Αν ήταν όλοι αυτοί με τους άλλους που πήρανε το Όπεν θα πήγαινε από το 7-8 στο 13 η 15 μπορεί και παραπάνω να έπαιρνε,αρκεί βέβαια να έκαναν σωστό προγραμματισμό και χωρίς τηλεμάρκιτνγκ τα οποία μπορούσαν να τα έβαζαν με το που τελειώνει η μία εκπομπή και πριν αρχίσει η άλλη.Που εκεί λες διαφήμιση είναι η κάνεις μία ενότητα στην μέση της εκπομπής για ένα 15λέπτο και όχι να διακόπτεις κάθε λίγο και λιγάκι που αντί για 2 ώρες γίνετε μία η καθαρή εκπομπή.
    Από την πείρα που έχω το μυαλό αυτό λέει αν θέλεις να είσαι μεγάλο κανάλι αλλιώς πας μόνο τοπικά και πουλάς ασταμάτητα τα προϊόντα.

    Οι τηλεπωλήσεις νούμερα δεν φέρνουν,είδαμε και τον Άλφα που είχε ξεχωριστή εκπομπή τι νούμερα είχε κάνει αν το θυμάστε και την καθάρισε.


    Το έψιλον ήταν ένα κανάλι όπως και το Νέο Έψιλον που είναι,είναι ακριβώς ίδιο με μικρά Ιταλικά Κανάλια που έκαναν την ίδια ακριβώς δουλειά μέσα από τις εκπομπές προωθούν προϊόντα.
    Όποιος βλέπει δορυφορικά θα τα έχει δει στο ζάπινγκ επάνω.
    Αυτή η ιδέα του Βρυώνη η του Μένιου ήταν? Αν ήταν του Μένιου Σφάλμα έχει κάνει μεγάλο,αν είναι του Βρυώνη τον ενδιαφέρε μόνο να πουλάει και όχι να παίρνει νούμερα το κανάλι του,όπως δεν έπαιρνε και έβγαζε 6-7% μέσο όρο ας πω.

    Τηλεμάρκετινκ μόνο σε τοπικά και περιφερειακά κανάλια για να επιβιώσουν όχι στα μεγάλα που υποτίθεται ότι για εκεί βάδιζε το Έψιλον και παρέμεινε μικρό.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μένιο θα λέτε και θα κλαίτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μ' αρέσει που κάποιοι βρίζετε τον Μένιο (τον οποίο αντιπαθώ και γω), ενώ το σημερινό πρόγραμμα του Οπεν έχει τα ίδια χάλια. Κοκλώνηδες, Τσαβαλιάδες, Κωστόπουλος, Λίλλη...ΜΕΓΑΛΗ βελτίωση σαν να λέμε...
    Μην κοροιδευόμαστε, ο σταθμος πήγε να το παίξει ΜΕΓΚΑ αλλα τελικά για Εψιλον λάιτ πάει...Ευτυχώς που υπάρχει ο Μουτσινάς και ο Κοκκινόπουλος, αλλίως θα ήταν ενα συνεχιζόμενο αποτυχημένο trash.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το να συγκρίνει κάποιος το πρόγραμμα του παλιού Epsilon με του Open είναι απλά γραφικό. Το Epsilon είχε μια prime time της κακιάς ώρας με πολύ trash από Ανίττα, και με κακές ελληνικές ταινίες (αυτές που δεν έκοψαν το 60 ούτε 10 εισιτήρια). Το Open έχει ξένες ταινίες, καλές ελληνικές ταινίες, ελληνικές σειρές, ξένες σειρές, μια χαρά προγραμματάκι έχει. Αν δεν κάνει τη τηλεθέαση των μεγάλων καναλιών, τι να κάνουμε, αν κάποιος βλέπει κάποια κανάλια χρόνια, τις σειρές τους και τις εκπομπές τους δεν είναι εύκολο να αλλάξει συνήθειες. Το ότι έκλεισε το παλιό Epsilon μόνο καλή εξέλιξη μπορεί να χαρακτηριστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επί της ουσίας δεν λες τίποτα όμως. Με τέτοια πρόσωπα που έχουν, δεν βλέπουν προκοπή, κι ας βάζουν Criminal minds 10 ώρες τη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιά είναι η ουσία; Το τι παίζει στις 10 το πρωί και στις 1 το μεσημέρι; Ποιος χ*στηκε. Ο περισσότερος κόσμος δουλεύουμε. Δεν βλέπουμε όλη τη μέρα τηλεόραση. Εγώ έχω τώρα ένα κανάλι που έχει κάτι να δω το βράδυ. Πριν το είχα αφαιρέσει από το τηλεκοντρόλ. Μακάρι να μην επιστρέψει το προηγούμενο έκτρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή για σένα ένα πρωινό/μεσημεριανό πρόγραμμα με σκληρό γκόσιπ, φτηνά σκετς ''αληθινών ιστοριών'' και ξεχασμένα πρόσωπα δεν είναι πρόβλημα; Να μην μιλήσω για το ''σόου'' του Σαββάτου. Το οτι το Έψιλον ήταν χάλια, δεν σημαίνει οτι έχουμε τόσο χαμηλές απαιτήσεις και αισθητήριο για να αποδεχόμαστε τα β' διαλόγης προίοντα του ΟΠΕΝ, μόνο και μόνο επειδή βγαίνουν σε καλύτερο HD περιτύλιγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα άλλα κανάλια δεν έχουν και κακό πρόγραμμα; Είναι τα πάμε πακέτο, power of love, master chef εκπομπές ποιότητας; Αυτές μου έρχονται στο μυαλό γιατί παίζουν βράδυ που παρακολουθώ τηλεόραση και τις έχω πετύχει. Αυτό το αληθινές ιστορίες το είχαν αυτοί; Νομίζω ήταν στον Alpha, δεν το λέω με σιγουριά αλλά σίγουρα δεν ήταν στο Open. Αυτός ο Κοκλώνης που λες, νομίζω ότι είχα πετύχει την εκπομπή του και σε άλλα κανάλια, στον Ant1 σίγουρα. Τώρα μας πειράζει γιατί είναι στο Open; Δηλαδή εσένα σου φαίνεται λογικό να τα έχουμε βάλει ειδικά με το Open και να μας φταίει για τα πάντα αυτό το κανάλι γιατί δεν έχει καλό πρόγραμμα 24 ώρες το 24ωρο ενώ κακά προγράμματα υπάρχουν σε όλα τα κανάλια; Εμένα με νοιάζει να έχει ένα κανάλι και προγράμματα που μπορώ να δω. Δεν με ενδιαφέρει να ψάχνω κανάλια για να θάβω, εκτός βέβαια αν είναι 24ωρο κανάλι σκουπίδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εντελώς άσχετο το σχόλιο σου...Δεν είπα ποτέ οτι τα άλλα κανάλια είναι τέλεια, για το OPEN μιλάμε. Και το OPEN, oσο και αν θέλουν(-ετε) να ειναι το νεο ΜΕΓΚΑ ή δεν ξέρω τι άλλο, είναι στην πράξη μία απο τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σοβαρά; Και τι είναι σχετικό; Να μας λες 2-3 εκπομπές που έχουν και δεν βλέπονται αντικειμενικά και να αφορίζεις όλο του το πρόγραμμα; Μια από τα ίδια με τι; Με το πρόγραμμα του Epsilon; Αν εννοείς αυτό μας κάνεις πλάκα, αν εννοείς με τα υπόλοιπα κανάλια τότε ναι και δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί τόσο το συγκεκριμένο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !