Τα πρώτα ονόματα στη σειρά του Κούλλη Νικολάου σε σενάριο Ρένας Ρίγγα

1

αυτή είναι η υπόθεση


Οι τρεις δημιουργοί, Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου, αποφάσισαν να ολο­κληρώσουν «To τατουάζ» με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ παράλλη­λα προετοιμάζουν τις προτάσεις που θα κα­ταθέσουν στα ενδιαφερόμενα κανάλια. Στα σκαριά βρίσκονται δύο νέες καθημερινές σειρές, εκ των οποίων η μία θα είναι ελληνοκυπριακής παραγωγής σε σενάριο Βάνας Δημητρίου, για την οποία και τηρείται σιγήν ιχθύος, ενώ η άλλη θα είναι αμιγώς κυπριακής παραγωγής και αποτελεί τη μεταφορά του βιβλίου ,«Αστέρια στην άμμο», της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη.

Όσον αφορά τη δεύτερη παραγωγή, η διασκευή φέρει την υπογραφή της Ρένας Ρίγγα και το «τιμόνι» της σκηνοθεσίας κρατά ο Θοδωρής Νικολαΐδης. Η συγκεκριμένη δουλειά είναι σε πιο προχωρημένο επίπεδο αφού έχουν παραδοθεί ήδη τα πρώτα επεισόδια και σύντομα αναμένεται να γυριστεί ο πιλότος, ώστε να κατατεθεί επίσημα στον ΑLΡΗΑ Κύπρου. Eπιθυμία των συντελεστών είναι η συγκεκριμένη δουλειά να κατατεθεί και να πουληθεί και στο ελληνικό κανάλι με το οποίο θα έρθουν σε συμφωνία για τη σειρά της Βάνας Δημητρίου.

Αυτήν την περίοδο γίνεται η στελέχωση του πρωταγωνιστικού καστ και την κεντρική ηρωίδα, ονόματι Αλέξια, θα ενσαρκώσει η Λαμπρινή Σκρέκα, η οποία ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλες νεαρές κοπέλες από τη σειρά εποχής «Γαλάτεια», που προβάλλεται στην κυπριακή τηλεόραση.


Από εκεί και πέρα, το υπόλοιπο πρωταγωνιστικό καστ απαρτίζεται από τους Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρο Λαγούτη, Σοφία Βογιατζάκη, Φώτη Καράλη, Αστέρω Κυπριανού, Δημήτρη Γκουχζαμάνη, Λυδία Σγουράκη, ενώ ρόλο-έκπληξη θα κρατήσει η Λία Βίσση.



Επί πλέον, οι συντελεστές επιθυμούν να στήσουν μία σειρά-υπερπαραγωγή ,που τα γυρίσματά της θα γίνουν, πέρα από την Ελλάδα (Αθήνα, Ρόδο κ.α.), και στην Κύπρο, τη Ρώμη, την Ισπανία και την Ινδία.

Η υπόθεση  
Η Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη και η Ρένα Ρίγγα βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις, ώστε να γίνει μία εξαιρετική δουλειά στη μεταφορά του βιβλίου που αγάπησαν οι αναγνώστες. Η σειρά θα αποτελείται από 185 επεισόδια, οπότε είναι απαραίτητο πέρα από την κεντρική ιστορία και τα πρόσωπα του βιβλίου να δημιουργηθούν επιπλέον ιστορίες και χαρακτήρες, όπως έγινε και στα «Δίδυμα φεγγάρια».

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται τρεις άντρες και μία γυναίκα. Για την ακρίβεια, ο γοητευτικός Μάξιμος, ο ευαίσθητος 'Ιωνας, ο δυναμικός Ανδρέας κι ανάμεσά τους η Αλεξία. Η γυναίκα που αγαπήθηκε πολύ. Ποιος θα την κάνει δική του για πάντα; Γιατί είμαστε όσα μας έχουν συμβεί. Γιατί δύσκολα ξεφεύγουμε από τα λάθη που έκαναν οι γονείς μας;  Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία ζωής, ένα μυθιστόρημα που λούζεται στο φως και φωνάζει δυνατά το όνομα της αγάπης, από το άλφα έως το ωμέγα. Για να μην αφήσει τα όνειρα να κοιμηθούν, για να ξυπνήσει τις ελπίδες...

Πηγή: Mytv

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτή η σειρά θα παει πακέτο με οποίο κανάλι κλείσουν οι παραγωγοί ή το καθένα θα το πάρουν 2 διαφορετικά κανάλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !