«Η Ρούλα Κορομηλά ήθελε να φύγω από το κανάλι γιατί την περνούσα στα νούμερα…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πίσω στην αρχή των ’90s το «Ραντεβού στα τυφλά» είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία με τη Βάσια Τριφύλλη παρουσιάστρια. Η ηθοποιός μίλησε στο «Έλα, Χαμογέλα!» για εκείνη την εποχή που ήταν η καλύτερη της περίοδος επαγγελματικά, αλλά και το πως τελικά την έκοψαν, αποκαλύπτοντας πως σε αυτό έπαιξε ρόλο η Ρούλα Κορομηλά.

«Η καλύτερη μου δεκαετία ήταν από το ’80, ’90 και πέρα, που έκανα το «Ραντεβού στα τυφλά», που με γνώρισε και η κουτσή Μαρία και όλη η Ελλάδα και που έκανα μεγάλη επιτυχία. Έκανα κάτι νούμερα… Τότε δεν υπήρχε μόνο ένα κανάλι. Ήταν όλα τα κανάλια ανοιχτά. Έκανα 98% τηλεθέαση. Έγινε 2-3 φορές, όχι μία. Μέσο όρο είχα 50% -60% τηλεθέαση.

Είχαμε ετοιμάσει σκηνικά, είχαμε ετοιμάσει τα πάντα από τη μία σεζόν στην άλλη και 27 Μαΐου, λίγο πριν από τα γενέθλια μου, που μας έκαναν και ένα πολύ ωραίο τραπέζι κάπου μακριά, μου ανήγγειλαν ότι κόβεται η εκπομπή μου. Είχε έρθει η επέλαση των γιγάντων. Βίωσα απελπισία. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν καταλάβαινα γιατί δεν χωρούσαμε δυο πολύ μεγάλες πρωταγωνίστριες στο ίδιο κανάλι και η μία ήθελε να φύγω εγώ. Η κυρία Κορομηλά. Το είπε ο Ιταλός παραγωγός της, ο Σαρτίνι, γιατί την περνούσα όταν ήταν απέναντι», αποκάλυψε η Βάσια Τριφύλλη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !