Έξαλλη η Μέγκι με την Καγιά: «Αντί να χαίρεται που τα νούμερα ανέβηκαν εξαιτίας μου…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Σε έξαλλη κατάσταση η Μέγκι Ντρίο μετά τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά! Προχθές, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως μετάνιωσε για το «ναι» στη Μέγκι.

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε την πρώην παίκτρια του GNTM που ήταν κυριολεκτικά έξαλλη. Μάλιστα δήλωσε ενοχλημένη με όσα δήλωσε η Βίκυ Καγιά και εξήγησε τους λόγους της.

«Είμαι πάρα πολύ έξαλλη με αυτές τις δηλώσεις. Δεν το περίμενα καθόλου. Ειδικά από την κυρία Καγιά που ήταν από τις αγαπημένες μου κριτές στο παιχνίδι. Πρώτα από όλα δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δήλωσε έτσι, εφόσον στην αρχή ήμουν από τις αγαπημένες της. Δεύτερον εγώ έδωσα 100% του εαυτού μου Από εκεί και πέρα δεν συμφωνώ καθόλου μαζί της και είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Αυτή τη στιγμή δεν καταλαβαίνω… », είπε αρχικά.

Η συνέχεια όμως ήταν ακόμη καλύτερη!

«Αντί να χαίρεται που ήμουν στο παιχνίδι, επειδή όλοι συζητάνε για εμένα, και επειδή τα στο παιχνίδι νούμερα ανέβηκαν εξαιτίας μου, ακούω τέτοια σχόλια. θυμάμαι ότι ότανν έψαχναν κοπέλες για το GNTM έψαχναν προσωπικότητα και τελικά κέρδισε μια κοπέλα χωρίς προσωπικότητα. Ας αποφασίσουν στο τέλος κι αυτοί τι θέλουν.

Αντί να κοιτάνε πώς να βοηθάνε τα κορίτσια που ήταν εκεί μέσα με δουλειές στο modeling κάθονται και κάνουν δηλώσεις, ότι μετανιώνουν… Αφού αυτοί αποφάσισαν την 20αδα. Εγώ με αυτές τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στενοχωρήθηκα, αλλά δεν συμφωνώ κι όλας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !