Τα δύο κορίτσια του Πέτρου Κωστόπουλου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Την επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο ετοιμάζει ο Πέτρος Κωστόπουλος παρουσιάζοντας τη μεσημεριανο-απογευματινή εκπομπή στο OPEN που θα έχει τίτλο “Όλα λάθος”.
Βέβαια ακόμα δεν έχει… κλειδώσει ο τίτλος αλλά ίσως και να είναι… σημαδιακός αφού στο κανάλι της Παιανίας αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με την εκπομπή πριν ακόμα βγει στον αέρα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως δεν τους… κάθεται συμπαρουσιάστρια, ή μάλλον συμπαρουσιάστριες για τον Κωστόπουλο καθώς θέλουν να έχει δίπλα του δύο γυναίκες. Αν κι είχε ακουστεί το όνομα της Σάσας Σταμάτη με στελέχη του OPEN να θεωρούσαν ότι θα ήταν… εμπρηστικό δίδυμο με τον Κωστόπουλο τελικά η συμφωνία δεν έκλεισε και έτσι έμειναν με τον… τίτλο “Όλα λάθος”, αφού ήταν… εμπνευσμένος από την εκπομπή που έκανε η Σταμάτη, την “Oh La La” στον ΣΚΑΪ. Τώρα γιατί η κομμένη εκπομπή έδωσε… ιδέες στα στελέχη του OPEN ουδείς μπορεί να απαντήσει, όπως και για άλλα που δεν είναι του παρόντος. Εκτός από τη Σάσα Σταμάτη έγινε συζήτηση και με την Αθηναΐδα Νέγκα που μάλλον για πολλούς λόγους θέλει να το αποφύγει και έτσι μάλλον δεν θα είναι ένα από τα δύο κορίτσια που θέλει ο Κωστόπουλος να έχει δίπλα του. Ωστόσο σίγουρη έως τώρα θεωρείται η Μαντώ Γαστεράτου αλλά ακόμα δεν έχει “κλειδώσει” το δεύτερο πρόσωπο ενώ στελέχη του OPEN θέλουν την Άννα Μαρία Βέλλη που ήταν να αναλάβει το “La Banda” που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα παρά τις… βαρύγδουπες ανακοινώσεις του σταθμού.

Έτσι λοιπόν, μία σχεδόν βδομάδα πριν από την πρεμιέρα στο OPEN τρέχουν μπας και αποφύγουν ο τίτλος “Όλα λάθος” να τους… δικαιώσει ως προς το τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Πάντως το επόμενο Σάββατο 16 Μαρτίου η εκπομπή θα είναι στον αέρα και ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη Μαντώ Γαστεράτου και… όποια άλλη βρεθεί θα είναι στον αέρα από τις 14:30 έως τις 18:00 με σκοπό κάθε σαββατοκύριακο να ασχολούνται με τη lifestyle ειδησεογραφία…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γαστεράτου ''πολύ'' χάλια επιλογή ο Κωτσόπουλος θέλει μια δυναμική συμπαρουσιαστρια καλλίτερα μόνος του και να έχει μια καυστική δημοσιογραφική ομάδα....ωστε να έχουν δυνατό σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν βάζανε με την Κατ Καιν τον Πέτρο θα γινότανε πάρτι στην ζώνη...!
    Θέλει μία κοπέλα δίπλα του που να τα λέει και να τα χώνει όπου χρειάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !