Τα νέα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για την Κατερίνα Καινούργιου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Πως σχολίασε η παρέα του «Καλύτερα δε Γίνεται» τις «επιθέσεις» της Φαίης Σκορδά και της Κατερίνας Καινούργιου εναντίον του MasterChef;

 Οι απειλές της Άλκηστης, της εκρηκτικής παίκτριας από την Κρήτη εναντίον του Αλέξανδρου, αποτέλεσαν την αφορμή για το πρωτοφανές ξέσπασμα τόσο της Φαίης Σκορδά από το «Πρωινό» όσο και της Κατερίνας Καινούργιου από το «Ευτυχείτε», με την παρουσιάστρια του Open μάλιστα να χαρακτηρίζει «αίσχος» το μαγειρικό reality του Star.

 Το πρωί του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της πήραν θέση για το περιστατικό, με τον Κώστα Τσουρό αρχικά να σχολιάζει πως τέτοιου είδους ακραίες δηλώσεις προσβάλλουν τόσο το ίδιο το reality -που αυτός είναι και ο πρωταρχικός στόχος- όσο και τον κόσμο που επιλέγει να το δει, μιας και σημειώνει αρκετά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

 «Ποιοι είμαστε εμείς που θα καθοδηγήσουμε τον κόσμο τι να δει και τι όχι; Και ας μη γελιόμαστε. Δεν κάνουμε και εκπομπές λόγου και πνεύματος. Δεν καταλαβαίνω η Κατερίνα Καινούργιου γιατί εκπλήσσεται από το MasterChef, όταν και η ίδια στην εκπομπή της έχει κομμάτια που θα μπορούσε να πει μην τα δείτε ποτέ αλλά δεν το έχει πει κανείς» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Προς Τσουρό, ας προσβάλλονται οι τηλεθεατές. Δεν πειράζει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Θέλουν να βλέπουν σκληρό ριάλιτι δικαίωμα τους αλλά δεν θα βαφτίσουμε το σκληρό ριάλιτι σαν εκπομπή επιπέδου γιατί θέλουν να ζουν σε αυταπάτες.
    Προς Γερμανού, πολύ κόμπλεξ με τη Καινούργιου βλέπω. Δεν χάνεις ευκαιρία. Θέλει η .. να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει σίγουρα τη ζηλεύει η Γερμανού την Καινούργιου, μη σου πω ότι και στο Μάστερ Σεφ τη ζηλεύουν. Έρχεται το Μάστερ Σεφ και ρίχνει το επίπεδο της τηλεόρασης αλλά ευτυχώς να λέτε που έρχεται η Καινούργιου με τον Θέμη Μάλλη και τα Διλήμματα και το ξανανεβάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !