Μονόδρομος φαίνεται πως είναι η δικαστική οδός για τον Λάκη Λαζόπουλο μετά το περιστατικό της επίθεσης που δέχθηκε από τον Αλέξη Κούγια.

 Ο γνωστός ηθοποιός σύμφωνα με το ethnos.gr είναι έτοιμος να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό του, ενώ ο ίδιος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του OPEN TV, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η δικαιοσύνη δεν κινείται αυτεπάγγελτα στη συγκεκριμένη περίπτωση και αφήνει τον γνωστό ποινικολόγο να δρα ανενόχλητος.

«Όταν κάποιος παίρνει τον νόμο στα χέρια του απειλώντας τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του άλλου, ένας δρόμος υπάρχει. Αυτός της δικαιοσύνης. Αυτόν και θα ακολουθήσω. Οι δικές μου νομικές σπουδές αυτό μου επιβάλλουν. Ο νόμος ή σταματά αυτόν που απειλεί ή προστατεύει αυτόν που απειλείται. Το πρώτο δεν συμβαίνει. Παρακολουθούν ανενόχλητοι την πισώπλατη βία στο μακρύ σήριαλ της πολλαπλά εκπεφρασμένης βίαιης συμπεριφοράς του συγκεκριμένου ατόμου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

2 σχόλια:

natasa είπε...

κομματοσκυλο

Ανώνυμος είπε...


Στα δικαστήρια δεν είχε λυθεί το θέμα με την Σάτυρα που έκανε ο Λάκης στον Αλέξη?
Τότε γιατί τα πήρε ο Αλέξης με το που τον είδε και του χτύπησε το κεφάλι στο τραπέζι?
Ως γνωστόν ο Αλέξης είναι τσαμπουκάς όπου βρεθεί και όπου σταθεί όλο προβλήματα δημιουργεί φταίει δεν φταίει και ειδικά στα γήπεδα που πολλές φορές έχει τσακωθεί.
Τώρα εδώ ο Αλέξης πρέπει να τιμωρηθεί γιατί φταίει και γιατί επειδή ήταν σε κέντρο,έπινε και άσκησε βία.

Στο κάτω κάτω βρε αδερφέ να του έλεγε να πάνε έξω να λύσουν τις διαφορές τους (όποιες και αν είναι αυτές).

Ντροπή!

loading...