Σπύρος Τσεκούρας και Άννα Κουτσαφτίκη είναι ένα από τα ζευγάρια στην οικογενειακή σειρά του
ALPHA, ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα''. Οι ηθοποιοί μιλούν στο Tv kouskous για την επιτυχία, για το κλίμα στη συνεργασία, αλλά και για τη νέα σεζόν...


Πώς κυλά η δεύτερη σεζόν για εσάς στη σειρά, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»;  
Άννα Κουτσαφτίκη: ''Άγχος υπάρχει πάντα, φέτος όμως είναι δημιουργικό. Πέρσι, όταν και πρωτομπήκα στο σίριαλ, είχα μεγάλο άγχος, καθώς μέχρι τότε ήμουν θεατρική ηθοποιός. Για εμένα ήταν ένα μεγάλο στοίχημα. Φέτος, όμως, έχουμε δεθεί και το απολαμβάνω, νιώθω έναν παιδικό ενθουσιασμό''.

Σπύρος Τσεκούρας: ''Πολύ όμορφα. Πέρυσι θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε και τελικά φέτος μας δόθηκε η ευκαιρία να το κάνουμε, είμαστε πολύ τυχεροί''.

Αναμένατε αυτήν την ανοδική πορεία φέτος; Η σειρά σαρώνει στην prime time αλλά και στις επαναλήψεις...
Άννα Κουτσαφτίκη: ''Νιώθω πολύ όμορφα, είμαι χαρούμενη που αποτελώ μέρος αυτής της δουλειάς. Βάζω κι εγώ το λιθαράκι μου σε μία ομαδική δουλειά και αισθάνομαι ότι συμπλέουμε όλοι μαζί. Φέτος ήρθε και η Κλέλια Ρένεση στην ομάδα και έφερε αέρα ανανέωσης. Ειλικρινά θεωρώ ότι η «Μουρμούρα» είναι αποτέλεσμα μιας συνεργασίας που αποδίδει καρπούς''.

Σπύρος Τσεκούρας: ''Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους. Η σειρά ανανεώθηκε από τους ανθρώπους που τη φροντίζουν τόσο καιρό. Είναι από τις φορές που λες ότι μπορεί και να υπάρχει συνταγή επιτυχίας τελικά''.

Πόσο δύσκολο-αγχωτικό είναι να πρωταγωνιστείς σε μια από τις πιο επιτυχημένες και μακροχρόνιες πλέον σειρές της μικρής οθόνης; 
Άννα Κουτσαφτίκη: ''Είμαι από τους ανθρώπους που δεν τη βιώνουν έτσι. Όλοι οι άνθρωποι της σειράς δεν επιτρέπουμε να συμβεί αυτό, το κλίμα είναι δημιουργικά ευχάριστο. Σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει μια τελειομανία, αλλά και πάλι δεν αισθάνομαι ότι η επιτυχία γίνεται βαρίδι''.

Σπύρος Τσεκούρας: ''Θα συμφωνήσω με την Άννα, δεν είναι αγχωτικό, είναι υπέροχο και εμείς τυχεροί που το ζούμε''.

Συζητήσεις για την επόμενη σεζόν έχουν γίνει;  
Άννα Κουτσαφτίκη: ''Όπως όλα δείχνουν, θα πάρουμε το «πράσινο φως». Η τηλεθέαση είναι τέτοια που προς τα εκεί βαδίζουμε''.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πράσινο φως για πάντα γουστάρουμε!
Ατάκες,ευτράπελα και σενάρια βγαλμένα από την ζωή υπάρχουν άφθονα αρκεί να έχεις καθαρό μυαλό και να τα γράψεις.
Για τους ηθοποιούς πως πρέπει να γίνονται οι αλλαγές για να μην σταματήσει η μουρμούρα αν έχουν κουραστεί κλπ κλπ τα είχαμε ξαναγράψει...

loading...