Φερεντίνος: ''Νιώθω ότι έχουμε γίνει παρέα με το κοινό στην απογευματινή ζώνη''

0

Ο Χρήστος Φερεντίνος, που παρουσιάζει για ακόμη μια σεζόν το DEAL ,μιλά τόσο για την ανανέωση του κόνσεπτ όσο και για την επαφή με τον κόσμο.


Πώς κυλά η τρίτη σεζόν του «Deal»;  
«Αυτή η σεζόν είναι από τις πιο ωραίες, αν και το λέω κάθε χρόνο αυτό, θεωρώ ότι φέτος είναι μία μεγάλη αλήθεια. Ανανεώσαμε το παιχνίδι, προσθέσαμε κομμάτια, αλλάξαμε το πλατό, προσεγγίσαμε παίκτες από την περιφέρεια όλης της Ελλάδας. Ήρθε κόσμος από Ήπειρο, Μακεδονία, από τα νησιά μας, ήρθαν περισσότεροι παίκτες από την επαρχία και αυτό έδωσε άλλο ενθουσιασμό στο παιχνίδι. Ξέρετε, αυτοί οι άνθρωποι, λόγω της απόστασης από την πόλη, δίνουν μεγαλύτερο ενθουσιασμό και παλμό. Να πούμε ότι δώσαμε και τις 60.000 ευρώ, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργούνται ωραίες ομάδες και παρέες στο παιχνίδι».

Νιώθετε ότι κι εσείς έχετε γίνει παρέα με το κοινό στην απογευματινή ζώνη;  
«Έτσι το νιώθω, ναι! Αισθάνομαι ότι έχουμε γίνει μια μεγάλη παρέα, διαβάζουμε τα σχόλια μέσα από τα social media, και ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά». 

Είναι ένας από τους στόχους που έχετε κερδίσει; 
«Είναι ένας στόχος, κάθε φορά που κάνεις μια εκπομπή, θες να βλέπεις την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου, θες να καταλαβαίνεις ότι η εκπομπή σου έχει μία σταθερή πορεία. Αυτό που με ενδιαφέρει, ειδικά σε αυτή τη ζώνη, πριν από το Δελτίο ειδήσεων, είναι να υπάρχει μία σταθερότητα, που συνεπάγεται μία ωραία σχέση με τους τηλεθεατές. Αυτό το έχουμε πετύχει με το ''Deal'', φέτος, και μας ικανοποιεί όλους πολύ».

Αυτά είπε στο ένθετο ,TV Koukous

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !