Σε...κλοιό τσακωμών η ΕΡΤ - Κι άλλο περιστατικό μεταξύ δύο δημοσιογράφων

2

που δεν έγινε γνωστό


Το χθεσινό περιστατικό στην ΕΡΤ μεταξύ των δυο δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος δεν είναι μεμονωμένο! Είχε προηγηθεί  επίσης άγριος καβγάς το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μεταξύ δυο στελεχών της ενημέρωσης γένους θηλυκού, ευτυχώς χωρίς να γρονθοκοπήσει η μια την άλλη! Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν εξίσου βίαιη λεκτικά η αντιπαράθεση των δυο στελεχών, με συνέπεια η δημοσιογράφος που δέχθηκε την επίθεση να ανεβάσει πίεση και να δεχθεί τη βοήθεια των συναδέλφων της πριν αποχωρήσει για το σπίτι της.

Ο καβγάς των δυο γυναικών ξεκίνησε όταν η νεαρότερη δημοσιογράφος και ταυτόχρονα ανώτερο στέλεχος της ενημέρωσης, επιτέθηκε φραστικά σε αρχισυντάκτρια απειλώντας την ότι “Θα την τελειώσει”… Ακολούθησαν κάμποσα κοσμητικά επίθετα και η αρχισυντάκτρια προσβεβλημένη αποχώρησε από την εργασία της και ακόμη και σήμερα λέγεται ότι δεν έχει επιστρέψει! Πρόσωπα που ήταν μάρτυρες στο περιστατικό περιγράφουν σε κατάσταση υστερίας τη νεαρότερη δημοσιογράφο με τις αυξημένες αρμοδιότητες και εξουσίες η οποία όμως αγνοεί το αντικείμενο που της έχει ανατεθεί, άλλωστε ρουσφετολογικά βρέθηκε στη θέση που κατέχει… Και σε αυτό αποδίδουν οι περισσότεροι τις συχνές υστερίες της, ως προκάλυμμα δηλαδή της ανεπάρκειάς της!

Πηγή:  Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άντε να πλακωθείτε όλοι και να φύγετε μπας και μπούνε ποιο σοβαροί άνθρωποι και να φτιάξουν μία ΕΡΤ Ουδέτερη και μακρυά από κόμματα και κυβερνήσεις.
    Με το που ξαναβγεί η ΝΔ μαύρο θα πέσει πάλι....
    Δήθεν για τον κόσμο που δούλευε μέσα την είχε κλείσει,την έκλεισε για να την ελέγχει αυτή και να κάνει τα δικά της με την ενημέρωση.
    Η Τηλεόραση δεν έχει μόνο πολιτική ενημέρωση έχει ιατρική ενημέρωση έχει και αθλητική ενημέρωση έχει αγροτική ενημέρωση,ενημέρωση από περιφέρειες έχει τα πάντα όλα (δόξα το θεό υπάρχουν πολλές ενημερώσεις).
    Αυτοί κολλημένοι είναι λες και δεν υπάρχουν άλλες τηλεοράσεις....
    Η ΡΑΙ με 10+ κανάλια πετάει και όλα είναι με κατηγορίες.
    Μέχρι και καθηγητές που μας μαθαίνουν χημεία έχει κι εδώ τίποτα δεν έχει απολύτως τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !