Σκέψεις για τη νέα σεζόν...


Δεν φαίνεται να συνεχίζει την επόμενη σεζόν η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ». Καθώς σε αντίθεση με το «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση» που πηγαίνει εξαιρετικά καλά σε τηλεθέαση το καθημερινό ενημερωτικό πρωινό δεν ανταπεξέρχεται.

 Εκεί όμως ξεκινά ένα δύσκολο σταυρόλεξο για τα στελέχη του Alpha (αυτά που θα παραμείνουν και αυτά που θα έρθουν) καθώς δεν έχουν αποφασίσει καν τι τυπολογία προγράμματος θα τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη ζώνη.

Έπεσε η ιδέα για ένα light infotainment πρωινό στο τραπέζι που θα γέρνει πιο πολύ προς της ψυχαγωγία ωστόσο μάλλον τελικά η ζώνη θα μείνει κυρίως ενημερωτική.

Σε καμία περίπτωση στον Alpha δεν θέλουν να στηθεί ένα πρωινό αμιγώς ψυχαγωγικό γιατί απλά δεν θέλουν να χτυπήσουν τους «Κου – Κου» στο Star και την πρωτιά που έχουν στο δυναμικό κοινό.

Άλλωστε αυτή η φιλοσοφία θα εφαρμοστεί από του χρόνου στα δύο κανάλια κοινής ιδιοκτησίας. Εκεί που είναι εφικτό να μην «χτυπάει» το ένα κανάλι επιτυχημένες εκπομπές και ζώνες του άλλου.

nassosblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που είναι η πρωτιά των κουκουλοφόρων στο δυναμικό; Κάποιες μέρες βγαίνουν πρώτοι, αλλά συνολικά η Σκόρδα βγαίνει περισσότερες μερες. Μην λέμε ο,τι θέλουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
*κου κου. Άτιμο autocorrect. Αλλά θα σε πλάκα να ταν των κουκουλοφόρων