Εξελίξεις! Μπαλατσινού και Καλλίδης έρχονται το Σαββατοκύριακο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4
Και πάνω που νομίζαμε ότι τελείωσαν οι πρεμιέρες και οι ανατροπές, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει δύο νέες εκπομπές για το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Real Life" και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, το κανάλι έδωσε ήδη το πράσινο φως για μία νέα ταξιδιωτική εκπομπή με γυρίσματα στο εξωτερικό και γαστρονομικό ενδιαφέρον που θα παρουσιάζει ο Βασίλης Καλλίδης. 

Ο σεφ του "Πρωινού" αποκτά διπλό ρόλο, καθώς προσεχώς θα εμφανίζεται και τα Σαββατοκύριακα με δική του εκπομπή. Σε τελική φάση υλοποίησης είναι και η εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού , που θα ενταχθεί και αυτή στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Πρόκειται για μαγκαζίνο ωριαίας διάρκειας με συνεντεύξεις καλλιτεχνών, θέματα μαγειρικής, συμβουλές για θέματα διατροφής, άσκησης, ευεξίας και κατασκευές do it yourself.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λέτε να βάλουν την Τζένη απέναντι από τον πρώην σύζυγό της; Ευχάριστο το γεγονός ότι ο σταθμός εμπλουτίζει το πρόγραμμα του Σ/Κ με νέες εκπομπές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομιζω να παει μεσημερι. Αφου το διωρο επεισοδιο Κων/νου και Ελενης τα σκ τα παει καλα, εχει "φτιαξει" κατα καποιο τροπο τα μεσημερια του σαββατοκυριακου στον αντ1 οσον αφορα τα νουμερα τηλεθεασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για εμένα η Μπαλατσινου είναι από τα πλέον αντιτηλεοπτικά πρόσωπα. Το μόνο θετικό που έχει είναι η καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού λέει ότι η διάρκεια θα είναι μια ώρα,χωράει στο μεσημέρι. Το Κωνσταντίνου και Ελένης παίζει 2-4,αυτό μπορεί να το βάλουν 4-5.
    Μια παρόμοια εκπομπή με θέματα ευεξίας κλπ δε θα κάνει και η Ζέτα Δούκα; Αυτές οι εκπομπές πάντα μέτρια πηγαίνουν. Αλλά αν υπάρχουν καλοί χορηγοί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !