Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Για το «Καφέ της Χαράς» δεν είχα κάποια επίσημη πρόταση»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα για τον ρόλο του στο σίριαλ Πέτα τη Φριτέζα αλλά και για τον ρόλο του Φατσέα, όπως και για την προοπτική να συμμετάσχει στο remake του Καφέ της Χαράς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, δηλώνει ευτυχής για τον ρόλο που έχει στο επιτυχημένο σίριαλ όπου συμμετέχει τονίζοντας: «Δεν είχα ξαναπαίξει χαρακτήρα τον οποίο χειρίζεται η γυναίκα του και ομολογώ πως μου αρέσει».

Όσο για τα όσα ακούγονται γύρω από το remake του Καφέ της Χαράς, ο ηθοποιός τόνισε: «Για το «Καφέ της Χαράς» δεν είχα κάποια επίσημη πρόταση και δεν έχω συζητήσει κάτι με το κανάλι».

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο του Φατσέα, ο ίδιος αποκάλυψε: «Στην αρχή με απώθησε ο χαρακτήρας του Φατσέα. Αλλά δεν έχω και πολύ καλό κριτήριο όταν διαβάζω ένα σενάριο. Ευτυχώς άκουσα τη γυναίκα μου».

Επίσης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για την καριέρα του στην Ιταλία λέγοντας: «Δεν είχα κανένα λόγο να πω όχι σε μία τέτοια συνεργασία με την Ιταλία και ήταν μία πρόκληση για μένα να ζήσω ένα διάστημα στο εξωτερικό». Όμως, όπως λέει: «Έμαθα Ιταλικά εκ των υστέρων αλλά όχι πάρα πολύ καλά».

Τέλος μίλησε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Μπέσσυ Μάλφα και τα τρία τους παιδιά: «Δεν είμαι από αυτούς που θα συμβουλεύσουν τα παιδιά τους, πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !