Ανατροπή: Έρχεται η ''Κόκκινη σουίτα'' του Ρήγα στον Σκάι

4

τέλος ο τίτλος, ''Κόκκινο δωμάτιο''


Πλήθος δημοσιευμάτων εδώ και λίγο καιρό θέλουν τη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα να βγαίνει την
επόμενη σεζόν από τον ΣΚΑΪ. Τελικά όμως το «Κόκκινο δωμάτιο» δεν θα ανοίξει ξανά την πόρτα του! Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει ο δημιουργός ετοιμάζει καινούργιο κύκλο επεισοδίων για το κανάλι του Φαλήρου.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική καθώς δεν πρόκειται για σίκουελ της πετυχημένης σειράς, αλλά για κάτι καινούργιο με διαφορετικούς μάλιστα ήρωες. Επιθυμία του Αλέξανδρου Ρήγα και των στελεχών του ΣΚΑΪ είναι να δημιουργήσουν ένα καινούργιο, διαφορετικό… δωμάτιο ,που θα «πρωταγωνιστεί» ως χώρος, και έτσι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου… χτίζουν την «Κόκκινη σουίτα». Βέβαια ,κάποιοι στο κανάλι του Φαλήρου θέλουν να είναι μόνο «Σουίτα» χωρίς χρώματα που… παραπέμπουν σε ό,τι παραπέμπουν αλλά κάποιοι άλλοι το θεωρούν και ως… γουρλίδικο αφού το «Κόκκινο δωμάτιο» τις τρεις σεζόν που έβγαινε από το MEGA… κοκκίνιζε τα μηχανάκια τηλεθέασης.

Ξεχάστε λοιπόν το «Κόκκινο δωμάτιο» αφού πρόκειται για καινούργια σειρά με νέους πρωταγωνιστές και βέβαια πολλούς guests αφού και η «Κόκκινη σουίτα» θα είναι με αυτοτελείς ιστορίες. Αξίζει μάλιστα να αναφέρω ότι έως τώρα η μόνη που έχει κλείσει να είναι στο βασικό καστ της είναι η Βασιλική Ανδρίτσου που όμως δεν θα ενσαρκώσει την «αρχικαμαριέρα Μάρω» αλλά μία εντελώς καινούργια ηρωίδα. Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει ήδη παραδώσει κάποια προσχέδια επεισοδίων στον ΣΚΑΪ που εκτιμούν ότι και το καινούργιο δωμάτιο… ε, συγγνώμη, η καινούργια σειρά θα αγαπηθεί από τους τηλεθεατές σημειώνοντας την ίδια επιτυχία.

Melasblog - Newsit

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μεγάλη διαφορά . Από κόκκινο δωμάτιο κόκκινη σουίτα . Και με Βασιλική Ανδρίτσου. Καλύτερα να έκανε το σίκουελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Τι σόι καινούργια και φρέσκια σειρά θα είναι η Κόκκινη Σουίτα ένας θεός ξέρει.
    Τα τελευταία χρόνια μόνο καινούργιες δεν είναι οι σειρές...θυμίζουν παλαιότερες η έχουν κάνει τρεις σειρές σε μία και φρέσκες δεν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον δεν έχει καλές σχέσεις με τον Αποστόλου και δεν μπορεί να πάρει τα δικαιώματα του τίτλου. Καλύτερα να κάνει κάτι ολοκαίνουργιο γιατί αυτή η σειρά έτσι κι αλλιώς δεν έκανε και τα τρελά ποσοστά τηλεθέασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανως ειναι το θεμα με τον Αποστολου γι'αυτο.Δεν εξηγειται να εχεις μια επιτυχια και να θελεις να την αλλαξεις ριζικα,ενω εχει προδιαγραφες για να μην ως εχει και να γινουν αλλαγες βασικες που θα την ωφελησουν.Τσακωθηκε με τον Αποστολου και το προσπαθει αλλιως αλλά δεν το βλεπω να τα καταφερνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !