Η Άννα-Μαρία Βέλλη στο πλατό του Γρηγόρη αποκαλύπτει τα πάντα για τον τσακωμό με τον Κωστόπουλο!

0

καλεσμένες επίσης Ιωάννα Λίλη- Μαρία Μπεκατώρου


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

H YouTuber, κωμικός και παρουσιάστρια ,Άννα-Μαρία Βέλλη, έρχεται στο «The 2night Show», αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο συγκρούστηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο και εξηγεί γιατί απουσίαζε από την πρεμιέρα της εκπομπής. Επί πλέον , περιγράφει και πώς είναι η σχέση της με τη Μαντώ Γαστεράτου.

Η Μαρία Μπεκατώρου με ευχάριστη διάθεση, μπρίο και νάζι, μιλάει για όλα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αναφέρεται στη μεγάλη επιτυχία του «Your Face Sounds Familiar» και αποκαλύπτει πως ο πολυαγαπημένος της σύζυγος, Αντώνης, τη συνοδεύει σε κάθε γύρισμα, την εμψυχώνει, και της δίνει δύναμη. Έχοντας βρει πλέον τα πατήματα και τις προτεραιότητές της στη ζωή, δηλώνει ευτυχισμένη και εξηγεί πως με τον σύζυγό της δεν έχει τσακωθεί ποτέ εδώ και 20 χρόνια που είναι μαζί. Στη συνέχεια, αποδέχεται την πρόκληση και παίζει με τον Γρηγόρη, όχι ένα, αλλά δύο παιχνίδια. Ποιος θα είναι ο νικητής αυτής της αναμέτρησης και ποιος ο ηττημένος, που θα υποστεί και τις συνέπειες; Τέλος, θα περάσει από τα γνωστά πειραχτήρια, τις «Μύγες», οι οποίοι της έχουν ετοιμάσει μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Η συνέχεια επί της οθόνης…


Η Ιωάννα Λίλη μιλάει για την πρεμιέρα της εκπομπής ,«Revenge Body», και τον ρόλο που καλείται να φέρει εις πέρας. Διευκρινίζει πως ο σύζυγός της, Θοδωρής Ζαγοράκης, τη στηρίζει σε κάθε της βήμα και δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο για την καριέρα της ως μοντέλο. Περιγράφει, επίσης, στιγμές και περιστατικά από την ημέρα του γάμου της και αποκαλύπτει τη συγκίνηση που αισθάνθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης το βράδυ που κρέμασε για πάντα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.



Απόψε στις 23.45

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !