Κι όμως! Η συμβολή της Σάσας Σταμάτη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Γράφτηκαν πολλά για τις κοπέλες που θα πλαισίωναν τον Πέτρο Κωστόπουλο στο νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στο ΟΡΕΝ. Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες επιλογές του καναλιού αλλά και του Κωστόπουλου ήταν η Σάσα Σταμάτη και η Νικολέττα Ράλλη. Η οικονομικη πρόταση ήταν μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα για τις δύο παρουσιάστριες, αλλά τελικά γάμος δεν ήρθε.

Αυτά τα ξέραμε χοντρικά και γι αυτό ήρθε από τον... πάγκο η Μαντώ Γαστεράτου και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία δεν εμφανίστηκε στην πρώτη εκπομπή, αφού είχε ήδη κλείσει μια συνεργασία εξωκαναλική και δεν μπορούσε να απουσιάσει. Κουλό μέν να μην είναι πρώτη προτεραιότητα της η πρεμιέρα της εκπομπής που θα συμμετέχει, μαγκιά της δε αφού κράτησε και τα δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

Πάμε τώρα στα φρέσκα νέα. Ο τίτλος της εκπομπής "Όλα Λάθος" ήταν έμπνευση, όπως μαθαίνω, της Σάσας Σταμάτη στο ραντεβού που έκανε με τους ιθύνοντες του ΟΡΕΝ, όταν της πρότειναν συμπαρουσίαση με τον Κωστόπουλο. Το γεγονός ότι έφτασε η Σταμάτη να προτείνει και τίτλο εκπομπής δείχνει το άριστο κλίμα που υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει μεταξύ της δημοσιογράφου και των επικεφαλής του καναλιού. Το "Όλα Λάθος", προέκυψε από το "Oοh Lalla" και το "λάθος" να κοπεί από το Σκάι, συν το γεγονός ότι η διάθεση της νέας μεσημεριανής εκπομπής είναι διάθεση τρολαρίσματτος στα θέματα της lifestyle επικαιρότητας.

Και νονά λοιπόν η Σάσα που είπε "όχι" για τους δικούς της λόγους, αλλά άφησε την πόρτα ανοιχτή για μελλοντική συνεργασία.

gossip-tv.gr-Στέφανος Κωνσταντινίδης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !