Αυτή είναι η σειρά που μπαίνει στη θέση του Πανόραμα...

10

Όπως έχει γίνει γνωστό , ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να σταματήσει την προβολή της απογευματινής
εκπομπής, Survivor Πανόραμα, και τη θέση της παίρνει νέα τουρκική σειρά; Από Δευτέρα 12 του μήνα,λοιπόν, το κανάλι του Νέου Φαλήρου επιστρέφει δυναμικά με τουρκικές σειρές. Πιο συγκεκριμένα, εξασφάλισε ,όπως γράφει το tinasmess, τα δικαιώματα της σειράς, Sen Anlat Karadeniz, η οποία προβάλλεται στη γείτονα χώρα με επιτυχία, και στην Ελλάδα φέρνει η VICTORY.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ έχοντας την ομάδα του MEGA θα ακολουθήσει τις ίδιες πρακτικές με το Μεγάλο Κανάλι, δίνοντας παράλληλα τα δικαιώματα της σειράς και σε κάποιο τηλεοπτικό περιοδικό.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ ωραία σειρά, καλογυρισμένη. Έχει και γυρίσματα στιν Πόντο και ποντιακή μουσική. Ασχολείται με την κακοποίηση της γυναίκας μέσα στην οικογένεια, κυρίως από τον σύζυγο αλλά κατακρίνει και το πατριαρχικό μοντέλο οικογένειας. Περνάει πολλά μηνύματα. Έχει φυσικά και το γνωστό τούρκικο μελόδραμα. Πιστεύω πως θα πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που τα ξερεις ολα αυτα φιλε ανωνυμε και γιατι σε κοπτει και τα γραφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσο καλη σειρα και να ειναι (αν ειναι) εχει ταβανι τηλεθεασης 10%. Και πολυ λεω. Με 10% πρεπει να ειναι πολυ ευχαριστημενοι στον σκαι. Θα το κοψουν και αυτο και στο τελος θα βαζουν 4ωρα επεισοδια του power of love για να καλυψουν το κενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι στα χαζό τουρκικά αλλά έτσι και αλλιώς απατο θα πάει θα είναι απέναντι από τον τυφώνα Γυναίκα χωρίς Όνομα την άλλη Παρασκευή το αργότερο θα την κόψουν γιατί ούτε 10% δεν θα κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πάει άπατο, καμία τύχη δεν θα έχει απέναντι σε Still Standing, Deal και τροχό της τύχης. Το ότι θα κοντράρει ελληνικές σειρές σας τη γυναίκα χωρίς όνομα απλά αστείο. Kαι με το άλλο τούρκικο την Ελιφ απέναντι θα καταντήσουν και τα 2 να κάνουν 5% και στο τέλος θα κοπούν και τα 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλεος πάλι με τα τουρκικα σηριαλ. Απο αλλες χωρες δεν κοιτουν καθολου αυτοι οι υπευθυνοι προγραμματος των καναλιων ; Να ναι καλά το Μακεδονία TV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω δει το πρώτο και το δεύτερο επεισόδιο και ξέρω οτι είναι πολύ δυνατό. Γνωρίζω λίγα τούρκικα. Δεν καταλαβαίνω την επίθεσή σας. Δεν μπορώ να γράψω τη γνώμη μου; Εσάς τι σας κόπτει και σχολιάζετε για άλλα σήριαλ και εκπομπές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανονικά θα έπρεπε να τα απαγορευτούν από το ΕΣΡ. Έχει γίνει σε πολλές χώρες και καλώς έκαναν. Μέχρι και στο Ντουμπάι και στο Αζερμπαϊτζάν τα απαγόρεψαν στις τηλεοράσεις τους. Άντε το ΕΣΡ που έχει αρχίσει να κάνει τη δουλειά του τώρα τελευταία, να τη κάνει επιτέλους και για τα τούρκικα σήριαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί τα απαγόρευσαν στο Ντουμπάϊ και το Αζερμπαιτζάν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @8:53 μ.μ.

    Την οργή αλλά και αδυναμία αντίδρασης προκάλεσε στην Άγκυρα η αιφνίδια απόφαση του Ντουμπάι, στον Περσικό κόλπο, να απαγορέψει από τα τοπικά κανάλια την μετάδοση τουρκικών σήριαλ τα οποία μεταδίδουν με πονηρό τρόπο την τουρκική προπαγάνδα.

    Εμείς εδώ στο… Ελαδιστάν, τα ελληνόφωνα κανάλια συνεχίζουν με φανατισμό την μετάδοση τουρκικών σήριαλ για… ανταμοιβή της τουρκικής προκλητικότητας.

    www.nikosxeiladakis.gr

    Περισσότερες λεπτομέρειες στο CNN Greece
    https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/120278/giati-megalos-tileoptikos-stathmos-tis-saoydikis-aravias-ekopse-ta-toyrkika-sirial


    Τουρκικά σίριαλ και Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο του Αζερμπαϊτζάν
    Έχουν κοπεί από το 2012
    http://tourkikanea.gr/2012/04/azer-5/


    Παρεμπιπτόντως, έχουν απαγορευτεί και στα Σκόπια και στη Σερβία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !