Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει ξανά για τα νούμερα ξεχνώντας το δυναμικό κοινό...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Για άλλη μία φορά η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρεται στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή της. Αυτή τη φορά το έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε τι έγραψε:

«Το πιο αληθινό μέγεθος είναι η διάρκεια. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αγάπη διαρκείας που μου δίνετε 14 χρόνια τώρα σε.. Πακέτο.(Εχθές η ταπεινή μας εκπομπή, καθ’ όλο το δίωρο μετάδοσής της, ήρθε πρώτη στην προτίμησή σας,στο σύνολο του κοινού! Χαρά, ευθύνη αλλά και συμπέρασμα) : καμιά φορά δεν έχει σημασία πόσο ξοδεύεις από το μπάτζετ σου, αλλά πόσο ξοδεύεις από την ψυχή σου! Κι όταν το κάνεις με αλήθεια, γίνεται αντιληπτό. Από το σύνολο μάλιστα του κοινού. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για άλλη μία φορά.Διότι αντιλαμβάνεστε…» έγραψε η Βίκυ…

Υ.Γ Πράγματι, είναι σημαντικό να σε στηρίζει το σύνολο του κοινού, ωστόσο ο ALPHA και κάθε τηλεοπτικός ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για το νεανικό κοινό, στο οποίο το Σάββατο σημείωσε 13,3%. Προφανώς αντιλαμβάνεται πως ο ALPHA δεν επιθυμεί συνέχιση της συνεργασίας τους και προωθεί επικοινωνιακά πρωτιές...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μα αυτά τα νεανικά δεν κάνει μόνιμα το Πακέτο; Γιατί δεν το κόψανε τόσα χρόνια; Για να μιλάει για το σύνολο, σημαίνει ότι ο Αλφα κοιτάει και αυτό. Κι επίσης αν φέτος έπεσαν τα νεανικά, την ευθύνη φέρει ο Αλφα με τις τόσες αλλαγές προγράμματος. Ας το άφηνε στη μέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικέ η διαφορά είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Alpha είχε "μεγαλώσει" λόγω των σειρών του που έκαναν απρόσμενη επιτυχία. Κάποτε ήταν ικανοποιημένος με τέτοια νούμερα τις Πέμπτες και με το γεγονός του να είναι τριτοτέτατρος, δεν είχαν και κάτι άλλο πέρα από τον Λαζόπουλο στη prime time. Γλυκάθηκε με τις σειρές που έσκιζαν και δεν ήταν ικανοποιημένος με το να πηγαίναν χαμένες οι Πέμπτες με τέτοια νούμερα. Πλέον δεν είναι ικανοποιημένος να αρκιβοπληρώνει τη Χατζηβασιλείου για να έχει νούμερα που θα έκανε και με μια ελληνική ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !