Δείτε ποια κωμωδία θέλουν τα κανάλια - Αυτό είναι το σενάριο...


Οι περισσότερες σειρές κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και γι' αυτό αναμένεται να συνεχίσουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Παρ' όλα αυτά, οι ιθύνοντες των καναλιών και οι
παραγωγοί αναζητούν συνεχώς ιδέες ,είτε αμιγώς ελληνικές είτε από τη διεθνή αγορά, προκειμένου να ενισχύσουν τα καινούργια προγράμματά τους. Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο Mytv, θέλουν μια ισπανική σειρά να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποιων στελεχών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την προσαρμογή της στα ελληνικά δεδομένα.

Ο λόγος για την κωμωδία, LAS ESTRELLAS ( μτφρ. Τα αστέρια), που έχει στο επίκεντρο πέντε αδελφές από διαφορετικές μητέρες οι οποίες συγκεντρώνονται με αφορμή τον θάνατο του πατέρα τους.  Κατά την ανάγνωση της διαθήκης διαπιστώνουν ότι ο πατέρας τους ,τους επιβάλλει μια αναπόφευκτη προϋπόθεση: να συνυπάρξουν όλες μαζί και να μπορέσουν να διαχειριστούν με επιτυχία το ξενοδοχείο του, τουλάχιστον για έναν χρόνο.


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…

Ελληνικές ιδέες καλύτερα να μην υπάρχουν γιατί κάνουν μπαμ ότι είναι κλεμμένες από παλαιότερες σειρές...
Ε δεν είναι και λίγο να σε θυμίζουν τρεις τέσσερις παλαιότερες σειρές.
Σκοπός είναι να μην θυμίζουν τίποτα και να είναι πρωτότυπες.

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11:59 έχεις κάποια συγκεκριμένη αμιγώς ελληνική σειρά στο μυαλό σου που το λες αυτό;
Οι καθαρά πρωτότυπες ελληνικές σειρές την τελευταία τουλάχιστον 10ετία είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Σχεδόν όλες είναι διασκευές ξένων formats. Οπότε πραγματικά θα ήθελα να ξέρω σε ποιες ελληνικές σειρές αναφέρεσαι!