Λάκης Λαζόπουλος: Στο νέο τρέιλερ εμφανίζεται και ο Αλέξης Κούγιας...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7
Έρχεται μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Open tv!
Ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας αποκάλυψε την ημέρα της πρεμιέρας του Αλ Τσαντίρι.
Το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης 12 Μαρτίου στις 9 το βράδυ ο Λάκης δίνει το πρώτο του ανανεωμένο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό. Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο ίδιος είχε μιλήσει για την επιστροφή του.
«Όταν συναντάει κανείς έναν άνθρωπο μετά από μία ηλικία και μετά από κάποια πράγματα, λείπουν δύο χρόνια, δεν ξέρω δεν μετράω κιόλας. Ο καθένας μετά από κάποιο χρόνο είναι σε μία άλλη φάση. Φαντάζομαι ότι αυτή η φάση χωρίς να τη ξέρω καταγράφεται, αυτό θα καταγραφεί. Νομίζω η διάθεσή μου στο τώρα, κι αυτό καταγραφόταν πάντα. Δεν έχω στο κεφάλι υπολογίσει κάτι να κάνω ή να μην κάνω. Έχω στο κεφάλι μου ότι πρέπει να λέω αυτό που σκέφτομαι, αυτό είναι όλο το θέμα. Αν πάω προσεχτικά ή αν πάω κάπως, ή αν πρέπει να απολογηθείς….Γενικά είμαι της άποψης ότι δεν θέλει πολλά να λες. Πες ότι είναι να πεις, είναι απέναντι ο κόσμος τον κοιτάς στα μάτια και σε κρίνει, κρίνεσαι, θυμώνει, σε αγαπάει, γίνονται όλα αυτά. Αλλά όλα αυτά είναι συναισθήματα μιας σχέσης που πρέπει να έχει ένα δημιουργός με τους ανθρώπους που τον βλέπουν, δεν μπορεί να μην υπάρχει αυτή η σχέση. Δεν έχω λοιπόν στο κεφάλι μου κάτι συγκεκριμένο, ξέρω ότι θα έχω καινούργια πράγματα μέσα και καινούργιοι άνθρωποι».
Δείτε το νέο του τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί


Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έχει σταματήσει να είναι αστείο, περίπου απ το 2007, έλεος όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ο Λακης σας πειραξε οι Αρβυλα τοσα χρονια τα ιδια χαζοβιντεο...;Περιμενουμε πρεμιερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συριζοτρόλ, καταλάβαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ αυτή η εμμονή Αχ!
    Λογικά θα του τα ψάλει στην πρώτη εκπομπή για το περιστατικό στον Ρέμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον 8.29. Και οι ''Αρβύλα'' το ίδιο πράγμα κάνουν από το 2008.

    Αυτό που βαραίνει τον Λαζόπουλο είναι η ταύτιση του με μία κομματική γραμμή ενώ και το ότι θα βγαίνει σε ένα κανάλι που δεν έχει δικό του κοινό και έχει μέσο όρο μονοψήφιο νούμερο τηλεθέασης δεν τον βοηθάει.

    Με λίγα λόγια θα βουτήξει στα βαθιά. Αν καταφέρει να πιάσει διψήφιο σε μια ΤΟΣΟ ανταγωνιστική prime time θα είναι άθλος. Το 2016 στον Alpha πάντως είχε κλείσει τον τελευταίο κύκλο του ''Τσαντιριού'' με ικανοποιητικότατα 30αρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι στο τρέιλερ ο Κούγιας; Εγώ πιστεύω ότι ο Κούγιας έκανε επίτηδες το σκηνικό. Έμαθε ότι ξαναβγαίνει ο Λαζόπουλος κι έτρεξε να το στήσει και να συμπεριληφθεί στη νέα εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως χίλιες φορές να είχαν πάρει Λαζόπουλο από την αρχή του νέου προγράμματος και να είχαν ακυρώσει 1-2 χαζοσειρές τους... Και καλύτερα νούμερα θα έκαναν, και λεφτά θα γλίτωναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !