Μιχάλης Τσαουσόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: Επειδή τον αγαπώ ποτέ δεν του είπα τίποτα αυτά τα δύο χρόνια για να μην τον στεναχωρήσω»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μια δήλωση για τον Γιώργο Λιάγκα έκανε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Ο ίδιος ξέρει πολλά για το ραδιόφωνο και έκανε μια δήλωση για τον Γιώργο Λιάγκα και την αποχώρηση του από την πρωινή εκπομπή του Λάμψη 923.

«Στο ελληνικό ρεπερτόριο και μόνο υπάρχει η σκέψη ότι και να μην ναι κάποιος ραδιοφωνατζής, αφού είναι σταρ της τηλεόρασης μας κάνει γιατί μπορεί να αρέσει στους ακροατές. Εγώ είχα πάντα τις αμφιβολίες μου, ωστόσο το δοκίμαζα συχνά πυκνά, αλλά 9 στις 10 φορές δεν βγήκε. Τον Γιώργο τον γνώρισα σε προσωπικό επίπεδο. Είδα ένα πολύ καλό παιδί, έξυπνο, πνευματώδες, αρχές που ασπάζομαι και έχουν να κάνουν την κοινωνία και την οικογένεια. Όταν ήρθε στον ΛΑΜΨΗ ήθελε -και το εκτίμησα πολύ- να του πω τι πρέπει να κάνει και πώς. Ρωτούσε. Όταν όμως ο Γιώργος, που νιώθει ότι το σπίτι και η περιουσία του είναι η τηλεόραση, είδε ότι κάποιοι με δημοσιεύματα, είτε για τα προσωπικά του είτε για όσα έλεγε στην τηλεόραση, άρχισαν να τον μαυρίζουν, τότε ξεκίνησε να λύνεται απαντώντας από το μικρόφωνο για όσα έγραψαν ή είπαν εναντίον του. Ο ακροατής δεν το θέλει αυτό. Εγώ επειδή τον αγαπώ ποτέ δεν του είπα τίποτα αυτά τα δύο χρόνια για να μην τον στεναχωρήσω. Ο Γιώργος παρασύρθηκε, αλλά στο τέλος σταμάτησε μόνος του γιατί δεν άντεχε άλλο το πρωινό» εξήγησε στο Gala

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !