Έδειξαν το σωστό πρωτοσέλιδο αλλά έγινε μοντάρισμα έπειτα από παρέμβαση; Τι συμβαίνει τελικά...

3

ήδη το ΕΣΡ κινήθηκε


Aθλιότητες που παραβιάζουν κάθε έννοια δεοντολογίας και σεβασμού στην ενημέρωση των πολιτών είναι όσα διέπραξαν οι υπεύθυνοι τηλεοπτικής εκπομπής του Σκάι εις βάρος της «δημοκρατίας». Όλα άρχισαν στην εκπομπή, «Σήμερα», την οποία παρουσιάζουν ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων.

Αρχικά, λοιπόν, παρουσίασαν το σωστό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» (6.40 π.μ.), με τίτλο «Κυριάκο διώξε τους φαύλους» (27/2/19).

Η ασέλγεια  
Ως θέμα είχε την καταδίκη του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. και συμβούλου του κ. Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη, για την υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικο άνω των 15, με χρηματική ανταμοιβή, κατ' εξακολούθηση και κατά συρροήν! Στη συνέχεια όμως -και αυτό είναι το ανήθικο-, προφανώς κάποιοι έσπασαν τα τηλέφωνα δίνοντας εντολή εξαφάνισης του αποκαλυπτικού πρωτοσέλιδου της «δημοκρατίας». Προκλητικά οι συντελεστές της εκπομπής αλλά και οι υπεύθυνοι του καναλιού όχι μόνο εξαφάνισαν το πρωτοσέλιδο με τίτλο «Κυριάκο διώξε τους φαύλους», αλλά έφτασαν στο σημείο να μοντάρουν την παρουσίαση των πρωτοσέλιδων εμφανίζοντας στη θέση της «δημοκρατίας» πρωτοσέλιδο του...2016! Μάλιστα, το συγκεκριμένο άσχετο φύλλο, τριών χρόνων πίσω, ήταν σαββατιάτικο!

Το θράσος των συντελεστών της εκπομπής ήταν τέτοιο που όχι μόνο δεν διόρθωσαν την προβοκάτσια τους αλλά έκαναν σαν να μη συμβαίνει τίποτε.

Να παρέμβουν
Τα ερωτήματα από αυτή την αθλιότητα είναι πολλά και θα πρέπει να παρέμβουν άμεσα τόσο η ΕΣΗΕΑ όσο και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, να κάνουν έρευνα και να βρουν τους δράστες αυτής της πρωτοφανούς ενέργειας που παραβιάζει κάθε έννοια δικαίου και δεοντολογίας. 

Περιμένουμε, λοιπόν, απαντήσεις:
• Ποιος έδωσε εντολή να αλλάξει το πρωτοσέλιδο;
• Ποιος ενοχλήθηκε από το πρωτοσέλιδο;
• Ποιος μόνταρε την παρουσίαση εμφανίζοντας πρωτοσέλιδο του 2016;
• Ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση του σωστού πρωτοσέλιδου της «δημοκρατίας»;

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, καθώς δεν στέκει καμία δικαιολογία περί λάθους, αλλά πρόκειται για μια εσκεμμένη και αντιδεοντολογική παρέμβαση, που στόχο είχε να εξαφανίσει την είδηση και να παραπλανήσει σκόπιμα τους τηλεθεατές.

Πηγή: dimokratianews.gr

*Να αναφέρουμε πως ,σύμφωνα με το ethnos.gr, ήδη το ΕΣΡ ελέγχει το θέμα.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι να πει κανείς. Πρέπει να πέσει πρόστιμο μαμούθ. Αν πέσει δεν θα τολμήσουν να ξανακάνουν τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικα εκει στον σκαι το εχουν τερματισει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ το etetradio:


    χαμός που έχει γίνει με το «λάθος» του ΣΚΑΪ που έβαλε παλιό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» το γνωρίζετε να υποθέσουμε.

    Αντί στο βίντεο που παρουσιάζουν κάθε πρωί στην εκπομπή να δείξουν το κανονικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τον Νίκο Γεωργιάδη της ΝΔ (που καταδικάστηκε για ασέλγεια σε ανήλικους) έβαλαν ένα παλιότερο.

    Πολλοί, δικαίως, σκέφτηκαν πως ο ΣΚΑΪ ήθελε να «κρύψει» την είδηση. Είχε πέσει άλλωστε γραμμή από το κόμμα στα φίλια ΜΜΕ. Ωστόσο, νωρίτερα ο Δημήτρης Οικονόμου, live, παρουσίασε το πραγματικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. Και το είπε στον αέρα από μόνος του. Οπότε κάτι δεν κολλάει εδώ περί απόκρυψης.

    Το ψάξαμε λοιπόν λίγο και μάθαμε πως το λάθος οφείλεται σε... λάθος του site από το οποίο πήραν (παίρνουν) στον ΣΚΑΙ τα πρωτοσέλιδα. Προφανώς εκείνος που έφτιαξε το βίντεο στον ΣΚΑΪ το έκανε μηχανικά, χωρίς να το τσεκάρει, οπότε το λάθος του site έγινε και λάθος του καναλιού. Κι έπαιζε το βίντεο μέχρι τις 10 το πρωί χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !