Μετακινείται η Μπάγια - Όλο το παρασκήνιο

2

ξεκινά από αυτό το Σάββατο...

Τελικά αυτό που αρνήθηκε στον ΑΝΤ1 δεν μπόρεσε να το αρνηθεί στον ΣΚΑΪ, όσο κι αν τελικά θα ήθελε. Έτσι, από αυτό το Σαββατοκύριακο η Μπάγια Αντωνοπούλου, θα ανήκει στο δυναμικό του “Aκραία φαινόμενα”, μαζί με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Καμπουράκη. Η δημοσιογράφος που είδε την εκπομπή της, “Survivor Πανόραμα”, να κόβεται έναν μήνα μετά την πρεμιέρα της επιστρέφει στην ενημέρωση αλλά όχι και στο στούντιο, αν και θα ήθελε πολύ να συμβεί αυτό.

Μετά από δυο ραντεβού με το κανάλι του Νέου Φαλήρου όπου η Μπάγια Αντωνοπούλου έκανε γνωστό στους υπευθύνους ότι δεν θέλει να φύγει από το κανάλι, τα στελέχη βρήκαν την πιο συμφέρουσα για όλους λύση. Και δεν θα πληρώνεται για να κάθεται, και δεν θα είναι στα πόδια των δυο παρουσιαστών που η αλήθεια είναι ότι έχουν τόσο πληθωρική τηλεοπτική παρουσία μέσα στο πλατό που είναι πολύ δύσκολο να χωρέσει και τρίτος άνθρωπος στην παρέα τους. Η νεαρή δημοσιογράφος, η οποία διευκρίνισε ότι δεν θα ήθελε να γυρίσει στη βαριά ενημέρωση, θα χρησιμοποιηθεί από την εκπομπή για να κάνει κάποια πιο light θέματα εκτός στούντιο.

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή δεν τη χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς θα προτιμούσε να είναι μέσα στο πλατό και να εκτελεί χρέη συμπαρουσιάστριας αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια από την άλλη πλευρά για κάτι άλλο. Κι έτσι αυτό που στον ΑΝΤ1 απέρριψε, εδώ αναγκάστηκε να το δεχτεί καθώς αν και δεν ήταν δική της ευθύνη η κακή πορεία της εκπομπής που κόπηκε, ωστόσο, δεν είναι και πολύ εύκολο να αφήνεις μέσα σε μια σεζόν δυο κανάλια.

Tίνα Μεσσαροπούλου (tinasmess.gr)

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι ήθελε να είναι σαν του Παπαδάκη την εκπομπή? Ε στον Σκάι τέτοια δεν έχει!
    Θα μπαίνει για 1-2 λεπτά θα λέει θεματάκια σαν την Τσίπα που έβγαινε κατά καιρούς στις εκπομπές ένα πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πλάκα είναι ότι απέρριψε τη πρόταση του Αντ1 για ρεπόρτερ στο δελτίο για να πάρει τελικά ένα ρόλο μικρότερο από αυτόν που είχε στον Παπαδάκη και μάλιστα μόνο για το σκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !