Η Ναταλία Γερμανού έστειλε μήνυμα στον Τρύφωνα Σαμαρά: «Δεν είναι καλό»!


Με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Τρύφωνα Σαμαρά και την Αφροδίτη Γραμμέλη για το ντουέτο του με τη Σάσα Μπάστα, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον γνωστό κομμωτή:

«Ο Τρύφωνας είναι ένας άνθρωπος που έχει μαγικά χέρια, είναι εκπληκτικός στη δουλειά του. Έχει επιλέξει να δοκιμάσει τον εαυτό του στο τραγούδι και στην ηθοποιία, δεν του το απαγορεύει κανείς, αλλά θα πρέπει να είναι κι εκείνος -Τρυφωνάκο μου- λίγο έτοιμος να ακούσει, όχι για τον εαυτό του, γιατί σαφώς έχεις δικαίωμα να δοκιμαστείς, αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι… Να, θα γίνω κι εγώ τώρα σαν τον Παπανώτα και τη Γραμμέλη… Δεν είναι καλό, δεν είναι καλό! Δηλαδή, πραγματικά δεν έχει να προσφέρει κάτι στον ακροατή. Θα μπορούσε αν ήθελε να τραγουδήσει κάτι, να πει κάτι καλύτερο».

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενώ το: "Θα σε καταπιώ σαν έναν εσπρέσο αν δε θα καθίσεις ήσυχα" είναι το
ελληνικό Bohemian Rhapsody.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εχω την εντυπωση οτι η Ναταλια Γερμανου εχει εξελιχθει τελευταια σε Πάπας...εχει αποψη για τα παντα και μαλιστα αλαθητη...
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Ζοριστηκε ο Τρύφωνας που τον είπανε τρας λες και κάνει κάτι άλλο τα τελευταία χρόνια στην τιβι . Θα πάρει σβαρνα τις εκπομπές τώρα και με το γνωστό ύφος του θα λέει κακίες και θα τις συνοδεύει με το "ουχουχου"